Uz byla kontrola planku?
škoda že tam nepřihodí Jos i to co tam začal rozjíždět zase ježek. velká škoda. Ale jestli jste sem přišli jen ostatní uražet do uplně normální diskuze, tak good luck.
daj link nech si precitam
Najdi si to. Cus.
ty tu urazas tiez tak o co ide?
No já s uražením a lhaním o ostatních nezačínám, jen vracím.
to by sme museli ist velmi daleko aby sme zistili kto vlastne zacal, ale to nie je podstatne, nie sme na pieskovisku vsak?
No to nejsme, tak co si sem přišel řešit? Budeš něco psát k zavodu?
Jestli ti praskaj nervy, tak doporučuju studenou sprchu.
som zvedavy kto dostane ban. Ja som sa tu prisiel len pozriet, vy si tu pinkate uz hodiny…
Jasně, takže ti o nic jinýho nejde, nechceš sem zase začít posílat hákáče jako si to tu dělal dřív?
no este som zvazoval, ze nieco prilejem do ohna a mozno dostanem ban spolu s niekym inym…ale tu asi ban nikto nedostane. Sezona vrcholi, nervy pracuju, takze nadavky na rodicov ci pôvod su predsa v poriadku…
Ode mě všechno, čus.
S tymto zo sportoveho hladiska nemozem suhlasit. Norris by nebol zasluzeny sampion. Verstappen tuto sezonu za mna jednoznacne ukazal, ze podal jazdecky ovela lepsi a kompletnejsi vykon. A plati to aj o timovom vykone Red Bullu. Samozrejme, v F1 vzdy plati, ze vela zavisi od auta, ale v pripade Norrisa od toho auta zavisi viac, nez by malo. Ale ano, aj o tom je F1. Titul nie vzdy ziska ten najlepsi…
Je tu nekdo ci-gan?
Jo, Jos je, tos měl poznat dávno
No vidíš, ty si tu zase dával moji fotku jako profilkovku a budeš si tu hrát na co?
na zaklade coho si myslis, ze jos je ci-gan?
To jsem nevedel, omlouvam se.
Však tu posílal svojí fotku s prachama z monoplů, když tvrdil, že vydělává víc, než nejbohatší Slovák 
jj, posilal jsem HK, uražel kubalu, posilal sem tvoje fotky, a ted sem přišel jako dělat co?
Co to je fakt za lidi tohle?