LIVE: Veľká cena Monaka 2024 | Magazín F1 - F1online.sk

Vyhazovat ho nebudou, spíš mu vyčistí žaludek nebo bude muset uhradit opravy.

Zrovna Alpine má tolik másla na hlavě, že by nejprve měli zpytovat své vlastní svědomí.

5 Likes

Ja to vidim tak ze letos uvidime souboj o titul.

Mistr sveta dojel sesty, po vlastni chybe v Q, to uz je letos druha velka po Miami, jinak Red Bull je bez 30s naskoku a mistr sveta bojovat neumi, pac to za ty dva roky zapomnel a stejne jak sam rika radeji vitezi s tou pul minutou no.

Musím souhlasit. Ono se tam vždycky předjíždělo jenom výjimečně, to není nic nového.

Aj ja tam chcem Micka Schumachera, ale ten je v strede sezóny WEC. Ťažko povedať, ako by sa to riešilo v súvislosti s tým. Navyše mám pocit, že Doohan by bol asi preferovaný kanidát Alpinu.

Ale podľa mňa stejne ostane Ocon.

hej, asi pojde len na koberec

Leclercovi gratulujem, on nemoze za to, ze toto bola najlepsia cesta k vitaztvu… A podmienky boli pre vsetkych rovnake, v kvalde odviedol najlepsiu robotu a dnes to zuzitkoval.

Inak otras a hroza. Nuda k Monaku patri, ale toto bol extrem.

RBR celkom straca podu pod nohami, ocividne Ferrari a McLaren odviedli na odpruzeni ovela lepsiu pracu. Verstappen v ziadnom pripade nema nic iste, ako tu niektori uz na zaciatku sezony fnukali

4 Likes

Přesto bych si na pravidla posvítil.
Kdysi bývalo pravidlem, že se časy po přerušení sčítaly, jen se jednalo o celé kola. Dnes se už ale měří sektory a při vyvěšené červené vlajce Sainz už dávno na třetím místě nebyl.
Protest by mě nepřekvapil.

@PUFF ale já se tu bavím o výměně pneu pod RF, tohle za mě není správný, chápu výměnu při defektu, ale tohle ničí jakýkoliv strategický možnosti a ještě to uznávají, jako povinnej stop …

To jo, ale 70kol mediumky a nemáš ani náznak předjetí…

A Mercedes je 4 nejrychlejší auto. RB nejrychlejší auto a mají současně nejlepšího pilota.

Prostě šílenost. Hrůza.

Ocarovi sa ta zlto-zelena kombineza hodi, vyzera ako reprezentant Australie.

Ano, tam by to bolo najviac logicke, no ako pises, dostatocny naskok mal len kolo dve velmi tesne a som si takmer isty, ze Russellovi by povedali pridaj (co ku koncu aj urobil) a preto sa necudujem, ze to neurobili - chcelo by to vacsi naskok na dlhsie nez kolo dve - to mal Oscar, no na 99% by tym stratil…

Gaslymu by to ve Ferrari slušelo. :slightly_smiling_face:

Gratulacia Leclercovi a velmi tesi ma aj skvely vysledok Piastriho, ktory posledne dva vikendy isiel naozaj skvelo. Ale inak absolutne suhlasim s @Evap. Ta trat, to je katastrofa. V podstate sa rozhodlo uz vcera a dnes sa mi prvykrat po dlhej dobe stalo, ze som tie preteky ani nepozeral, pretoze to naozaj nestalo za to. Ono ani tie uzke monacke ulicky nie su nicim zaujimave, ked jazdci len kruzia a idu o 5s pomalsie, nez by vedeli. to potom odpada aj ta vyzva v podobe narocnej trate. Bud nech zmensia monoposty alebo nech tu trat z kalendara vyhodia, to, co sme videli dnes, je nanajvys tak parodia na pretekanie.

Jediny zaujimavy moment bola kolizia po starte, k tomu uz som moj nazor napisal. Magnussen podla mna predviedol nehorazne hlupy manever a je zrely na distanc. Sianz to dal po starte na prasa a bol neferovo zvyhodneny, pravidla ohladom cervenych vlajok si jednoznacne zasluzia upravu, ale asi na to FIA nema cas, treba predsa riesit zakaz oslavovania na plote po pretekoch.

3 Likes

Jak rozlišíš defekty? To bude mít 20 aut defekt, když tam píchnou šroubovák.

“Jen” cca 20 sekund, ale shodou okolností v tom intervalu bylo rozhraní mezi “o kolo” a “o dvě kola zpět”. :slightly_smiling_face: Ale Gasly i tak :+1:.

1 Like

Já myslel, že jsi hlavně rád za bod a pro tebe je dulěžitější, že je před Alonsem. :sweat_smile: No nedivím se ti vlastně. :blush: Třeba Stroll to zase nedal a to Alonso dělal co mohl…

3 Likes

Ať se klidně projedná změna pravidel s přezutím pod RF, ale základ je v tom, že se tady jednoduše nedá předjíždět, což by se na závodní trati mělo. Ale jednou do roka holt musíme přežít tenhle skanzen.

1 Like

Mohol ist do boxov a kruzil by za Sainzom na certvych pneumatikach ako Verstappen za Russellom.

Stymto by som bol opatrný… Uz to tak ale nevyzerá. Nie len Monako… :sunglasses: