Vlastne ano, on tam hodil jeden Axel, na to som zabudol. Tak potom samozrejme nie take terno, ale fajn, ze aj napriek tomu doviezol vysledok. Stratil tam vobec poziciu?
Měli jít na double pitstop, to byla úplně logická volba. No dopadlo to takhle.
Ano, vůči Hadjarovi.
Ztratil 2, jednu získal zpět odpadnutím Hadjara.
Je ovela vyhrotenejsia faza sezony. To mi pride prirodzene.
To nevím. Když netrolí tak píše rozumně. Ale ta nenávist k RBR a Maxovi občas probublá víc než je zdrávo. Holt nedá se svitit. 
Dvě pozice ztratil, ale jednu ziskal zpět po defektu, asi mohl mít o dva body víc. Já teda nepočital s žadnými body.
Nebo tak. Prostě cokoli mimo tohohle.
Co uz, no. 14151414
Myslím si, že byli tak zahleděni na to, aby byl stint 20-25 kol, tak vůbec nepřemýšleli nad variantou, že se může stát tato SC varianta.
Kdybych se měl vsadit, tak s tím vůbec nepočítali, a vůbec nešlo o nějaký zvýhodňování.
Ztratil dvě, ale bylo to zvláštní, protože před Hadjarem byl jen o 1s a po roztočení byl za Russellem o 1s (a ten byl předtím do 1s od Hadjara), takže ztráta časová minimální
Vsak ty si to rozporovala , napisala si ze to pre leadera nebola easy pozicia, a pritom bola, jedine pre Landa by nebola, bud by siel na double pit a riskoval alebo az v dalsom kole… pre Oscara to bolo uple jednoznacne a je to dalsia dyka do chrbta, to co mu urobili…
Kdybych si měl vsadit, tak nechtěli dvojitý pitstop s Landem jako druhým, tak tomu vše podřídili Piastri nePiastri.
No uvidime, ja mam zatial 2007 vibes, co je vzhladom na vyvoj v poslednych par pretekoch celkom logicke. Ale treba povedat aj to, ze Ferrari tam bolo kompetitivnejsie ako teraz Red Bull. Ale tak, aj dnes sme dobre videli, ako to vyzera, ked niekto kontroluje naskok. To si myslim, ze je dolezite. Ak Lando chce ten titul ziskat, nemoze si prilis dovolit kontrolovat naskok a musi ist na vyhru.
Ted si jdu teprve puistit 1 kolo slalomu ze zaznamu. Aspon prvních 10. 
Já mám 2010 vibes
Abu Dhabi před námi 
Vlasnte ano, teraz uz mi dava zmysel, preco bol Russell nakoniec tak vysoko.
Úprimne, neboli to také hrozné preteky. Maxo a RB super, McLaren škoda slov. Oscar išiel krásne, spravil všetko čo mal, žiaľ nestačilo to, za mňa je Oscar z boja o titul von.
Lando dnes mizéria, môže ďakovať juniorovi, že spravil chybu a daroval mu dva body.
Aj tak si myslím, že majstrom bude Lando, 12 bodov je veľa.
Aj keď Lando je teraz v situácii keď musí, zatiaľ čo Maxo v situácii môže. Bude to zaujímavé, ale najviac verím Landovi
To nevím, zas kdyby s tím počítali, tak by věděli, že to pravděpodobně udělají všichni. George tam stál taky dobu a o nic nepřišel.
Mám za to, že to byla díra v taktice.
Ok a teď reálně - šel by Max do rizika v AD jako loni na startu, kdy sejmul Piastriho a odsoudil ho na boj max o 1b? I s penclí by potom 12 - 15b mohl dát