Piastri bol skratka zly na tratiach ktore mu skratka nesli… a vyborny na tratiach ktore ma rad… Mexiko, Austin ci Vegas mu nesedeli a bol neviditelny… Katar ma rad, tak siel skvelo… ma co do buducna zlepsovat… ako skoncil minuly rok v Abu Dhabi?
Ještě jedno zajímavé porovnání. Střídač už pouhé dva bodíky za násobným.

Tak ať nezůstává, přikovaný tam není. Dnes je právem naštvaný, ale neměl druhou půlku sezóny až doteď jezdit tužku. Měl na Maxe 104 bodů a na Landa 39, to není vůbec málo, a ještě mu zahrál do ruky Landův defekt motoru a DSQ, která mu sebrala 8 bodů náskoku. Co by taky chtěl?
Já nemluvím o výkonu, já mluvím o rozhodnutích McLarenu. Výkon měl dnes excelentní, a nevyhrál, že 
ale bohužiaľ Kimiho chyba rozhodla o titule
Jaj, to že neboli schopní nazbierať viac bodov cez sezónu nie je Kimiho chyba 
Já bych k tomu dodal, že podat v celé sezóně závod co závod maximalistický výkon je prakticky nemožné (byť Max v roce 2023 k tomu neměl daleko). 24 závodů a neudělat ani jednu chybu, to je i u nejlepších sportovců (esa jako Shiffrinová nebo J. T. Boe) nepravděpodobné. Max má další mimořádnou sezónu, při dominantním vozu soupeře.
Jsem zvědavý, co Landova psychika. Dneska se lámala dost.
pochybujem… oni su strasne pomali v rozhodovaniach, a velmi konzervativni… ani si neuvedomovali co sa stalo… mysleli si ze to stale maju pod kontrolou
Neboj, teba nazvalo uboziakom uz polka fora, “trefné” 
Asi súhlasím.
Aj celkovo historicky by sa k takým výkonom asi dopracovali len Fangio, Clark, Senna a Schumacher, pričom len poslední dvaja sú relevantní pre podrobnejšie porovnanie.
Čo sa týka toho čo písal aj @tiMur , osobne nad tým uvažujem aj preto, že by som nebol taký príkry. Ako je to presne ten typ chyby, ktorú výčitam aj Fernandovi za 2010. Nie je to v súboji pri militrovej snahe to uhrať, je to skrat, ktorý by sa dal vyriešiť predýchaním, ale navzdory pomerne luxusnému časovému priestoru sa to aj tak udeje. Vzhľadom ale na výkon, ktorý tam podával možno aj tím mohol jednoducho urobiť vec inak - spýtať sa “aké gumy chceš Max?” a mohlo byť všetko inak.
Poznajú ho 10 rokov, vedia čo má za povahu, niekedy treba prihliadnuť na to, nielen na to čo hovorí počítač.
Samozrejme to všetko za predpokladu, že to v tom Abu Dhabi predsalen neurve, čo by bolo vrcholne impozantné. Čo je vlastne jediný dôvod prečo ma teraz koncom roka baví sledovať tie preteky, tušenie, že možno sledujem historické chvíle. A hoci sa k Maxovým fanúšikom emocionálne neradím, tak človek niečo také skrátka chce vidieť. Vlastne mu aj trochu držím palce, ale dúfam, že to bude aj v daných pretekoch zaslúžené. V zmysle, že to nebude, že Landa vyslovene niekto odstrelí. Taká taktická chyba ako dnes, to nerátam, tam si to McLaren mohol zariadiť sám. Aj technické problémy sú také, na debatu. Každý si zodpovedá za svoje auto.
Tak som zvedavý. 
Dodatok, je tu veľa príspevkov, tak až teraz som si všimol, že @jason_bourne1995 to napísal asi tak ako to vidím sám (s tou Barcelonou)
Škoda, že měl Mercedes pit ze začátku pitlane, a museli tam dlouho čekat.
To by bral Kimi P3.
A k tomu dostal 2 nesmyslný pencle. OK, Baku jde na jeho hrb, ale on mohl pohodlně byýt ve vedení a místo toho je z něj jen otloukánek.

Viaceri tu pisu o snahe McLarenu neznevyhodnit Norrisa, ja tomu nerozumiem. Norris stracal na Piastriho vyse styri sekundy, pokojne si mohol nechat za Verstappenom este vacsiu medzeru, takze McLaren mohol uplne bez problemov absolvovat dvojity pitstop a ani jeden z ich jazdcov by na tom absolutne nic nestratil.
Jednoducho zaspali na boxovom muriku. Boli prvi, tak vyckavali, co konkurencia a ked pochopili, co konkurencia, bolo uz neskoro.
Doplatili na to obaja.
V tomto kontexte, akokolvek mam Lambiaseho rad, treba povedat, ze je vrcholne neprofesionalne od pretekoveho inziniera, hecovat svojho jazdca a prinasat tam nejake teorie o umyselnom prepusteni pozicie, ked to nema overene. O to viac, ked bolo uplne zjavne, ze Antonelli urobil chybu. Vobec nechapem, co tym Lambiase chcel vlastne dosiahnut.
ano, dnes mal vyhrat… no niekedy sa to cele domrvi, koli blbemu safetycaru v nevhodny okamih…
McLaren dnes krutě doplatil na rovný přístup. Alespoň jednoho jezdce měli poslat při SC na přezutí a měli Emila pokrytého.
To mi ukaž kde. 
v podstate ma stastie v nestasti ze nemusel na podium… aj ked tie 3 body by boli asi dost podstatne…
Popravdě, to jaký postoj zaujal McLaren k té jeho pentli, to jim určitě neodpustím. Za mě tam ukázali že na něj serou z pohledu výsledku, i z pohledu jeho psychiky 
som tak rozmyslal, ze by mali mat tie garaze naopak. Top timy na konci.