To je pravda. Narozdil ode me, ty jsi nebyl maloverny.
Edit. Je videt ze formuli rozumis.
To je pravda. Narozdil ode me, ty jsi nebyl maloverny.
Edit. Je videt ze formuli rozumis.
Jj to vypalkávání do radia deklasovalo veškerý výkon na trati
Vedel si ze stewards vytiahnu penalty ktoru nepouzili 4 roky pre Vestappenovu konkurenciu uz pred pretekom?
Tak Charles je po dnešku ve hře, pokud jde o P2. Sice Lando by to měl uhájit, ale už to mohl/měl mít v kapse.
Mas rovnaky nazor aj v pripade RB?
Ak ano, potom je to hodne diskusie s tebou.
Tak, nezpomalenie pod zltou sa tiez nedeje prilis casto.
To mali zobrať Maxovi dávno vodičák. Tie nebezpečné útoky čo robí, sú v kontexte dnešného landovho trestu, na odobratie všetkých bodov. Lenže kúpiť komisárov za prachy od Pereza, to je také malinovkarske
Landova pentle ještě vzbudí spoustu vášní. Určitě se bude obemílat až do příštího závodu a myslím, že zcela zaslouženě.
To bude mejlka. Pamatuji i tehdá, když přišel za Fláviem a zrazu přepsal dějiny starých časů Schumachera.
Max zpomalil, Norris mohl taky. Neni to jeste Maxova chyba nakonec?
On byl Noris pred Maxem?
Ta anglictina ti fakt nejde. “Simply lovely” skutocne nie je vyplakavanie Honzi.
Frustrat sem, frustrat tam, frustrat vsade kam sa pozeram.
M4X simply lovely vikendik.
Sorry, limonády už nesledujem.
Najviac by ma ale zaujímalo, či naozaj všetci spomalili, či to vôbec riaditeľ pretekov strážil a či to nebolo vyšetrované len na základe Maxovho hlásenia.
Niekedy mam pocit ze vobec nesledujete preteky. McL ma takmer vzdy najlepsie tempo ku koncu preteku s prazdnou nadrzou. Norris sa bez problemov drzal Verstappena a do DRS by sa rovnako bez problemov dostal v poslednych kolach. Ale ano, mozno by Verstappen radsej s nim havaroval ako nechal sa predbehnut. Ale stewards sa zo dna na den rozhodnut dat penalty ktoru uz nedavaju.
Tak jsem koukal od poloviny zavodu a ani HL nebudu davat, odsunout Norrise na konec pole kvuli nicemu aha , nikoho neohrozil atd. slusna blamaz, oproti tomu pouhe +1 pro VER na startu za umyslne zpomaleni v Q, chapete…
Neviem, nesledoval som, ale bol by som prekvapeny, ak by aj ostatni nespomalili.
Tak nejlepsiho pilota poznam
Alpine prý Ocona zařízli uplně