Dufam ze si to iste pisali aj pri Lewisovi , ked to prehral v 2021… 
Ferrari se dnes při PITu zrovna nepochlapilo. Až jsem se lekl, že se Binotto vrátil.
McLaren dnes krutě doplatil na rovný přístup
Skôr doplatili na to, že si nevedia spočítať 2+2.
Ale pozitívne: perfetkná práca RedBull a Max a veľká gratulácia pre Carlosa. Už teraz je jasné, že v tejto sezóne získal viac pódií, než Lewis. Takto pred rokom by si na to nevsadil asi nikto.
Jistě, toho prvního. Proč se ho nezeptali? Chceš do boxů? Co Lando? Jak chceš aby jsme to udělali? Jsi první, vyber si. To dělaj jen s Landem? Aha, Papaya.
Taky si myslím, že to bylo celkem v pohodě na double pitstop. Neměli odvahu a rozhodnost.
Dufam ze si to iste pisali aj pri Lewisovi , ked to prehral v 2021
Lewis vtedy mal vyhrať a FIA ho o titul pripravila. Na trati získal dosť bodov, od vysielačky ho porušením pravidiel obrali. Ale história je už napísaná a titul išiel Maxovi. Nemá zmysel sa nad tým zavzdušňovať.
(123456)
Iba aby s nim nevytierali podlahu? Vsak to nie je mozne ako sa vzdy pozera na to aby Lando nestratil vzdy ked je najvyhodnejdi pit stop v rovnakom kole pre oboch… ked je Lando prvy automaticky si vybera a este dostane aj zaruky, ked je druhy tak pre istotu nestiahnu ani jedneho alebo sa pytaju najskor Landa ako by chcel aby to bolo…
Tak ono je asi lepší ze začátku, ale ne, když jde 16 aut pitnout v jednom kole. 
Tam ztratili hodně času.
čo tu básniš o akom P3 ? to by ten chlapec musel vedieť udržať auto na trati
Oscar Piastri se tvářil jako dítě pod stromečkem, kde nic není. Ale chápu ho, měl na kopačkách skvělý víkend, ale gól, který potřeboval, nakonec nedal. Přitom to byl nejrychlejší pilot dnešního závodu.
Matematicky má titul prakticky (= téměř) Lando v kapse.
Otázkou bude jeho psychika, dnes moc přesvědčivě nepůsobil.
Ja absolutne nerozumiem, ze toto pred pretekmi nemali vyjasnene. Vsak to je uplny zaklad predpretekovej strategie, ked sa vie, ze na jednych pneumatikach mozno absolvovat dvadsatpat kol. Ak medzi 9. a 25. kolom vyjde na trat SC, ziskas zadarmo zastavku v boxoch. Preto musel mat uz pred pretekmi kazdy tim bez akychkolvek pochybnosti vyjasnene, ze sa v takej situacii odboci do boxov no matter what. Cisty amaterizmus.
no lenze, vacsinou pri SC ide vela aut do boxov a stane sa presne toto iste.
A keby bol Oscar P1 a Lando P2, tak bodovy rozdiel je rovnaky, tak co riesi…
Takže mu dnes předali pohár mistra světa? Tak to je super.
Škoda, že jsem to neviděl, a to mám zakoupený ten nejdražší přenos.
Okradli mě!!!
Ak by to Glocktonelli nezahodil tak by ten titul pre Maxa bol na 95% reálny. Takto sa tam nemá reálne kto pichnúť a posunúť ho na P4
Myslím, že dnes to na něj dolehlo hodně. Na druhou stranu, příští závod by mu měl sedět víc a možná ho dnešek zocelí. Uvidíme.
Co si k tomu napisal, ja to neviem najst?
Míněno s velkou pravděpodobností, nikoli doslova. 12 bodů k dobru je podle mě velmi komfortní výchozí pozice.
Děkujeme