LIVE: Veľká cena Kataru 2024 | Magazín F1 - F1online.sk

To vím, ale umím si představit, že ředitel si dal s komisaři na začátku víkendu schůzku a přesvědčil je, že 5 sekund je špatná filozofie. V pozadí může být nějaká nová “dohoda” (domluva) mezi novým ředitelem a komisaři, že se nasadí tvrdší laťka.

Popravdě řečeno je to to jediné, co mě napadá jako vysvětlení velmi nenadálé tvrdosti v udělených penalizacích.

Čou DoD, Pierre 5., fantastická stíhačka Landa na konci, spousta zajímavých momentů - uvidíme zítra, jak to vlastně dopadlo.

1 Like

Co vlastně udělal? Odběhl jsem.

Nezpomalil pod žlutou

1 Like

Ako tu pisal @henryford, Raikkonen v Spa 2017 tiez schytal Stop and Go, takze neviem, kde chodis na 5s a 10s.

5 Likes

Nezpomalil pod zltou.

1 Like

Preco myslis ze zbytocne? Každý jeden vyplakava a stazuje sa aby nieco z toho vyťažili, a dalsia vec, ze mal pravdu

trest bol prisny myslim, to suhlasim kktina 5s - 10s maximum, uvidime co povedia

Auťák nejede, Stroll ukazuje jeho potenciál. Vše co bere Alonso, je víc, než jde.

Neřikal si že si dáváš detox? :thinking:

2 Likes

Tak Jos tu tvrdil, jak na mě nebude reagovat a polovina jeho příspěvků směřuje na mě. To víš, agresivní blbci vždycky nakecají blbosti

2 Likes

Crying post. Neviem na co sa dnes Max stazoval, ale blboun nedokaze prekusnut dalsiu Maxovu vyhru, tak nieco musel vygenerovat do tej vety pisanej cez slzy. :smiley:

3 Likes

Takze ChuckN pod dvojitymi zltymi nespomalil. Penalizacia opravnena.

:kissing_heart:
Potřebujete pohlazení a lásku :slightly_smiling_face:.

3 Likes

Russell teraz dostal 5s trest, ale na vysledok to nemalo vplyv. Tiez celkom zhovievave, Vettel za to iste dostal v Madarsku prejazd boxovou ulickou. Ale ok, vtedy este nebola 5s penalizacia.

x

ty máš vážně prázdno v hlavě, že? :slight_smile:

2 Likes

Zhou GOAT

5 Likes

Tak ak dobre vidim, naposledy stop and go penalty dostal Hamiltom v 2020 v Monze. Takze 4 roky… A rozhodnu sa to dat Norrisovi v predposlednom preteku sezony kde bojoval o P1 a klesol na posledne miesto.

1 Like

Ani na chvili jsem nepochyboval, ze by Max nevyhral. @tiMur jiste dosvedcis :smiley:

3 Likes

Praskaju cievky z dalsieho Maxovho perfektneho vykonu, v ktorom deklasoval Norrisa a zbytok pola.

3 Likes

Auťák vždycky přestane jet když přijde Alonso, to jsi si nevšiml?