Tak ty tu máš orgasmus nad tím, že jezdec odstoupí ze závodu? To vypovídá dost o tvém charakteru
Já tu při závodu většinou vůbec nejsem 
Jakože mám víc srdíček než ty? Co mi tim chceš jako ukazat?
Presne tak, treba vytiahnut stats za jeden den v den preteku ktore su urcite relevantnejsie ako stats za tyzden, mesiac, rok, all time 
@spineIesssheep chapem ze zapojit tie dve bunky v hlave je tazke ale verim ze to dokazes 
Že ten kdo má víc příspěvků na foru tak je spammer? Ty to máš v hlavě dobře domotané. Nepouživej cizí slova, když ani nevíš co to znamená. 
Pokud si to vybavuji dobře, zmínky o údajné komponentě umístěné zdola na podlahu vozu KR v Austrálii se objevily až poté, co se provalila kauza Spygate. Zda právě tato informace byla pravdivá či nikoli, už nebylo možné ověřit, měla být komunikována v tiché korespondenci mezi McLarenem a jejich zdrojem ve Ferrari.
Dvě základní možnosti:
a) informace byla pravdivá, ale McLaren si ji nechal pro sebe, aby neprozradil, že má nelegální kanál přímo do Ferrari, odkud bude čerpat daleko zásadnější informace (vývoj u Ferrari apod.). V tom případě Ferrari prošlo porušení pravidel.
b) informace byla smyšlená, zdroj z Ferrari se snažil navnadit McLaren a přihodil k provozním informacím (např. kdy bude KR stavět v boxech) info, o kterém věděl, že nebude ověřováno, aby vzbudil zájem McLarenu (to, co vám mohu dát, je “huge”, toto je jen ochutnávka). Spygate vyšla najevo se zpožděním a e-maily tohoto typu je proto nutné číst ostražitě. Jiná věc je, pokud byly poslány nějaké přílohy s nákresy = čili přímo vlastní materiály Ferrari, ale nevím, jestli nějaký obsahoval plány a technická data onoho domnělého prvku. Navíc měl být použit pouze jednou a pouze na jednom vozu, takže to může být opravdu jen cílená dezinformace.
Těžko říct. Pokud se objevilo nějaké objasnění později, uniklo mi.
No jasně, Donkey nikdy nepsal diplomku, taky si myslím, že čím víc stránek by tam dal nad limit, tak by to bylo spamování. Hlavně, že tu měl orgasmus z DNF Alonsa a propad Piastriho na startu, když se vyhybal soupeřům, prostě chodící komplex
Víc je understatement. Za posledny mesiac ich mas 7x tolko ako ja, Hogar 12x(!) a Situs 9x. Jediny kto ich ma viac (8x) je Jos a aj to je vacsinou reakcia na vas troch
On mat tu 1200 komentov za mesiac je definicia spammera. Vasa svata trojka dokopy ich ma za mesiac dokopy skoro 3000
Nepoužívej ten google překladač, když to s ním neumíš 
Co to meleš?
Ty fakt nevíš ani co píšeš.
Ten by sa zisiel niekedy tebe kedze mas taky problem s pisanym textom
Budu opakovat kolegu:
Co to meleš? Ty fakt nevíš ani co píšeš.
Paci sa mi ako dosli argumenty ked ste chceli ukazat preco ste spammeri a zrazu nechapete pisanemu textu. Skus hodit do tabulky na vedlajsi list v exceli kde mas technicke poruchy Alonsa od 2005 a skus nieco vydedukovat.
Ty máš hrozný komplexy z Alonsa a excelu
sorry, ale tvé blbosti fakt nerozumím, vůbec nedává smysl co píšeš
Podle mě, jestli někdy něco psal a davalo to asi tak zhruba smysl jako co plodí tady, tak to byl celý jen spamm. 
Vždyť píše jako ježek po mrtvici, to vůbec nedává smysl 
Vobec ma to neprekvapuje ze ked vidis fakty tak si zrazu strateny