LIVE: Veľká cena Kataru 2024 | Magazín F1 - F1online.sk

Ale Verstappen dnes vyborny vykon, bolo trochu vidno, ze ten hnev po treste v kvalifikacii sa viezol s nim.

2 Likes

Driver of the day : Bin Sulajem

Ta pentle pro Landa, to byl masakr.

3 Likes

Počkaj vlastne tam sa bojuje aj o WDC P2.

Tazka frustracia. :smiley:

Dalsi crying post od teba do zbierky.

2 Likes

No keď leclerc nahodou vyhra a lando bude P3, pripadne rôzne ine kombinacie, keď sa stane niečo norrisovi :smiley:

Uf uf uf. Takhle napnutý jsem byl naposledy u Kanady 2011, kdy jsem držel palce Jensonovi.
Ani ve snu mě nenapadlo, že by se mohl Gasly vyšplhat až na páté místo.
Sainz měl nejspíše poškozený vůz a proto Gaslyho nedokázal předjet, ale přiznejme si, že tím Sainz závod pořádně okořenil.
Taky musím přiznat, že když po restartu při souboji s Russellem vyjel mimo trať, tak mi málem praskly obě chlopně a v body už jsem téměř nedoufal.

A to jsem si před závodem přál, aby dnes na trať SC vůbec nevyjel. :blush:

Ako pilota ho mam velmi rad. Nemam rad len tieto jeho komedie ako zo seba robi intergalaktickeho pilota. A kym ste vy traja klauni neprisli na toto forum, tak som mu velmi fandil. Teraz ma vsak tesi vasa frustracia a narek. :smiley:

Boha co to s vami spravilo, ze Max opat vyhral. :cry:

2 Likes

Nech být. Max dneska vyhrál, nádherný výkon. Navíc se rozpadá “teorie” o Red Bullu, který bez Neweyho skončí na chvostu pole.

1 Like

Ferrari musí byť 1-2 a McL nesmie byť P3-4 a majú WCC a možno aj WDC

Max si tu jízdu pohlídal, ale to stěžování si bylo zbytečný podle mě. Leclerc k tomu přišel, jak slepej k houslím. Výborný byl Gasly a Fernando. Zhou hodně překvapil.
Ty tresty celkově byly hodně přísný, doufám, že dostaneme vysvětlení a bude to tak i další závody

3 Likes

Co pamatuji tak bylo:
Za single žlutou bylo 5s.
Za double žlutou 10s.

Proč za speeding v pitlane je jako drive through?
Však za to bylo vždy 5s.

3 Likes

Akože McL to tak či tak aj vyhrá. Ale AD možno bude silnejšie pre Ferrari.

Suhlasim. Ale bez ohladu na to, uplne nepochopitelna a hlupa chyba od Norrisa. Take nieco sa jednoducho nesmie stat.

2 Likes

To není frustrace, to tu předvádíš ty :smiley:

2 Likes

Ked naposledy vlastne dali stop and go penalty?

Zaujímavá úvaha to prvé :thinking: Inak o trestoch rozhodujú komisári, nie riaditeľ pretekov.

Alonso sedmý a zelení mamlasové oslavují, že skončil vysoko :rofl:.
To nevymyslíš.
Ještě pred rokem mluvili o vítězstvích a titulech.
Už i oni se rozložili a pochopili, že každý bod je skoro jako zázrak.

1 Like

A to chcel Norris titul. :sweat_smile:

Vcera som ho vychvalil a dnes zase katastrofa ako ked bol pod tlakom. Opat sa potvrdilo, ze titul je jednoznacne v spravnych rukach a Lando za svoje vykony by si zasluzil aj prist o P2.

obrazek
těžká frustrace :yawning_face: