LIVE: Veľká cena Monaka 2024 | Magazín F1 - F1online.sk

Tak snad vidíš, když auto má před RF defekt.

Nepodstatné, ale nahlásit jsem to musel. :grin:

1 Like

Polské vlajky na pódiu. Konečne :grinning:

6 Likes

Když už, tak bych alespoň nepočítal výměnu gum pod RF do rámce povinného pitstopu.

1 Like

No áno…už sa vytratila aj “endurance” kvalita Monaka, aj keď nejaké tie škrty o bariéru boli.

Osobne som práveže za to, že nechať, ale konečne dať JOKER laps a ideálne 2-3 povinné zastávky. Bola by škoda exkluzivitu tohto podniku opäť nepodporiť aj športovým výkonom veľkej kvality potrebným na víťazstvo.

(Samozrejme neplatí keď prší, ale to je tak raz 5-7 rokov v priemere)

3 Likes

Pomalý defekt atd. To nepoznáš očima.

Očima poznáš, kdo je poslední, ale stejně to nedokážou rozlišit. :grin:

No bohužel Monaco není jedinou tratí, kde se nedá skoro předjíždět

1 Like

Jinak delta na předjetí je teď v Monaku kolik? 3s? :confused:

Člověk se musí umět radovat i z maličkostí. :wink:

No, tak od toho máš kontroly FIA, když měníš díly pod RF, tak musíš taky ozanmovat FIA

Ano. Jestli jsem na něco alergická, tak je to “je to velmi zajímavá trať, kde se těžko předjíždí”, to mám chuť vraždit.

2 Likes

Aspoň že se ten Charles tak pěkně raduje, jinak to nestálo vůbec za nic :slight_smile: .

4 Likes

na nom vidno normalne jak uz nema ten kamen velky :smiley:

2 Likes

Leclerc právě porušil tradice a po vystoupení z vozu nespěchal na toalety.
Není nad přirozené teplo. :rofl:

Za mna by bolo najlepsie riesenie jednoducho zmensit monoposty, co je nieco, po com podla mna aj fanusikovia volaju uz roky. Potom by sme aj v Monaku mohli vidiet dobre preteky. Tieto testovacie traktory pre hybridne motory nestoja za nic.

5 Likes

Tak a za chvili na hokej, to je hlavni porad dne, horsi nez druzi byt nemuzem :partying_face:

Počul som tú šupu až sem k nám. Škoda toho tretieho pre Landa :roll_eyes:. Bolo by to veselšie.

1 Like

Tak on se nemá proč neradovat, není jeho chyba, jak to probíhalo.

Moc pekne podium.
Ked vidim Charlesovu a kolektivnu radost, slzy stastia, tesim sa este viac ze sa mu to tu uz podarilo :slight_smile:

1 Like

Nejjednodušší řešení je zrušit celý Monako.
Stojí to přesně 0 kč.

2 Likes