ano. Monako sa vyhrava v kvalifikacii. V pretekoch sa to uz da len prehrat.
Co sa tyka narocnosti predbiehania je Monako absolutny extrem, ktory sa neda porovnat so ziadnou tratou. Aj inde je to narocne, napriklad v Imole alebo Singapure, no na ziadnej inej trati si nemozes dovolit sa len tak vozit a postavit taktiku pretekov okolo absolutnej nemoznosti predbiehat.
To majů nové stupně vítězů? Už se nedekoruje před dveřma do kanclu,
Rovnako stojí aj to ze si to Monako nepustis v telke
Aj princ strieka šampanskym. Parada!
Kde jinde bys našel zajímavější trenály a kvaldu?
Poletí domů Stroll ve stejném letadle jako hokejisti?
Ja uz som to po pretekoch radsej hned vypol, po vitaznom rozhovore so Serenou Williamsovou v roku 2021 som uz nechcel riskovat, ze budem svedkom dalsich trapnosti.
v monacu sa na vikend zidu oligarchovia riesit biznis, takze zrusit monaco urcite nestoji 0 kc
Monako je součást historie a nádherné prostředí. Rozhodně nerušit, navzdory všemu.
Pokud něco, souhlas s @Unleash_the_lion: zmenšit auta, vykašlat se na projekt “testujeme motory tak komplikované, že nebudou mít žádné uplatnění.”
Ale tam se nedalo předjíždět nikdy se žádnými auty…
Jsem myslel, že jsi antikapitalista.
A teď jim chceš podporovat byznysy.
Jenže to je právě ono, třeba Imolu bych dal pryč, ano je to historická trať, ale co? Chceme historické tratě a kroužení, nebo závody? Paradoxně i Hungáč je na závody zajímavější
Jedině, že by jezdili na koloběžkách v Monaku
Ja mam Imolu rad a aj preteky tam podla mna byvaju nadpriemerne dobre. Trat predstavuje vyzvu a kedze su tam jazdci narozdiel od Monaka nuteni vyhladavat limit, provokuje aj chyby. Ono narocne predbiehanie vie aj vyrazne prispiet k atraktivite, bez toho sa monoposty casto len rychlo obehnu s pomocou DRS a zoradia sa podla rychlosti, co je zakladna formulka pre nudu.
no neviem si to predstavit zeby sa to zrusilo tam su auta druhorade jak tu dokola pise Triper
To je pravda, ale stejně bych je zmenšil. Tyhle vozy jsou strašná kopyta. Kdysi pohled na formuli při výjezdu z Paraboliky, to byl impozantní pohled sám o sobě, to mrazilo a těšilo samo o sobě. S dnešními traktory tento dojem vymizel.
Ok, ale já bych třeba radši viděl Sepang, kde se závodit dá a taky to není jednoduchá trať
Sepang som mal rad aj ja, skoda, ze ho skrtli.