Súhlasím a tiež hovorím že Lando nie je pripravený na titul s tým rozdielom že podľa mna sa musí len vycibriť a bude schopný jazdiť tie súboje sebavedomejšie.
Jen jestli si to přečte… Ale vážně, když se někdo pohybuje zcela vlastní vinou vzadu, tak k takové ráně přijde snadno. Sorry, no mercy.
Tak to je teda velky downgrade. Sice moju TOP 3 aj tak neohrozi, ale oproti sucasnej je to ako Red Bull RB19 a RB20.
Ale ako sa hovori, mozno ma ta sucasna pysky zo zlata a extremny podtlak, takze ktovie.
Tak 2 z 3 mame rovnako.
Je to tak. Ta díra omluva v další části závodu jakoby je. Ale to, jak k ní přišel je k pláči.
Další otázka je proč ho RedBullu nestáhl?
Byla to jedna velká ostuda, a kdyby ho stáhli, tak by mu tu čest trochu zachránili.
Neudělali to náhodou schválně, aby byl ještě větší nýmand, aby měli větší páky ho vyhodit?.
Jiný důvod mě k jeho setrvání na trati nenapadá.
Tuto som doteraz nepoznal alebo jej davali zle fotky do clankov, ktore opisovali F1 girlfriends. Asi budem musiet prehodnotit rebricek a pobije sa o top 3.
Tak oni se k němu dlouhodobě chovají jako k hadru na podlahu, ale na všechno musejí být dva. Když tohle postavení radši akceptuje, než by vzal sponzorské peníze a přenesl je jinam, dobře mu tak. Totéž platí i pro RB, jestli se bez jeho peněz nemůžou obejít, tak ať trpí. Všichni .
Tuctovka, velmi slaba.
Celý to je divný.
Vlastně dělají, že Checa potřebují, že je důležitý atd., ale zároveň to chování k němu nebývá správné.
Dnes se topil. Před celým světem, před domácím publikem. Mohli ho stáhnout a ukazovat na bočnici.
Topil se, a místo kruhu mu hodili kámen.
Další otázka je, že tým jako je RedBull je závislý na Checovi. Na jeho penězích.
Chápal bych to u Haasu, Williamsu, Sauberu atp. Ale u RedBullu?
Buď tam někdo dělá hodně špatnou práci nebo tam někdo krade peníze.
To je složité vzhledem k denní/noční době Mějte se tu!
Lewis Hamilton říká, že mu pobyt za Georgem Russellem pomohl pochopit, v čem se balíčky liší:
„V mé mysli je velmi jasné, kde se auto vzdává. Rozdíl mezi Georgem a mnou jsem viděl i když jsem byl za ním, takže bude zajímavé sledovat, že teď budeme mít všechny tyto informace pro oba naše vozy.“
„Dobré body, dobré údaje pro nás oba a doufejme, že nám to zajistí dobrou pozici pro další závod.“
„Měl jsem hodně nedotáčivý smyk, což byla moje chyba, ale z auta jsem si vzal příliš velké přední křídlo a vyřadil přední pneumatiky. Po změnách v zastávce v boxech mnohem mnohem lepší. Bylo to opravdu poučné a poučné, protože jsem přesně cítil, kde auto funguje a kde ne.“
„[Zlepšení se neuskuteční] dříve než příští týden, to si nemyslím, ale jestli budu startovat na staré podlaze nebo ne - to je rozhodnutí, které budeme muset udělat. Ale myslím si, že stačí [informace], aby se to vrátilo do fondu vývoje pro kluky, aby jim to dalo trochu větší směr, kam se mají dále ubírat.“
Opraví jim auto, a pak dostane od Kimiho.
V 2025 vlajky vlát nebudou.
No Hamiltom mal hlavne problem predbehnut Russella ktory mal poskodene predne kridlo.
Nová akvizícia do zoznamu …ona nie je s EO dlho
To fotil Puff na tribúne na zápase Hradca. No vidíš, toto je pekná blondína.
Oříškovo-karamelový latté s odtučněným bezlepkovým mlékem.
Alebo pejvové kafíčko.