LIVE: Veľká cena Maďarska 2024 | Magazín F1 - F1online.sk

Škoda no.

Co uděláme. Life goes on, ale fakt blbý závod (pro MV/RB).

@Matti

Tak tohle se dojede tak, že Lando s pomocí okolností vyhrál. Prohazovat to teď by byl nesmysl. Ale škoda pro Oscara, podle mě to na jeho psychiku bude mít vliv. Navíc Lando ho mohl případně zdolat na trati.

Kdy konecne zasahne ukecanej Brown ? :slight_smile: Vzdycky plnou drzku kecu, jak RB uprednostnuje Maxe pred Perezem, ale najednou ticho po pesine.

3 Likes

proste Norrisov inžinier hovorí dobre. Potomto nevyhrá titul sám není to RB a Max to nedá a Piastri nebude už ten dobrý

1 Like

Je to uplna fraska zo strany McLarenu. Uplna.

5 Likes

už jsem viděl všechno, Alo musel pustit Strolla a zpomali o 1,5s v S1

Kdy, nevzpomínám si. Ale nemůžu si pamatovat všechno.

boze to je komedia ten McL :smiley:

2 Likes

raz sa pytal vo vysielacke ci ho ma teda pustit alebo nie a kedy. Ze nech mu to povedia na rovinu aby vedel. nepamatam kedy to bolo ale asi vo Ferrari s Vettelom

Chapem, ze Verstappen vzdy ocakava od timu 110% a akceptujem to, ale iba v pripade, ze do toho tych 110% da aj on. Dnes zahodil body a urobil nezmyselny manever, len aby si vybil svoju frustraciu. Tak to minimalne posobilo na mna a potvrdil to aj tou vysielackou, ktora bola (to Lambiase pomenoval velmi presne) vyslovene detinska. A to mal este stastie, ze jeho auto tu koliziu vobec prezilo.

5 Likes

Toto je strasna komedia

To bude divna nalada na podiu…
Paradoxne v najlepsom vikende McLarenu.

Norrisova fraska

Tak mne nie je uplne jasne, preco Hamilton zatacal, ked tam videl auto…

Šaškaren tragédie…Piastri a tím grc

Tak som prial Piastrimu to prve vitazstvo, ale kto sa ma tesit z niecoho takehoto?

2 Likes

rozmaznany fracek
you dont need to say anything. :man_facepalming:

1 Like

to bola jeho zakruta mi pride, lewis je tentokrat nevinne v tomto

1 Like

Klid Oscara ctí, Kimi byl v tomto vysloveně ledový.

Ale zase když si nevykolíkuješ terén…

Hamilton si ho začal v McLarenu 2007 kolíkovat po Monaku.

Mas pravdu sestro. Max to prepalil neskutecne a vletel tam i o 30km/h rychleji, nez by mel normalne :confused:

2 Likes

Norris ho chce teraz predbehnut s DRS a ponizi ho este raz. To je jeho plan, uvidime ci to vyjde. Este nie je koniec.