- Charlottka (moje)… pak dlouho nic. 2. Lily Muni He (Albon) 3. Flavy Barla (Ocon)
Idem si kuknúť tú Oconovu, aby som vedel.
To máš teda taký dosť rozšírený vkus do všetkých strán.
Súhlasím a tiež hovorím že Lando nie je pripravený na titul s tým rozdielom že podľa mna sa musí len vycibriť a bude schopný jazdiť tie súboje sebavedomejšie.
Jen jestli si to přečte… Ale vážně, když se někdo pohybuje zcela vlastní vinou vzadu, tak k takové ráně přijde snadno. Sorry, no mercy.
Tak to je teda velky downgrade. Sice moju TOP 3 aj tak neohrozi, ale oproti sucasnej je to ako Red Bull RB19 a RB20.
Ale ako sa hovori, mozno ma ta sucasna pysky zo zlata a extremny podtlak, takze ktovie.
Tak 2 z 3 mame rovnako.
Je to tak. Ta díra omluva v další části závodu jakoby je. Ale to, jak k ní přišel je k pláči.
Další otázka je proč ho RedBullu nestáhl?
Byla to jedna velká ostuda, a kdyby ho stáhli, tak by mu tu čest trochu zachránili.
Neudělali to náhodou schválně, aby byl ještě větší nýmand, aby měli větší páky ho vyhodit?.
Jiný důvod mě k jeho setrvání na trati nenapadá.
Tuto som doteraz nepoznal alebo jej davali zle fotky do clankov, ktore opisovali F1 girlfriends. Asi budem musiet prehodnotit rebricek a pobije sa o top 3.
Tak oni se k němu dlouhodobě chovají jako k hadru na podlahu, ale na všechno musejí být dva. Když tohle postavení radši akceptuje, než by vzal sponzorské peníze a přenesl je jinam, dobře mu tak. Totéž platí i pro RB, jestli se bez jeho peněz nemůžou obejít, tak ať trpí. Všichni .
Tuctovka, velmi slaba.
Celý to je divný.
Vlastně dělají, že Checa potřebují, že je důležitý atd., ale zároveň to chování k němu nebývá správné.
Dnes se topil. Před celým světem, před domácím publikem. Mohli ho stáhnout a ukazovat na bočnici.
Topil se, a místo kruhu mu hodili kámen.
Další otázka je, že tým jako je RedBull je závislý na Checovi. Na jeho penězích.
Chápal bych to u Haasu, Williamsu, Sauberu atp. Ale u RedBullu?
Buď tam někdo dělá hodně špatnou práci nebo tam někdo krade peníze.
To je složité vzhledem k denní/noční době Mějte se tu!
Lewis Hamilton říká, že mu pobyt za Georgem Russellem pomohl pochopit, v čem se balíčky liší:
„V mé mysli je velmi jasné, kde se auto vzdává. Rozdíl mezi Georgem a mnou jsem viděl i když jsem byl za ním, takže bude zajímavé sledovat, že teď budeme mít všechny tyto informace pro oba naše vozy.“
„Dobré body, dobré údaje pro nás oba a doufejme, že nám to zajistí dobrou pozici pro další závod.“
„Měl jsem hodně nedotáčivý smyk, což byla moje chyba, ale z auta jsem si vzal příliš velké přední křídlo a vyřadil přední pneumatiky. Po změnách v zastávce v boxech mnohem mnohem lepší. Bylo to opravdu poučné a poučné, protože jsem přesně cítil, kde auto funguje a kde ne.“
„[Zlepšení se neuskuteční] dříve než příští týden, to si nemyslím, ale jestli budu startovat na staré podlaze nebo ne - to je rozhodnutí, které budeme muset udělat. Ale myslím si, že stačí [informace], aby se to vrátilo do fondu vývoje pro kluky, aby jim to dalo trochu větší směr, kam se mají dále ubírat.“
Opraví jim auto, a pak dostane od Kimiho.
V 2025 vlajky vlát nebudou.
No Hamiltom mal hlavne problem predbehnut Russella ktory mal poskodene predne kridlo.
Nová akvizícia do zoznamu …ona nie je s EO dlho