TOP 3
Já jsem se svým rankingem spokojen.
TOP 3
Já jsem se svým rankingem spokojen.
Šárky už lajkuje, už len Michal ti chýba a partička zúfalcov je komplet. Čo išiel na poobedku alebo sa už konečne hanbí za to, čo tu predvádzaš?
Wow, já jsem dobrej
Nechapu kde si to nabral, ale přeju ti to.
Díky, je za tím spousta kvalitní práce a pokory . F1
Prostě svatá trojice, co tu udržuje vědomosti o F1, bez nás by to tu bylo ztracený
Jaká je vubec realně šance, že by se Staněk dostal z F2 do F1?
Nula? Ale nechci mu ubírat.
… ok, nula je moc málo, 1 procento to může být, i když ne do závodní sedačky. Kdyby se našlo hodně peněz
Komu bys fandil kdyby tam byl Staněk a Alonso?
Alonso je konstanta
Promiň, ale už hodně dlouho jsem tady od Tebe nečetl žádný příspěvek, který se týká formulového sportu. Pouze spory se zdejšími diskutéry.
Nemyslím si, že se takovým přístupem zdejší stránka zhodnocuje.
Ferdo asi zle čítaš. V 3 zo 4 posledných tém, v ktorých sa ježko vyjadroval, tak písal k F1:
A čo má robiť keď zúfalci sú tu ním posadnutí? Aj keby mesiac nič nepridal, tak furt si ho budú brať do chriapy, pritom on nikdy nebol hádavý typ a ani nevyvolával konflikty. Honzimu sa rozpadol sen o jeho kamarátstve s ježkom a odvtedy zmobilizoval celú úderku (Situs sa toho nezúčastňuje, tak si našli Mattiho a Šárka).
To by si ale musel začať písať zeleným ufónom a zelenému žralokovi.
Staněk nemá šanci nemá ani šanci na pozici rezervního jezdce v F1, teď bojuje o pozici v GT nebo WEC
Ferdo asi to myslis dobre ale neviem ani co myslis vlastne …
Hladas len co by si mi vytkol lebo nemas rad rbr a hlavne Josa, tuto na fore to uz velmi bela ludom prerastlo do osobnejo zivota, to zase sa zda mne
Diky za feedback ale mylis sa
… v F2 by mohl ještě zůstat ne?
Nemám rád je trochu silné slovo. Mnohem přesnější je, že se mi nelíbí přístup RB k Emilovi v poměru k jiným jezdcům a vlastně se mi nelíbí jejích vnitřní politika, která právě v těchto chvílích dostává odměnu kterou sami vykoledovali.