Ale Verstappen dnes vyborny vykon, bolo trochu vidno, ze ten hnev po treste v kvalifikacii sa viezol s nim.
Driver of the day : Bin Sulajem
Ta pentle pro Landa, to byl masakr.
Počkaj vlastne tam sa bojuje aj o WDC P2.
Tazka frustracia.
Dalsi crying post od teba do zbierky.
No keď leclerc nahodou vyhra a lando bude P3, pripadne rôzne ine kombinacie, keď sa stane niečo norrisovi
Uf uf uf. Takhle napnutý jsem byl naposledy u Kanady 2011, kdy jsem držel palce Jensonovi.
Ani ve snu mě nenapadlo, že by se mohl Gasly vyšplhat až na páté místo.
Sainz měl nejspíše poškozený vůz a proto Gaslyho nedokázal předjet, ale přiznejme si, že tím Sainz závod pořádně okořenil.
Taky musím přiznat, že když po restartu při souboji s Russellem vyjel mimo trať, tak mi málem praskly obě chlopně a v body už jsem téměř nedoufal.
A to jsem si před závodem přál, aby dnes na trať SC vůbec nevyjel.
Ako pilota ho mam velmi rad. Nemam rad len tieto jeho komedie ako zo seba robi intergalaktickeho pilota. A kym ste vy traja klauni neprisli na toto forum, tak som mu velmi fandil. Teraz ma vsak tesi vasa frustracia a narek.
Boha co to s vami spravilo, ze Max opat vyhral.
Nech být. Max dneska vyhrál, nádherný výkon. Navíc se rozpadá “teorie” o Red Bullu, který bez Neweyho skončí na chvostu pole.
Ferrari musí byť 1-2 a McL nesmie byť P3-4 a majú WCC a možno aj WDC
Max si tu jízdu pohlídal, ale to stěžování si bylo zbytečný podle mě. Leclerc k tomu přišel, jak slepej k houslím. Výborný byl Gasly a Fernando. Zhou hodně překvapil.
Ty tresty celkově byly hodně přísný, doufám, že dostaneme vysvětlení a bude to tak i další závody
Co pamatuji tak bylo:
Za single žlutou bylo 5s.
Za double žlutou 10s.
Proč za speeding v pitlane je jako drive through?
Však za to bylo vždy 5s.
Akože McL to tak či tak aj vyhrá. Ale AD možno bude silnejšie pre Ferrari.
Suhlasim. Ale bez ohladu na to, uplne nepochopitelna a hlupa chyba od Norrisa. Take nieco sa jednoducho nesmie stat.
To není frustrace, to tu předvádíš ty
Ked naposledy vlastne dali stop and go penalty?
Zaujímavá úvaha to prvé Inak o trestoch rozhodujú komisári, nie riaditeľ pretekov.
Alonso sedmý a zelení mamlasové oslavují, že skončil vysoko .
To nevymyslíš.
Ještě pred rokem mluvili o vítězstvích a titulech.
Už i oni se rozložili a pochopili, že každý bod je skoro jako zázrak.
A to chcel Norris titul.
Vcera som ho vychvalil a dnes zase katastrofa ako ked bol pod tlakom. Opat sa potvrdilo, ze titul je jednoznacne v spravnych rukach a Lando za svoje vykony by si zasluzil aj prist o P2.
těžká frustrace