LIVE: Veľká cena Kataru 2025 | Magazín F1 - F1online.sk

:joy: :joy: :joy:

Max opäť nečakaný win, Díaz nečakaný spin a brainless čakaný rozklad.

Čistá fantázia. :fu:

1 Like

Mal seriu naozaj dobrych vikendov (ktorej vysledkom ale tiez nebolo viac nez dve vitazstva). Myslim si, ze Lando je velmi sikovny pretekar a ked ziska titul, bude samozrejme plne zasluzeny (kedy aj nie je, vsak?) ale treba aj jasne pomenovat realitu: keby Lando tuto sezonu odviedol skvelu pracu, tak by ten titul mal uz davno vo vrecku.

Všetci sú odpad iba ty si lietadlo.

3 Likes

Ma nekdo ten spin Kimiho z posledniho kola na videu, projel jsem to dik.

:thinking:

Marcin Budkowski z Eleven Sports informuje, že zvěsti o motorech pro rok 2026 jsou následující:

• Honda má zpoždění a možná se nedostane na testy do Barcelony.

• Audi má také zpoždění.

• Ferrari má problémy s materiály.

• Red Bull má problémy.

Tohle tady ani nepiš, nebo se mi zase přitíží.

Budkowski to s Hondou upravil, že prý Newey nechce, aby AM šel na testy do Barcelony, aby vyvojeli co nejdéle. Ale podle mě jsou to kecy

To znie absolutne fantasticky. No, nemozem povedat, ze by som nove pravidla ocakaval s nadsenim.

1 Like

https://x.com/MickTurski/status/1995184703213559941
https://x.com/___mrmoney/status/1995197923316117816

1 Like

Napsal jsem ježkovi hnusnou podpásovku ohledně rodičů, bylo to z mé strany úplně mimo a měl jsem se na to vysrat úplně. Za trest jsem odříkal 100x otče náš a byl v kostele

2 Likes

To asi jo. Svoje ale dělá i ta vyrovnaná dvojice, vzájemně si berou body. Jeden i druhý by asi už měl titul, kdyby měli k sobě dvojku. S tím ale museli v McLarenu počítat.

2 Likes

Ježko mu nedávno napísal že nemá rodičov a ten netvor mu napisal toto:

A tie dva zelené odpady mu to ešte olajkovali. To sú ľudia, čo si zaslúžia len to najhoršie. Toto normálny človek nemôže ani v tom najhoršom napísať.

2 Likes

Napsal mu, že nemá rodiče

1 Like

To len ukazuje aký si netvor a podčlovek. Nikto iný by to nenapisal ani keby ježka nemá rád.

Si úplná nula.

2 Likes

a to ti akoze pomoze?

Mě nějak, to je trest boží.

1 Like

To by byla škoda, kdyby to tak bylo. Chci souboj a ne proces.

a alzaci dali srdiecko :smiley:

To je naprostá blbost.

1 Like