LIVE: Veľká cena Kanady 2022 | Magazín F1 - F1online.sk

McL je v rozkladu, nechápu proč. První závod katastrofa, ale rychle se z toho dostali, jak se na takový tým sluší. Ale teď nejen, že nestíhají, ale co tam předvádí za kiksy, to je na pováženou. Jestli je tam nějaká hustší atmosféra, kvůli Riccimu… Každopádně takhle mizerně na tom hodně dlouho nebyli.

Norris měl včera problémy s PU. Na závod mu dali starší. Ricciardo nevím.

Ale ty pitstopy byly komický.

Tak dravý mozes byt len ako ti dovolí auto. Niektori mu vycitali ze mu je jedno ako skonci no včera sa znova ukázalo ako chcel byt vyssie ked nadaval ze co sa stalo s rychlotou auta behom 2h.

Nevím jestli to tu bylo, ale Alonso před komisaře.

Ale já to nechápu, s jejich degradací se prostě musí využívat každý VSC k výměně do boxu, vezmi si jak pneu drží Maxovi nebo Mercedesu a oni tam jedou na výměnu, a Alonso ne? WTF?

Asi dostane 5s a 4 body dolu, krásné zakončení víkendu. Komisařem je Pirro takže to beru za hotovou věc.

Asi Alo nechtěl do gum které Alpině nesedí.

Tak že dodrbou dvojitý pitstop při VSC, to bych ještě pochopil. Ale s nima se to táhne už několik závodů po sobě. Rychlostně bída, v Barceloně nejvíc vylepšení ze všech a výsledek tristní. Spousta chybiček ve strategii, nevím. Nějak z toho mám zvláštní pocit. ::

Klidně mu mohli dát opět ty žluté, nic horšího než se tam pak trápit s gumou po životnosti není.

Bol vobec niekto okrem Alonsa, kto startoval na zltych a po druhom VSC este nebol v boxoch?

Přesně tak, já to prostě nechápu. Ještě beru ten první VSC, ale proč nevyužili ten druhý, tak to mi hlava fakt nebere…

1 Like

Nikomu to hlava nebere, mozu to skusit dat ako otazku za milion do milonara.

2 Likes

Hlavně tam Alonso padal s časem jako prase. Však Russell na něj udělal za 3 kola 4 vteřiny. A pořád ho tam nechávali.

Ne, Alonso zůstal na starých žlutých jediný.

Vy jste dopadli ještě dobře. Já musel trpět i dnes a to hned po startu. Hotová kalvárie a závod se mi taky zdal hodně nudný. Zeď šampionů i dnes trpěla hladem.

To je prostě Alpine. Každý fanoušek na fóru tomu rozumí líp, než oni.

Tihle vepříci se k ní ani nepřiblíží. :slight_smile:

Tak Alonso řekl že od 20 kola měl problém s motorem, hm. Konkrítně s ERS

:smiling_face_with_tear:
Už by měli tyhle vozy zakázat.

Asi skusali priatela na telefone niekoho z Ferrari.