LIVE: Veľká cena Kataru 2025 | Magazín F1 - F1online.sk

máš moje soubory z pc jo? Nech si ty svoje vylhaný praktiky na SVK.

1 Like

Dalsia vtipna vec, svata trojka konspiruje kolko im mozgove zavity znesu, zatial co Norrisovi dneska najviac pomohol Alonso :slight_smile:

1 Like

Ano, to je fer. Ale inak je to skoda, co pri tej blamazi po restarte uplne zaniklo je, ze do toho momentu aj tam Max isiel famozne preteky a celkom pekne nahanal ovela rychlejsie McLareny. Ale tak, jedna hlupost staci na zabitie akehokolvek vykonu.

1 Like

:open_mouth: :open_mouth:

1 Like

Je to tak, STB a lži zpátky na SVK.

1 Like

Pomohl mu 7 místem nebo jak?

A to bolo smiechu ked Max skoncil 3 v kvalde a mal stary motor.teraz su tichucko a suchaju nozickami.Odbornici z hovieda

2 Likes

Vsak ale mal ist do boxov Oscar, mal pred Maxom taky naskok ze stihol v pohode vyjst ked by Max siel do boxu… tam mal byt jednoznacne uprednostneny, bol prvy mal na to pravo, jemu to uz spravili niekolko krat ked bol za Landom ze musel ist dole az dalsie kolo a doplatil na to…

2 Likes

Normálně bych s tím souhlasil? Jak normálně?
Víte, co znamená matematická jistota? Hlavně, že máte 20 semestrů z logiky.

1 Like

Aaa, a sme doma, dojdu argumenty treba vytiahnut xenofobiu, vyfarbujes sa ako vzdy. Kazdopadne neviem co mam ja so Slovenskom, byvam v Prahe cez 10 rokov :wink:

8 Likes

To víš, to je ta vysoká škola života a selský rozum SPD

Pomohol mu tak ze brzdil cele pole kde na destinu presne to vydalo Norrisovi tak ze sa nedostal to jeho vlaciku medzi pomalsich jazdcov.

2 Likes

Argumenty na co? Že mi píšeš co si ukladam do PC? Ty máš dobře vymleto v hlavě.

1 Like

V Rakúsku to bolo obzvlášť bolestivé. A potom samozrejme aj tie jeho vlastné chyby. Ale to Rakúsko.

1 Like

Při SC to pro leadera není úplně výhodná pozice, lepší možnost volby má ten druhý. Teď to říkali i ve studiu, když zatočil do boxů Max, měli poslat Landa hned za ním. To si zjevně netroufli.

Ano, ja si vobec nemyslim, ze je tam taka vysoka pravdepodobnost. Asi je Norris favorit, to mas pravdu. Ale nevyzaduje si to teraz kapitalne zlyhanie, aby ten titul nakoniec nebral. Max samozrejme musi zajazdit masterclass, ako sa mu ale tuto sezonu pravidelne dari. A Norrisovi staci, ze pod obrovskym tlakom nebude uplne top a pokojne to moze byt mimo podia. Ano, moze mat McLaren velku prevahu v tempe (ako mali aj tento vikend, haha) a bude vymalovane. Ale zase je McLaren pod velkym tlakom. Piastri tiez nie je z hry a po dnesku je urcite velmi mrzuty, takze budu manazovat majstrovske ambicie dvoch jazdcov, co je strategicky tiez velka vyzva. A akokolvek to uz ani pre Maxa nie je o tom, ze nema co stratit, lebo v hre je aj pre neho titul, tak McLaren je teraz pod tlakom odvratit historicku prehru a pripravit sa o prvy jazdecky titul za pomaly dvadsat rokov. V ich kozi by som nechcel byt.

tak najhorsie sance ma Oskar… prvy trening jazdit nebude, lebo musi prenechat auto novacikovi, minuly rok mu to v Abu Dhabi velmi neslo, a na Norrisa stratil v pretekoch cez 80 sekund…

Jezdec dne:

image

Ano, 80s potom, co byl sestřelený po startu od Verstappena co trénoval na letošek

Norris mimo podia nesmie skoncit ak Max vyhra preteky… Max by mal viac vitazstiev a bral by titul.