Včera jsem byl přesvědčen, že Max dneska přijde i o matematickou šanci na titul, takže to, že jede do AZ s určitou možností ho získat, beru všemi deseti. Ale za favorita stále považuji McLaren.
Díra v tom, že Lando byl druhý, kdyby vedl závod, tak zastaví na double pit.
Ale leader není v případě SC v ideální pozici, lepší je na tom druhý v pořadí. Ten má lepší možnost volby, jestli přezout nebo zůstat. Ale nepopírám, že měli zajet do boxů, to je zjevná chyba.
Samozrejme, ze by nesiel do toho rizika a ma na to aj dobry dovod. Jeho najlepsia sanca nie je v prvej zakrute, ale v tom, ze sa McLaren a jeho jazdci v priebehu pretekov pod tlakom rozsypu. Uz dnes sa pisalo, ako Max pojde kamikadze a prirodzene ho nesiel, pretoze chapal, ze preteky moze vyhrat aj inde ako na starte. Max si tiez nemoze dovolit riskovat koliziu, ide proti dvom superom, potrebuje body stahovat a nie udrzovat naskok, takze jedine, co by dosiahol prehnanym rizikom, by bolo, ze by sam seba garantovane vyradil z hry.
Nie je to pekne zase si pripomenut stare dobre chvile? 
Lando dostal druhou šanci, a zase - kdyby byl včera třetí za Oscarem a Maxem, tak už by pro něj čtvrté místo byla čára přes rozpočet. Takhle místo ztráty 1 bodu na Maxe včera bodík najel, a to se mu teď může sakra hodit.
To už by měl Red Bull na thrillery v Abú Zabí bilanci 3:0. 
Inak je pekne, ze sa tu dnes vela diskutuje o dnesnych pretekoch a boji o titule. Pekny kontrast oproti vcerajsku. Mohlo by sa to udrzat aspon do uhorkovej sezony. 
Evidentne si to vedenie a stratégovia v McLarene všimli a zariadili aby tu bolo o čom.

absolutne nepochopitelne ze nezobrali minimalne piastriho do pitu za sc
Tak určite…Nikto nie je dokonalý. Kimi urobil chybu ale aj Max urobil chyby a aj ostatní. Ale bude to poriadne napínavé.
To bol super zavod. Este ako neplnolety Vettelov fanusik som to prezival s absolutne neprimeranym detskym entuziazmom. Dokonca aj zabaleny vo vlajke a so siltovkou. Ale bolo z toho pekna emocia, vobec som to necakal.
Uz som pateticky nostalgicky, asi starnem. 
Je dobrá, ale udělali to všichni kromě McL. 
Tak co jeste se chces se mnou sazet, nebo te presla chut 
Ja furt cekam, kdy seberes ty kulky a kyvnes na to. Vcera jsi me ignoroval a v patek psal nesmysly. Uz sis sebral nadobicko?
Reagovali na Hannah. Za me je to v poradku.
Já jsem tehdy déle než hodinu zatínal pěsti a povzbuzoval Petrova, seč to šlo. Že Sebastian ten závod vyhraje, o tom jsem nepochyboval, ale jestli Petrov neudělá chybu… Ale v záloze byli ještě Rosberg a další. 
Vzdyt bys prohral, rikal jsem ze Emil do konce vsechno vyhraje, sprint se nepocita.
Nerozumim ti… Chces se teda vsadit? Tyhle kecy a omacka okolo ztraci smysl, kdyz neudelas ten dospelackej krok a rozhodnuti. Staci mi ano/ne.