LIVE: Veľká cena Kataru 2024 | Magazín F1 - F1online.sk

Nebol by som prekvapený, ak by po tomto závode z toho bola už aj otvorená vojna medzi jazdcami a FIA/Sulajemom. V podstate nefunkčný riaditeľ pretekov, pričom kvôli jeho počínaniu dostali dvaja jazdci defekt, niektoré tresty absolútne neprimerané prehreškom, celé to posudzovanie niekedy akoby na hlavu postavené… Už je toho vážne veľa a stále sa to opakuje.

3 Likes

V jeho věku, uznáváme, že je to přecejen cenější :+1:
Ale i ostatní skvělá práce.

Ja neviem, Ralf Schumacher zase tvrdil, ze je to absolutne opravneny a nezpochybnitelny trest. Ja si nespominam na situaciu, kde by niekto nespomalil pocas zltych, takze neviem, aka tam je prax. Jedine na Raoberga v Madarsku 2014 v kvalifikacii si pamatam, toho vtedy pre mna absolutne nepochopitelne oslobodili.

Jos a Bretnix si dneska vybijejí svůj komplex na Alonsa :yawning_face:

2 Likes

Už se to stalo několikrát, vždycky když si tu vybíjí komplex tak Alonso skončí vysoko.

2 Likes

Tento vikend to bola uplna absurdita.

1 Like

Max za podstatne nebezpečnejšie veci dostal smiešnych 5 sekúnd

1 Like

Taky si nepamatuju, kdy to bylo naposledy. Každopádně mi ten trest přišel hodně přísný. Ale jestli to takhle bude nastavený do dalších závodů, tak ok

Ja mam Alonsa velmi rad, to len ty si trash. :smiley:

1 Like

No ani se to asi nevyšetřuje, nestíhaj :smiley: Navíc mě přišlo že Čoua vzal při restartu před startovní čarou :face_with_hand_over_mouth:

2 Likes

Psal jsem dříve. např Raikkonen SPA 2017

2 Likes

Gasly se pěkně rozjel s Renaultem, škoda toho vypadnutí minule.

2 Likes

Sulejmán: “Charles som vám to zabezpečil a v AD dostanete darček ako Max v 2021”

4 Likes

Sulayem sa tam Leclerca pýtal či to dobre zariadil ?

2 Likes

Já vím, že to mentálně nezvládáš a Blbentix taky ne, tak si mě nevšímejte, když vám praská cévka na té vaší zakomplexovaných hlavičkách :slight_smile:

2 Likes

Cisto pocitovo to aj mne pride uplne prestrelene, ja som cakal 5, maximalne 10 sekund.

Ale ok, je to otazka bezpecnosti, viem si predstavit, ze tam su pravidla prisne. Ak je to tam jasne uvedene, nie je o com diskutovat. Som zvedavy, ako sa to vysvetli.

3 Likes

Ty musíš mít fakt strašný komplexy. Stím co si tu napsal dneska a ted ho máš zase rád. :smiley:

2 Likes

No ale leclerc je teraz 8 bodov za norrisom :smiley:

Aj ja som zvedavý na penalty dokument. Prísne, ale aj HAM dostal prísny trest. Možno nový štandart. Je nový komísar, takže staré tresty nemôžeme brať ako precedens.

Upřímně, i když je to už konspirační teorie, taky mě dneska napadlo, že penalizační tvrdost tohoto víkendu může být reakce na to, že piloti se vzepřeli Sulajemovi ve věci občasných vulgarismů (“nejsme děti”).

Ale jestli je to správná domněnka, to nevím. Možná nový ředitel nasadil tuhle medicínu proto, že to tak prostě považuje za správné.

1 Like