Chtěl dojet na daných pneu až do cíle, správně čekal než tam být zaseklý za Leclercem nebo Oconem.
Mne je luto teba, ze sa nutis sledovat tych, co to sleduju. Tvoj zivot musi byt pdla tvojej logiky absolutny underground.
Ale s DRS.1515151515
Najma strategicky.
Ale hov… najížděl tam do 0,6s . Druhý sektor měl Sainz jasně lepší. Je tam DRS…
Inak Dzordz opat v top 5.
Myslim si, ze stvrte miesto je este vzdy dobre, ale aj mne sa zdalo, ze strategicky to hrali na istotu, aby pokryli stvrte miesto. Mozno dufali, ze na cele budu medzi Verstappenom a Saizom ostre boje, tak nechceli, aby ich jazdci bojovali zbytocne medzi sebou.
Mna rozhodne zaujima Vettel a tak isto som ho jednym okom sledoval. Poslednu dobu ukazuje ze od dochodku ma daleko.
So Sainzom ano, ved ten o nic nebojuje. Aj v Monaku im to s nim vyslo. Len u Leclerca sa strategicke oddelenie ohadzuje spagetami.
Vždy som tvrdil že ChL je lepší než Sainz, o koľko… nech si každý odpovie sám. Sainz nie je na zahodenie až tak taký nemtavý nie je. Charles má niečo čo Carlos nie, aj preto ma zaujímalo ako by si Charles poradil. Ale keď autu chýba rýchlosť asi veľa vody nenamútiš.
Tak Mercedesu nech FIA povolí ešte zo dve-tri lanká na spevnenie podlahy a budú bojovať o víťazstvá.
Kanada ale aj patri k Hamiltonovym najsilnejsim okruhom, nie nahodou tu bral svoje prve vitazstvo.
A preco nie pizzou?
Vettel ma svoje najlepsie roky za sebou. mozno to je dobry inzinier za volantom, ale chyba mu rychlost a dravost.
Tou sa ohadzovali este za cias Alonsa.
Už 3 jízlivý komentář na toto téma. Mercedes neměl 2 lanka. 2 lanka nejsou povolená.
Je vidět, kdo sleduje a kdo si chodí rejpnout.
No jo Alík :DDD Ten je nejlepší a nejchytřejší… Jako by jsem tě roky neznal
Ved tuto sezonu zatial isiel skvelo, neviem, z coho to prave teraz usudzujes.
ved tie lanka nemohli nasadit. len to co bolo povolene od zaciatku sezony
Mergl to časem zvládne i bez lanek. Leda by je potřeboval na tahaní Ferrari.