LIVE: Veľká cena Kataru 2025 | Magazín F1 - F1online.sk

Budeme dnes sledovať majstrovské oslavy? Túto otázku si pred dnešnou Veľkou cenou Kataru na okruhu Lusail kladie celý padok Formuly 1. V pretekoch vypísaných na 57 kôl sa rozhodne o tom, či Lando Norris zdvihne nad hlavu majstrovskú trofej už v predstihu, alebo mu v tom Oscar Piastri a Max Verstappen ešte dokážu zabrániť. Štart pretekov je naplánovaný na 17.00 h.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/221841/live-velka-cena-kataru-2025

Lando, hlavně opatrně :pray:.

1 Like

M-H-M všichni? … Nudaaaaaaaaa… Pirelli :-1:

Všetci očakávajú kucapacu na štarte a potom nudu. Snáď to teda nuda nebude. Pri troche šťastia by aspoň jeden Mercedes mohol byť na bedni :crossed_fingers: Vďaka pozícii na čistejšej strane trate tipnem Kimiho.

A som zvedavý, či Lewis v týchto pretekoch nájde vykúpenie zo svojej nočnej mory:

Pokud tady je @Jos_Is_Back tak muzeme zacit.

4 Likes

:open_mouth:

Staci mu 3. miesto tak snad prezije Verstappena, Piastriho a Russella na starte.

1 Like

Ja si myslím, že to tak nebude. Nenaplnia sa ani obavy s pneumatikami ani veľké veci v T1. Lando sa nemá kam tlačiť, stačí mu P3 aj P4, dôležité je bezpečne dokončiť

1 Like

To ne. Stačí mu první místo.

1. miesto dneska a 3. miesto o tyzden a ma titul. Rozhodne je zbytocne riskovat ked je obklopeny 3 jazdcami ktori pojdu all in a nemaju co stratit.
3 Likes

Verstappen dneska po navratu ke starší PU

2 Likes

Třetí místo dneska, další závod DNF a má prd.
Takže prostě výhra.

Lepsie ist do posledneho preteku s “nemoze byt DNF” ako “Musim skoncit pred Piastrim/Verstappenom”

Věřím, že 2./3. místo je v jeho moci, když přežije start a prvních pár zatáček. Oscara asi dnes nepředjede, ale ani to není nutné.

1 Like

Nevíte někdo jestli už někdo od Grglavek odlepil Landovi pomocnou startovací značku? :smiley:

DNF kvůli technice už letos měl, tak snad podruhé technika neselže. Z vlastního nebo cizího zavinění se to samozřejmě stát může, to jsou závody. Kdyžtak si dám panáka a Landovi to odpustím. Tomu, co by ho vyrazil, samozřejmě hned tak ne :slight_smile: .

1 Like

To bude patova situacie, ked sa Lando vyradi sam.

1 Like

No když si to zaviní sám, platí ta první možnost, to je jasné.

2 Likes

Všem jezdcům držím palce pro bezproblémový start a neprdlavkové gumy. :slightly_smiling_face:

1 Like