LIVE: Veľká cena Kanady 2022 | Magazín F1 - F1online.sk

Však mě taky :smile: !

Dúfam, že máš pravdu, nechcem vyzerať ako hejter, len som čakal viac od tejto zmeny pravidiel aj sezóny celkovo. Ale každopádne máš pravdu ešte je relatívne skoro, uvidíme čo prinesú nasledujúce preteky a letná prestávka. Možno z toho bude ešte vyrovnaná a zaujímavá bitka o titul. Po Austrálii, ak som aj niečo take písal, tak skôr v tom zmysle, že sa obávam, či sa neschyluje k dominancii Ferrari, ale nepamätám si že by som sa sťažoval.

Zrovna tady ukázal, že rychlost mu nechybí, v kvali to nebyla jeho chyba a dnes odvedl co mohl. “Nejlepší roky za sebou” možná má, ale pořád má co ukázat.

Je možné, že si to nebol ty, neviem na 100%, len sa mi niečo také marilo.
Jasné, v pohode, veď to od teba ani neznelo ako úplný hejt. :slight_smile: Tiež som od zmeny pravidiel čakal viac. Ale uvidíme, ako sa to vyvinie. Mercedes sa pomaly doťahuje a ak sa vo Ferrari prestanú správať ako taliani, tak to možno bude zaujímavé. :smiley:

2 Likes

Jak už tu psal helmutko, problém byl, že kromě DRS na dlouhé rovince byl Verstapen rychlejší. Možná, jestli měl LEC menší to zadní křídlo, byl by rychlejší, ale možná by to pomohlo jen k tomu, že by se dostal aspoň trochu vedle Ver auta.

Zhou veľmi dobrý závod a ešte, aj keď to veľmi nerád hovorím, aj Stroll zajazdil dobre.

Asi sa zhodneme, síce som závod nepozeral len časy cez flashscore a aj preto by ma zaujímalo ako by si viedol Charles. To čo v aute neni z auta nedostaneš asi bude musieť Ferrari zapracovať. Múdrejší ale budem až si pozrem celý závod.

A to čtu že tam měl Alonso problém s motorem a scházel mu výkon na rovinkách, no byl pěkně naštvanej a mlátil tam do volantu na konci po těch týmových příkazech.

A ještě ho prý vyšetřují. Snad za kličkování…

Fuuuuuu, brutálne :rofl::rofl::rofl:

1 Like

No jo, když vlezl do takovýho týmu… Ti jsou ve strategii ještě horší, jak Ferrari a to je fakt umění. ::
Navíc on asi není úplně ten typ, co by se nechal takhle zaříznout od vlastního týmu.

Nevím co? Já jsem jemná duše.

@PUFF @Janko_Hrasko
Fakt ich nenasadili? Tak to sa ospravedlňujem. Naposledy som čítal, že im to povolili, to, že to nenasadili som nezaregistroval. Tak to bol potom pekný výkon Mercedesu. Hoci vlastne keď mali z cesty Pereza aj Leclerca, tak sa taký výsledok dal očakávať. A na Lewisa asi tá akupunktúra zaúčinkovala (aby som aspoň trochu podpichol). :smiley:

1 Like

Tak ok :slight_smile: mame inu predstavu o tom co je jazdit pod tlakom :slight_smile:

Prej, že direktiva od reditele nebo od nevím koho to bylo… nejsou nadrazena technickym pravidlum a v pravidlech je 1. Asi tak nějak to bylo.

2 Likes

nie, pred sobotou FIA vsetko nove odlozina na neurcito. tento pretek sa odjazdil presne s rovnakymi pravidlami ako ten predchadzajuci

Mercedes dneska pochvala, ale co bude dale, velka neznama, limitovani poskakovani a zvedani aut se blizi…

Pokud by nebyly zlute faze VER by si to uhlidal s trochu vetsim klidem.

Sainz nechtel riskovat, ale mel, jinak se utocit na leadera v F1 nenauci, asi i za cenu kontaktu.

Summa summarum Ferrari bude musieť zapracovať aby sa rýchlostne dotiahli minimálne na úroveň RB aby to DRS malo efekt. Kiež by na tom bol McLaren tak dobre ako je na tom zle momentálne Ferrari.

jj, ale v článku o tom, že tie nariadenia odložili, bolo info, že im naopak povolili druhé lanká, čo v tých nariadeniach pôvodne nebolo. Ale ja už teda neviem, tá FIA tiež mení nariadenia trikrát za víkend…

1 Like

Je to už po několikáté, kdy Alpine s Alonsem na něco čeká, nepovedlo se to ani jednou. Absolutně nepochopitelná strategie…Alo musí vnitřně zuřit.