LIVE: Veľká cena Kataru 2025 | Magazín F1 - F1online.sk

Včera jsem byl přesvědčen, že Max dneska přijde i o matematickou šanci na titul, takže to, že jede do AZ s určitou možností ho získat, beru všemi deseti. Ale za favorita stále považuji McLaren.

3 Likes

Díra v tom, že Lando byl druhý, kdyby vedl závod, tak zastaví na double pit.

1 Like

Ale leader není v případě SC v ideální pozici, lepší je na tom druhý v pořadí. Ten má lepší možnost volby, jestli přezout nebo zůstat. Ale nepopírám, že měli zajet do boxů, to je zjevná chyba.

Samozrejme, ze by nesiel do toho rizika a ma na to aj dobry dovod. Jeho najlepsia sanca nie je v prvej zakrute, ale v tom, ze sa McLaren a jeho jazdci v priebehu pretekov pod tlakom rozsypu. Uz dnes sa pisalo, ako Max pojde kamikadze a prirodzene ho nesiel, pretoze chapal, ze preteky moze vyhrat aj inde ako na starte. Max si tiez nemoze dovolit riskovat koliziu, ide proti dvom superom, potrebuje body stahovat a nie udrzovat naskok, takze jedine, co by dosiahol prehnanym rizikom, by bolo, ze by sam seba garantovane vyradil z hry.

2 Likes

Nie je to pekne zase si pripomenut stare dobre chvile? :sweat_smile:

2 Likes

Lando dostal druhou šanci, a zase - kdyby byl včera třetí za Oscarem a Maxem, tak už by pro něj čtvrté místo byla čára přes rozpočet. Takhle místo ztráty 1 bodu na Maxe včera bodík najel, a to se mu teď může sakra hodit.

To už by měl Red Bull na thrillery v Abú Zabí bilanci 3:0. :slight_smile:

2 Likes

Inak je pekne, ze sa tu dnes vela diskutuje o dnesnych pretekoch a boji o titule. Pekny kontrast oproti vcerajsku. Mohlo by sa to udrzat aspon do uhorkovej sezony. :upside_down_face:

6 Likes

Evidentne si to vedenie a stratégovia v McLarene všimli a zariadili aby tu bolo o čom. :smirk: :+1:

3 Likes

absolutne nepochopitelne ze nezobrali minimalne piastriho do pitu za sc

1 Like

Tak určite…Nikto nie je dokonalý. Kimi urobil chybu ale aj Max urobil chyby a aj ostatní. Ale bude to poriadne napínavé.

2 Likes

To bol super zavod. Este ako neplnolety Vettelov fanusik som to prezival s absolutne neprimeranym detskym entuziazmom. Dokonca aj zabaleny vo vlajke a so siltovkou. Ale bolo z toho pekna emocia, vobec som to necakal.

Uz som pateticky nostalgicky, asi starnem. :face_with_raised_eyebrow:

2 Likes

Diky, diky.

6 Likes

Je dobrá, ale udělali to všichni kromě McL. :smiley:

2 Likes

Tak co jeste se chces se mnou sazet, nebo te presla chut :raising_hand_man:t2:

Ja furt cekam, kdy seberes ty kulky a kyvnes na to. Vcera jsi me ignoroval a v patek psal nesmysly. Uz sis sebral nadobicko?

Reagovali na Hannah. Za me je to v poradku.

Já jsem tehdy déle než hodinu zatínal pěsti a povzbuzoval Petrova, seč to šlo. Že Sebastian ten závod vyhraje, o tom jsem nepochyboval, ale jestli Petrov neudělá chybu… Ale v záloze byli ještě Rosberg a další. :slight_smile:

1 Like

Vzdyt bys prohral, rikal jsem ze Emil do konce vsechno vyhraje, sprint se nepocita.

Nerozumim ti… Chces se teda vsadit? Tyhle kecy a omacka okolo ztraci smysl, kdyz neudelas ten dospelackej krok a rozhodnuti. Staci mi ano/ne.