LIVE: Veľká cena Maďarska 2024 | Magazín F1 - F1online.sk

podla mna ten koment bol presne pre teba a zjavne vysiel :grin:

Zo vzorky sampionov, ktorych tu mame - a ktori mimochodom momentalne kolidovali - je vidno, ze sa jazdec sprava agresivne, ked nieco vychadza. Nemyslim si, ze je to vsak spravne. Sampion by mal byt kludny a rozmyslat hlavou.

Norris sa sprava ako decko. Dufam, ze sa mu tie pneu pretavia. Kludne nech vyhra Lewis, uz mi je to jedno.

Brutal Max.

1515

Aby po těchhle závodech vůbec někdo zůstal v původním týmu, jestli se takhle dohádají do konce :smile: .

1 Like

Jak uz proti Maxovi je i GP, tak to je velky spatny. :confused: Dnesek nic moc

2 Likes

Verstappenova chyba.

6 Likes

Ja neviem, či mu to akné udiera na mozog, ale Lewis mu v tej zákrute nechal toľko miesta, koľko mu presne v tej istej zákrute nechal Max v prvom kole, ale škoda reči, Masiho vyvolený majster je vždy mimo.

2 Likes

Ale dobry zavod, kopec zaujiimavych tem.

4 Likes

Som mimochodom celkom zvedavy na podium a naladu na nom. Zrejme to bude celkom sranda.

1 Like

Neviem ale momentálne mohol byť LEC v kľude na pódiu tak asi až tak moc dobre nepremýšla

Lambiasemu uz to tiez ide na nervy, co tam Verstappen robi a ja ho chapem.

2 Likes

Norris se chová jako budoucí šampión, žádný by nejednal jinak…

Ako, Oscar si zaslúžil vyhrať za to čo predviedol. Na druhej strane, Lando náskok len zvyšuje a nemá dôvod ho pustiť. Tím to proste pokazil stratégiou a teraz sa snaží na Landa tlačiť a vyvolávať v ňom pocit viny. Je to nefér aj voči Oscarovi aj voči Landovi.

3 Likes

ja som napr ani necakal, ze budu na tom tak ako su, takze klidek :smiley:

Raikkonen s tym problem nemal

Ozaj a čo komisári?

Maxova chyba ale je to následek stupi dní strategie na trati, kde se těžko předjíždí.

Uuuu tak aj pitwall stráca trpezlivosť s Maxom, ale nečudujem sa im …

1 Like

Sir Lewis Hmilton. :sunglasses:

dobre mu hovoria Norrisov

1 Like