Tak já jsem to psal kdysi dávno, že Monako je důležitá součást, že si tam miliardáři chodí vyvenčit jachty, paničky a řešit byznysy.
To nemění nic na tom, že současná F1 tam nepatří.
Tak já jsem to psal kdysi dávno, že Monako je důležitá součást, že si tam miliardáři chodí vyvenčit jachty, paničky a řešit byznysy.
To nemění nic na tom, že současná F1 tam nepatří.
Držím palce, nech to dnes večer vyhráte.
K teme nuda v Monaku a zrusenie.
No je to vacsinou nuda, dnes okrem uvodu extremna…
Ale asi som divny, nerusil by som ju. Je to jedna z poslednych klasik, navyse naozaj specialna (ten kto v Monaku bol, mozno pochopi lepsie… Je neuveritelne, ze sa tam tak mozu prehanat monoposty), jedny z naj kvalifikacii roka a velku nudu zazivame aj na uplne sterilnych novodobych tratiach, tak takuto nudu pri 24 VC viem prekusnut, pripadne sa nechat prijemne prekvapit
On je to impozantní pohled pořád, i na současné F1. Ale jestli je zmenší, plakat určitě nebudu .
Ale nikdy ludia tolko nevyolakavali, ako posledne roky. Dnesna doba prinasa so sebou len kritizovanie, vyplakavanie a odsudzovanie vsetkeho tradicneho, co neprinasa okamzitu zabavu, show a predvadzanie sa podobne ako na soc. sietach.
Co zrušit šikanu za tunelem a dát od tunelu DRS?
Pár předjetí by bylo. A v uličkách bys pak musela tlačit, aby ses z drs dosahu dostala pryč. Takže by se jela kudla… A ne 6s off-pace.
Co zrusit všechny zatáčky v Monaku rovnou?
stacilo by implementovat povinne dve zastavky za pretek
Pravda je, že lidi jsou obecně dost negativističtí a stěžují si na kde co. Jestli to souvisí se sociálními sítěmi nevím, tenhle trend vidím hodně i u lidí, pro které jsou sociální sítě španělská ves .
Nevím, snad. Asi to zatím nikoho opravdu nepálí, tak se spíš nic měnit nebude.
Mas pravdu s negativitou, plati to vo vseobecnosti.
Máš to rychlý řešení, co zvýší atraktivitu X nasobně a znovu stojí přesně 0 kč.
Možná ještě ušetříš za ten obrubak.
Tak a teraz podme na Indy 500. Kedy je start?
Probrzdil vůbec někdo v šikaně po tunelu? To jen ukazuje v jakém vycházkovém tempu to pojali. Uškodila tomu RF na začátku, kdy už nemuseli do depa. Tak jsem zvědavý co dají do vychytávek. Když vynechám nehodu tak asi jak Stroll vyzul pneu. Video z minulého roku vypadá zábavně.
Hlavně “Tabac” zatáčce by se neuvěřitelně zvýšila atraktivita.
Lebo to v Monaku s predbiehanim ani nikdy nebolo tak zle, ako posledne roky. Vzdy to bolo narocne, ale v takom roku 2010 sa Alonso este dokazal z posledneho miesta prepracovat na 6. a v roku 2018 Verstappen na 9., cize sa nejako dalo predbiehat.
Myslim si, ze F1 naozaj nie je o prvoplanovej zabave a show, co je nieco, co mi na tom sporte velmi vyhovuje, mam to ovela radsej nez umele zlte vlajky v NASCAR alebo uletene napady s obratenym rostom.
Ale co je pre mna v F1 dolezite je vidiet ten sportovy vykon, ktory stoji za dosiahnutim dobreho vysledku v pretekoch, a ked sa na nejakej trati absolutne neda predbiehat, ako to je v Monaku, tak tam ten sportovy vykon nevidim a to mi prekaza. V kvalifikacii samozrejme ano, ale hlavna cast vikendu su predsa preteky, a tam si jazdci v Monaku len posadaju do monopostov a bez akejkolvek namahy to odkruzia. Ak teda zrovna nezaprsi. A sledovat nieco take, to ma uz trochu znechucuje.
Toto je dobrý nápad. A stál by jen pakatel.
Bys tam mohl prodávat lupeny za trojnásobek.
1z24 a aj to ti vadi? Mne nie a som rad, ze je v serii aj takato trat. Nemusia byt vsetky trate naspeedovane.