LIVE: Veľká cena Kataru 2025 | Magazín F1 - F1online.sk

Uz byla kontrola planku?

5 Likes

škoda že tam nepřihodí Jos i to co tam začal rozjíždět zase ježek. velká škoda. Ale jestli jste sem přišli jen ostatní uražet do uplně normální diskuze, tak good luck.

2 Likes

daj link nech si precitam

1 Like

Najdi si to. Cus.

ty tu urazas tiez tak o co ide?

4 Likes

No já s uražením a lhaním o ostatních nezačínám, jen vracím.

2 Likes

to by sme museli ist velmi daleko aby sme zistili kto vlastne zacal, ale to nie je podstatne, nie sme na pieskovisku vsak?

4 Likes

No to nejsme, tak co si sem přišel řešit? Budeš něco psát k zavodu?
Jestli ti praskaj nervy, tak doporučuju studenou sprchu.

1 Like

som zvedavy kto dostane ban. Ja som sa tu prisiel len pozriet, vy si tu pinkate uz hodiny…

1 Like

Jasně, takže ti o nic jinýho nejde, nechceš sem zase začít posílat hákáče jako si to tu dělal dřív?

no este som zvazoval, ze nieco prilejem do ohna a mozno dostanem ban spolu s niekym inym…ale tu asi ban nikto nedostane. Sezona vrcholi, nervy pracuju, takze nadavky na rodicov ci pôvod su predsa v poriadku…

Ode mě všechno, čus.

1 Like

S tymto zo sportoveho hladiska nemozem suhlasit. Norris by nebol zasluzeny sampion. Verstappen tuto sezonu za mna jednoznacne ukazal, ze podal jazdecky ovela lepsi a kompletnejsi vykon. A plati to aj o timovom vykone Red Bullu. Samozrejme, v F1 vzdy plati, ze vela zavisi od auta, ale v pripade Norrisa od toho auta zavisi viac, nez by malo. Ale ano, aj o tom je F1. Titul nie vzdy ziska ten najlepsi…

1 Like

Je tu nekdo ci-gan?

Jo, Jos je, tos měl poznat dávno

No vidíš, ty si tu zase dával moji fotku jako profilkovku a budeš si tu hrát na co?

1 Like

na zaklade coho si myslis, ze jos je ci-gan?

1 Like

To jsem nevedel, omlouvam se.

Však tu posílal svojí fotku s prachama z monoplů, když tvrdil, že vydělává víc, než nejbohatší Slovák :smiley:

3 Likes

jj, posilal jsem HK, uražel kubalu, posilal sem tvoje fotky, a ted sem přišel jako dělat co? :smiley: Co to je fakt za lidi tohle?

3 Likes