LIVE: Veľká cena Maďarska 2024 | Magazín F1 - F1online.sk

Mohol aj pustiť plyn a zaradiť sa za nemusel ísť mimo dráhu a potom ilegálne predbiehať

Ani Norris samotny sa do tej zakruty poriadne nevosiel a ty chces tvrdit, ze Verstappen nebol vytlaceny? To sme potom asi pozerali iny start.

3 Likes

Ne, Alo už je v hajzlu strategicky

verstappen je sucastou kolizie - zly Verstappen

verstappen je mimo trat aby sa vyhol kolizii - zly Verstappen

ako ja chapem, ze su tropicke teploty vonku (aspon u mna) ale preboha ludia … treba ist do lekarne, nenechat to bobtnat

9 Likes

Uprimne dufam, ze ziadna timova rezia v prospech Landa nebude.

O titul nebojuje, tak co potom…

Pokial bude Oscar dodrziavat rychlost, dufam, ze nepojdu na Landa.

2 Likes

Kujeme s Alonsem pikle, nebo o co de? :person_shrugging:

Pokiaľ chce Norris začať pravidelne vyhrávať, tak musí bezpodmienečne zlepšiť štarty, zatiaľ je to čistá katastrofa z jeho strany.

2 Likes

ja sa bojím, že zarežú Piastriho zlou stratégiou

To měl spíš v dané situaci udělat Lando. Takto vytlačil soupeře.

Ocividne tam mal to auto nechat, vytrepali by sa minimalne on a oba McLareny a Norris by este dostal trest… Teda, za predpokladu keby boli komisari konzistentni. Tento rok sa poluje na Verstappena

6 Likes

Inak by ma zaujimalo, nakolko mal RB informacie od riaditelstva pretekov - ci teda vedeli, ze Max dostane 5s alebo ci jednoducho nechceli riskovat, ze dostane 5s. Lebo mi prislo teochu zbytocne pustit Norrisa, podla mna bol Max v prave. Akurat Lando viac plakal.

3 Likes

Skvely argument, tymto sposobom sa da ospravedlnit akakolvek prasa.cina. Verstappen mohol dnes aj nenastupit, potom by nebola vobec ziadna kontroverzia.

5 Likes

Max bol v práve. lando nech sa naučí štartovať. On videl iba PIA a nie vôbec jazdcov okolo + pomalý get away.

3 Likes

Taky mám ten pocit, protože Lando ještě teoreticky může bojovat o titul.

Bylo to po startu, to se většinou nebere tak přísně, a oba dva celkem vytlačil Piastri. Nicméně, RB to vyhodnotil takhle a radši pozici vrátili, závod je ještě dlouhý…

1 Like

Proste 5x pole 5x prehrá do T1 to si nemôže dovoliť.

2 Likes

urcite je to zdvihnuty prst, kedze auto im slape super

Ferovo vsak treba povedat, ze to cele v konecnom dosledku asi az tak nezavazi. Tempo Verstappena vyzera byt zatial jednoznacne nedostatocne. Ak to na hardoch nebude lepsie, tak by ho Norris lahko zdolal tak ci tak.

5 Likes

tak toto je úlet. Our race is Verstappen. Tomu uteká tak na čo ho pokrývať??? WTF

Spoléhám na to, že tvrdé Red Bullu letos sedí.

Ale McLaren je v této fázi sezóny obecně o něco rychlejší auto.