LIVE: Veľká cena Kataru 2024 | Magazín F1 - F1online.sk

To je pravda. Narozdil ode me, ty jsi nebyl maloverny. :+1:

Edit. Je videt ze formuli rozumis. :+1:

3 Likes

Jj to vypalkávání do radia deklasovalo veškerý výkon na trati

Vedel si ze stewards vytiahnu penalty ktoru nepouzili 4 roky pre Vestappenovu konkurenciu uz pred pretekom? :wink:

Tak Charles je po dnešku ve hře, pokud jde o P2. Sice Lando by to měl uhájit, ale už to mohl/měl mít v kapse.

Mas rovnaky nazor aj v pripade RB?

Ak ano, potom je to hodne diskusie s tebou. :+1:

1 Like

Tak, nezpomalenie pod zltou sa tiez nedeje prilis casto.

1 Like

To mali zobrať Maxovi dávno vodičák. Tie nebezpečné útoky čo robí, sú v kontexte dnešného landovho trestu, na odobratie všetkých bodov. Lenže kúpiť komisárov za prachy od Pereza, to je také malinovkarske

2 Likes

Landova pentle ještě vzbudí spoustu vášní. Určitě se bude obemílat až do příštího závodu a myslím, že zcela zaslouženě.

2 Likes

To bude mejlka. Pamatuji i tehdá, když přišel za Fláviem a zrazu přepsal dějiny starých časů Schumachera.

Max zpomalil, Norris mohl taky. Neni to jeste Maxova chyba nakonec?

1 Like

On byl Noris pred Maxem?

1 Like

Ta anglictina ti fakt nejde. “Simply lovely” skutocne nie je vyplakavanie Honzi. :slight_smile:

2 Likes

Frustrat sem, frustrat tam, frustrat vsade kam sa pozeram.

M4X simply lovely vikendik. :fire:

2 Likes

Sorry, limonády už nesledujem.

Najviac by ma ale zaujímalo, či naozaj všetci spomalili, či to vôbec riaditeľ pretekov strážil a či to nebolo vyšetrované len na základe Maxovho hlásenia.

Niekedy mam pocit ze vobec nesledujete preteky. McL ma takmer vzdy najlepsie tempo ku koncu preteku s prazdnou nadrzou. Norris sa bez problemov drzal Verstappena a do DRS by sa rovnako bez problemov dostal v poslednych kolach. Ale ano, mozno by Verstappen radsej s nim havaroval ako nechal sa predbehnut. Ale stewards sa zo dna na den rozhodnut dat penalty ktoru uz nedavaju.

2 Likes

Tak jsem koukal od poloviny zavodu a ani HL nebudu davat, odsunout Norrise na konec pole kvuli nicemu aha :sweat_smile:, nikoho neohrozil atd. slusna blamaz, oproti tomu pouhe +1 pro VER na startu za umyslne zpomaleni v Q, chapete…

1 Like

Neviem, nesledoval som, ale bol by som prekvapeny, ak by aj ostatni nespomalili.

Tak nejlepsiho pilota poznam :smiley:

1 Like

Alpine prý Ocona zařízli uplně :eyes:

2 Likes