Mohl, ale co z toho pak bude mít za kariéru v motorsportu? Podle mě je potřeba, aby teď zapl na co nejvyšší výkon a odešel na slušnou pozici v GT/WEC
Mě by se docela zamlouvalo kdyby zůstal v F2, je pro mě lepší to sledovat s ním.
Mně by se WEC s.e.r.ie strašně líbila, ale jen kdyby to dokazali vybalancovat bez toho jejich BoP. Oni tam nastavili neuvěřitelnou volnost pro vozy, ale to právě pak zapříčiňuje, jak je vykonnost týmů rozhozená a krotí to právě pomocí BoP.
Myšlenka skvělá, ale prostě to zatím nefunguje a nevím zda to bez většího sešnerování pravidel jako v F1, vubec fungovat může. Bylo by to skvělý kdyby to šlo, ta pestrost se mi líbí…
Každopádně F1 bude mít ted oproti WEC jednu vyhodu a to je Audi - silná značka, silná reklama pro F1. Ale chybí mi Porsche, BMW atd atd…
A jak s tym suvisim ja?
Že tu neustále děláš vlny a řešíš uživatele, ale pak ze sebe děláš oběť, jak tu nikdo neřeší F1 a nedá se tu diskutovat
Načal jsi téma. Já Ti odpověděl a jediné co se od Tebe dozvím, je Ty s tím nemáš nic společného.
Takže zase nic.
Taky mám pocit, Ježkovi dávají spory větší radost, přitom býval hodně fajn.
Mozes mi napisat spravu ked chces Ferdo, takto len davas vodu na mlyn istej skupinke
Puffovo pololetní vysvědčení:
McLaren - 1
Piastri 1- Norris 1-
Ferrari - 3
Leclerc 2 Hamilton 3-
Mercedes - 3
Russell 1 Antonelli 3
RedBull - 3
Verstappen 1- Tsunoda 4-
Williams - 2
Albon 2* Sainz 3-
Aston Martin - 4
Alonso 3 Stroll 3
Kick Sauber - 1-
Bortoleto 2* Hulkenberg 1
Racing Bulls - 2
Hadjar 1 Lawson 3
Haas - 2
Ocon 1- Bearman 3
Alpine - 4-
Gasly 2* Colapinto 4-
Alo, Stroll a Kimi všichni za 3, vidím velký špatný
Kimi za 3 do Miami (včetně)? Možná, ale jinak to neni ani za 3 ted, imo.
Situsovo pololetní vysvědčení:
McLaren - 1
Piastri 1- Norris 2-
Ferrari - 3
Leclerc 2 Hamilton 4
Mercedes - 3
Russell 2 Antonelli 4
RedBull - 3-
Verstappen 2 Tsunoda 4-
Williams - 2-
Albon 2 Sainz 4
Aston Martin - 4
Alonso 2 Stroll 3-
Kick Sauber - 2
Bortoleto 2- Hulkenberg 2
Racing Bulls - 2
Hadjar 2- Lawson 3
Haas - 3
Ocon 2- Bearman 3
Alpine - 4-
Gasly 2 Colapinto 4-
Objektívne pololetní vysvědčení:
McLaren - 1+
Piastri 2 Norris 2-
Ferrari - 3
Leclerc 1- Hamilton 4
Mercedes - 3
Russell 1 Antonelli 3-
RedBull - 3-
Verstappen 1 Tsunoda 3-
Williams - 2
Albon 2 Sainz 4
Aston Martin - 3
Alonso 2- Stroll 2-
Kick Sauber - 2
Bortoleto 2 Hulkenberg 3
Racing Bulls - 2-
Hadjar 2 Lawson 3
Haas - 3-
Ocon 2- Bearman 3-
Alpine - 4-
Gasly 2 Colapinto 4-
Víš, že má Hulk skoro 3x víc bodů než Bortoleto?
Jinak Tsunoda má 10 bodů a Hulk 37.
Ten ani neví, kolik tu má účtů, antož aby věděl, kolik bodů mají jezdci, a kdo jaký podává výkony
Co? Že měl Verstappen horší race pace než Lawson?
tady je další srovnání ovšem bez zahrnutí strategie atd…
Jasně, ale ono je to nakonec jedno. Pro Charlese (i Hamiltona, ale ten je přece jenom v jiné situaci) už nemůže být přijatelného nic jiného než boj o titul, a to je letos passé. Jedno pódium nebo i vítězství sice potěší, ale není a nemůže být pro něj zásadní, to může náhodně získat každý. Třeba i Hülkenberg . Snad se toho auta Ferrari už konečně taky dočká, pořád věřím, že to Fred Vasseur dokáže.
Tamto je zahrnuté so stratégiou a všetkým okolo, ale samozrejme málo kedy poznáme reálnu metriku týchto race pace analýz