LIVE: Veľká cena Mexika 2025 | Magazín F1 - F1online.sk

Tak ty tu máš orgasmus nad tím, že jezdec odstoupí ze závodu? To vypovídá dost o tvém charakteru

2 Likes

Já tu při závodu většinou vůbec nejsem :smile:

2 Likes

Presne toto:

A toto:

1 Like

Ty jsi hroznej spammer. Místo F1 tu řešíš kolik si tu vyplodil nesmyslů

2 Likes

Jakože mám víc srdíček než ty? Co mi tim chceš jako ukazat?

2 Likes

Presne tak, treba vytiahnut stats za jeden den v den preteku ktore su urcite relevantnejsie ako stats za tyzden, mesiac, rok, all time :slight_smile:

@spineIesssheep chapem ze zapojit tie dve bunky v hlave je tazke ale verim ze to dokazes :muscle:t2:

1 Like

Že ten kdo má víc příspěvků na foru tak je spammer? Ty to máš v hlavě dobře domotané. Nepouživej cizí slova, když ani nevíš co to znamená. :+1:

2 Likes

Pokud si to vybavuji dobře, zmínky o údajné komponentě umístěné zdola na podlahu vozu KR v Austrálii se objevily až poté, co se provalila kauza Spygate. Zda právě tato informace byla pravdivá či nikoli, už nebylo možné ověřit, měla být komunikována v tiché korespondenci mezi McLarenem a jejich zdrojem ve Ferrari.

Dvě základní možnosti:

a) informace byla pravdivá, ale McLaren si ji nechal pro sebe, aby neprozradil, že má nelegální kanál přímo do Ferrari, odkud bude čerpat daleko zásadnější informace (vývoj u Ferrari apod.). V tom případě Ferrari prošlo porušení pravidel.

b) informace byla smyšlená, zdroj z Ferrari se snažil navnadit McLaren a přihodil k provozním informacím (např. kdy bude KR stavět v boxech) info, o kterém věděl, že nebude ověřováno, aby vzbudil zájem McLarenu (to, co vám mohu dát, je “huge”, toto je jen ochutnávka). Spygate vyšla najevo se zpožděním a e-maily tohoto typu je proto nutné číst ostražitě. Jiná věc je, pokud byly poslány nějaké přílohy s nákresy = čili přímo vlastní materiály Ferrari, ale nevím, jestli nějaký obsahoval plány a technická data onoho domnělého prvku. Navíc měl být použit pouze jednou a pouze na jednom vozu, takže to může být opravdu jen cílená dezinformace.

Těžko říct. Pokud se objevilo nějaké objasnění později, uniklo mi.

2 Likes

No jasně, Donkey nikdy nepsal diplomku, taky si myslím, že čím víc stránek by tam dal nad limit, tak by to bylo spamování. Hlavně, že tu měl orgasmus z DNF Alonsa a propad Piastriho na startu, když se vyhybal soupeřům, prostě chodící komplex

2 Likes

Víc je understatement. Za posledny mesiac ich mas 7x tolko ako ja, Hogar 12x(!) a Situs 9x. Jediny kto ich ma viac (8x) je Jos a aj to je vacsinou reakcia na vas troch :wink: On mat tu 1200 komentov za mesiac je definicia spammera. Vasa svata trojka dokopy ich ma za mesiac dokopy skoro 3000

2 Likes

Nepoužívej ten google překladač, když to s ním neumíš :smile:

2 Likes

Co to meleš? :grinning: Ty fakt nevíš ani co píšeš.

2 Likes

Ten by sa zisiel niekedy tebe kedze mas taky problem s pisanym textom

1 Like

Budu opakovat kolegu:
Co to meleš? Ty fakt nevíš ani co píšeš.

1 Like

Paci sa mi ako dosli argumenty ked ste chceli ukazat preco ste spammeri a zrazu nechapete pisanemu textu. Skus hodit do tabulky na vedlajsi list v exceli kde mas technicke poruchy Alonsa od 2005 a skus nieco vydedukovat.

Ty máš hrozný komplexy z Alonsa a excelu :smile: sorry, ale tvé blbosti fakt nerozumím, vůbec nedává smysl co píšeš

2 Likes

Podle mě, jestli někdy něco psal a davalo to asi tak zhruba smysl jako co plodí tady, tak to byl celý jen spamm. :smiley:

2 Likes

Vždyť píše jako ježek po mrtvici, to vůbec nedává smysl :smile:

2 Likes

2 Likes

Vobec ma to neprekvapuje ze ked vidis fakty tak si zrazu strateny :wink:

1 Like