LIVE: Veľká cena Kataru 2025 | Magazín F1 - F1online.sk

Co cakas od pepikov? Akurat tak pasteku a rezne😂

1 Like

No, to je ono no. Na otázku kdo rozhodl Lando odpověděl my. Piastri odpověděl že tým, a že jim věřil :smile: To je vůl, ty ho tam maj neskutečně omotanýho, naivku :face_with_hand_over_mouth:

1 Like

Minule si tu behom 10s vytiahol moje 2 rocne komenty ohladom Alonsa, jj, urcite si prechadzal celu moju historiu za tych 10 sekund. Myslis si ze vsetcia su tak hlupi ako ty ze ti na to skoncia?

1 Like

mal by aj o bod viac

1 Like

No mám na mysli to, že třeba být na místě letošního Mclarenu Mercedes, tak už mají ten titul dávno zajištěný.Akorát McLaren to nehraje vůbec správně.
Ale je fakt, že za ty dva poslední roky jsme si to měli už uvědomit a zanést do své analýzy

To je zvláštní, ty si neustále stěžuje na čechy a Česko, ale bydlíš v Praze … to ti ten komplex moc nevychází.

Tady to najdeš uplně v klidu, to že neumíš s PC, je tvuj problem. BTW. vtipný že si mi psal jak mi to zabralo 2 hodiny ted 10sekund. Pokračuj s tím lhaním dál.

1 Like

Nikdy v zivote som sa nestazoval na Cesko ani Cechov, skus este raz :wink:

1 Like

ak by McLaren mal vedenie Mercedesu, tak idu odzaciatku na Landa…

Zajímavé, když si tady Honza ujížděl na své delulu vlnce, aby Verstappen sestřelil Norrise, tak to neřešíš. Jak obvyklé

6 Likes

On nepíše matematická jistota, ale matematicky má titul v kapse.

To znamená, že Lando může prohrát se svýma dvěma realnýma soupeřema a pořád brát titul.

A David zohledňuje co se stalo dnes.

Proč musíš i úplně normální věty převracet a snažit se shodit autora jen proto, že ho nemáš rád.

Tak když tomu nerozumíš, tak se zeptej. To není ostuda že nerozumíš všemu.

2 Likes

Ale ano, stěžoval a buď tak laskav a přestaˇsi tu léčit svoje komplexy, buď piš k F1 nebo se běž učit základy excelu

1 Like

Fernando je masterclass forever.

1 Like

Ano, to ukazuje, ze tam nebola snaha Norrisa zvyhodnit.

Co tam samozrejme byt mohlo je snaha, nezvyhodnit ani JEDNEHO a v tomto smere to McLarenu nezavidim. Lebo boxy za SC maju vzdy potencial zamiesat poradim, vzdy su spojene s rizikom (napriklad taky Russell tam dnes tiez stratil tri miesta) a preto mal mozno McLaren pred ocami, ze zastavia v pokojnejsej faze pretekov, aby na to ani jeden z ich jazdcov nedoplatil. Ale to je ako ked sa snazis nikoho neurazit, skor co neskor to dopadne tak, ze urazis kazdeho.

Ale ako som uz pisal, bez debaty mali mat pred pretekmi ujasnene, ze v takej situacii bude double pitstop a priestor na zmatky tam ani len nemal byt.

1 Like

Chyby se dějou. Mercedes i RedBull taky dělají taktické chyby. Tohle byla krutá chyba.

Myslel jsem, že by to ještě mohli zachránit nějakou agresivnější strategií, ale na to neměli tempo.

Pri 2 povinnych pit stopoch, to bolo uplne jednoznacne, 26 sekund proste nedobehnes, mozno virtual SC by platilo co pises, ale tu to bolo jednoznacne…

Lando musi dojst do ciela treti… co pri strategiach McLarenu ake predvadzaju celu sezonu… moze byt celkom problem…

Jako fanoušek MV nic nenamítám…

1 Like

tak minimalne o tyzden, ziadne obmedzenie pneumatik… a horuca trat…