LIVE: Veľká cena Maďarska 2024 | Magazín F1 - F1online.sk

Pokiaľ idú pokryť Maxa, tak vlastne aj LEC a HAM. Lebo MAX, HAM, LEC majú isté tempo

Možná by to trochu dokázal spestřit Safety car.

alonsa mi je luto uprimne …

Podla mna sa to vsetko prehana.
Lando zase pokazil start, ale nasledne nic zle neurobil, bol na idealnej stope a logicky sa nechce zrazit v zakrute s kolegom.
Max sa tam pokusal predbiehat z vonka, co prinasa taketo rizika a neda sa ocakavat, ze predbehnutie mimo trate sa ponecha a RB sa sam rozhodol vratit poziciu, a za mna ferovo a spravne, a uz by mohlo skoncit vyplakavanie aj tu na oboch stranach :slight_smile:

Nudná trať. Hned bych do kalendáře zařadil nějak solidní Arabskou trať místo téhle Evropské nudy. :stuck_out_tongue:

Uf, ešte že máme prvý-druhý McLaren a vďaka dvom vyrovnaním jazdcom, preteky kolo na kolo tak jak sa za čias dominancie RB nedialo.

1 Like

A čo keby Verstappenovi všetci urobili priestor a nechali mu takých 30 sekúnd nádskok aby nebol nervózny ? Všetci nabok lebo pán Verstapen ide .

1 Like

Tesim sa aspon za Piastriho. Zatial ma skvele tempo, som zvedavy, ci mu to vydrzi.

2 Likes

Dobry napad, som za.

5 Likes

Páni, zatlieskajme. Perez konecne na bodoch. Po tom, co konkurenti odisli do boxov…

Místo argumentů ironie - myslíš, že tím něco dokážeš?

2 Likes

neries to, public enemy je uz klasicky VER :smiley:

4 Likes

TOP5 jazdí podobné časy

Teď je to mód šetříme ty gumy.

Aspoň že si dostatočne inteligentný a pochopil si že to je irónia :slight_smile: tlieskam ti :slight_smile:

1 Like

Hehe, Russell opat za Bottasom. Paci sa mi, ako si ho obcas najde karma za tie reci v Imole 2021 :smiley:

2 Likes

No ideme na to. Pneumatikova loteria zacina. Zda sa, ze Lewis ma najlepsie karty, ale ma aj vykon?

A jaj undercut
115151515

McL ide pokryť Hama? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

1 Like

Mercedes agresivní strategie.

1 Like