Kdyby byl Alonso první, tak na tom pódiu skáče ještě teď. To vím úplně přesně.
to je mozne, rovnako kazdy iny pilot, to ale nemeni nic na mojom nazore na tieto pravidla.
Vážne napíšeš toto po tom, čo si presne toto do bodky spravil? ![]()
Podstata príspevku hlemutka (teda to tovje hľadanie pravdy a riešenie problémov) - súboje sú hrozné a nevadilo by mu keby časy boli pomalšie, ak by boli súboje a pretekanie lepšie. Úplne nepodstatné a “od brucha” strelené vyčíslenie 10s na kolo.
A čo si ty spravil?
Útok na tú najmenej podstatnú časť s jediným cieľom - kritizovať a vyhrať tebou vyvolanú debatu.
Nič iné ťa nezaujímalo, žiadna podstata ich debaty, podstata problému a debata o jeho riešení, len to jedno nepodstatné číslo.
Prvá časť - išiel si do debaty len skritizovať a očakával si, že helmutko uzná svoju chybu a veľkolepo ťa označí za víťaza debaty.
Druhá časť - nikde na tom netrval, že nepreháňa, lebo sa k tomu ani nevyjadril - jasné klamstvo od teba (na toto si veľmi citlivý, to vieme, ale robíš to bežne a tu je to jasne preukázateľné, že klameš).
Tretia časť - úplne trápny pokrytecký útok.
Ale na všetko toto sme už u teba zvyknutý, predvádzaš to bežne a v každej diskusii s niekým, kto má iný názor ako ty. A tu to ani nebolo o názore, lebo helmutkov názor bol úplne o niečom inom.
Toto je pravda, že Hogr to robí, ale presne to isté robíš teraz ty. ![]()
Sorry, ale co je toto za nesmyslnou toxicitu a útok? Já sleduju F1 od dětství, miluju ten sport a nevidím důvod, proč bych ho měl přestat kompletně sledovat, ano nelíbí se mi a nelíbilo x rozhodnutí, byl jsem k tomu kritický, ale ten sport jako takový “miluju”. Já tu trávím čas (a ne jen tady) skrze F1, protože mě to baví a zajímá, jestli ty trávíš čas jen skrze diskuze, ok tvoj věc, ale nemusíš to takhle překroutit a u toho kopat.
Jakou metodu? já jsem přece jasně napsal, že problém je v motorvých pravidlech a o tom diskuze byla a je. Ale dobře, tak se tu můžeme přenést na to, že někdo napíše, že za den toho sežral jako slon a budeme řešit jestli člověk toho opravdu může sežrat jako slon nebo ne, jestl iti to příjde jako hodnotná diskuze ..
Ronie, ale ved presne o tom to tu casto je.
Hellhogr aj napisal, ze tak to tu chodi…
Neraz sa stalo, ze najviac srdiecok mala preukazana nepravda ![]()
Co tam po tom, ze som napisal pravdu.
Co tam potom, ze s Helmutkom som vobec neriesil pravidla (a na tie mame dokonca dost podobny nazor), ale jeho velky omyl k zavodu, ktory ani nepozeral…
Problem som ja, ze som si dovolil slusne, bez utokov a nalepkovania, napisat nazor, ze to k serioznej debate neprispieva, lebo 6 minutovy naskok skratka je nezmysel a prehananie, ale OK, nie je ![]()
Ostatne su len obkecy, co nic na uvedenom nezmenia. Ale ucel to splnilo, miestny frustrovany agresor sa uz chytil a tradicne kope a prekruca a prave ta spominana podstata a pravda (na co a ako som naozaj reagoval) uplne zanikla… ![]()
tohle bylo slušný?
ale no tak
Moja reakcia na Helmutka, citaj pozorne.
Ale OK, tak to uzavrime takto.
Puff mal ohladne AM pred sezonou uplnu pravdu - Aston je v uplnych sra.ckach.
A ty si s nim riesil nepodstatne detaily, lebo podstata boli ich problemy a forma…
A ano, hadky a neustale plakanie k niecomu mnoho ludi znechucuje. A rovnako tak mnohi nepozeraju nieco, co sa im nepaci (vlastne aj samotny Helmutko) a je tak strasne, o to viac ze ich favoritovi sa nedari a vyhrava nelegalny monopost…
Když Puff napsal, že si Honda stěžovala na Aramco, tak to byl nepodstatný rozdíl. Ale jestli by rozdíl byl xx nebo xx je podstatný?
Tím teď chceš ukázat na sebe nebo na Grahama? Protože psát neustále o tom, že někdo vyplakává není nic jiného, než vyplakávání o tom, jak nesnesete jiný názor a to jsem osobně doufal, že v tomhle jsi teda jinde, než Graham.
A když jsme ukazování na ty věci, tak proč ti nevadil komentář Puffa, že kdyby byl Kimi ve Ferrari, tak by měli tři výhry? ![]()
Honzíku, viem, že matematiku si neštudoval, ale práca s premennými ešte stredná škola.
Nemôžeš použiť “xx nebo xx”, lebo to xx je stále rovnaká hodnota.
Takže buď “x nebo y” alebo “xx nebo xy” prípadne akékoľvek iné písmenká si tam daj, len sa nesmú zhodovať v tejto tvojej vete.
Nemáš za čo, Jos je tu vždy pre teba. ![]()
Ano, ked minuty hore dole su v F1 uplny detail, tak dovody a detaily katastrofalneho stavu AM su nepodstatne, lebo podstata vasej debaty bola forma AM a ty si este aj na testoch pisal nieco a nieco Puff. A pravdu mal on, AM s Hondou je na tom tragicky.
Ty co si potrpis na detaily (a celkovo sa tu casto hada o detailoch a slovickari, to chce niekto popriet?), zrazu ignorujes, ze som na Helmutkovu reakciu na Puffa napisal, ze prehana. To podla mna serioznej debate nepomaha, ak mas iny nazor OK. A napisal som mu to slusne, na to, ze to dokonca ani len nepozeral… ![]()
Já reagoval na tu debatu ohledně motorů, k Helmutkovi a náskoku jsem se nejvyadřoval, protože mi to v té debatě přišlo irelevantní, ale ano napsal kravinu, stejně jako ji napsal Puff opakovaně, ale ty tu budeš radši psát, že měl pravdu. I když napsal, že Honda nemá baterii ![]()
Tak ako ty mne pises o pravidlach a nie k tomu, co som realne Helmutkovi pisal.
Najvacsia ironia je, ze medzi nim a mnou nie je ani ziadny problem, nepadali urazky a nebol to vlastne ani konflikt.
Mojou chybou je, ze som si myslel, ze sa to len skoriguje a debata ide dalej, ale to prislo az neskor, no “kauza a krmivo” uz boli na svete.
Ak Helmutko, ktory VC ani nepozeral, moze pisat Puffovi (aby mu bural jeho nazor) o 6 minutovom naskoku a ja na to nemozem slusne reagovat, tak sme dospeli do velmi zleho stadia…
Hlavne z toho nerobme vedu. Tu sa uz na extremnej kope tem riesili uplne detaily, presne citacie, slovicka atd., toto je nic (o to viac, ze spor o pravidlach sme ani nemali) a ja som s Helmutkom uplne OK.
Ze ty xyz-ty.krat budes riesit zase pravidla a nie moju debatu s nim a co som naozaj reagoval ja, je tvoja volba…
Protože jsi smutný stejně jako ti jezdci, ono to jde ruku v ruce.
Pravidla jsou dobrá, kdyby RedBull neodmitl rekuperaci na přední nápravě, tak by byla skoro výborná.
Však Puff taky psal, že se na to díval ze záznamu
ale ok, když ti vadilo tohle, proč ti nevadilo zase toto
což je prostě nesmysl, ale proč se na to ozvat, když se jde ozvat na Helmutka, že jo.
A o čem jste se bavili? o tom, jaký by byl náskok kdyby ty pravidly se porovnala, na což Helmutko ukazoval. Takže ty si nechtěl debatovat o tom pointu, ale říct mu, že napsal nesmysl, dát mu walk of shame and thats it? chápu to správně?
Honzi, přestaň být na ostatní hořký jen kvůli tomu, že se představa nestřetla s realitou.
Jdeme fandit Kimimu a Mercedesu. ![]()
![]()
PS: Bývalí nepřátelé jsou tví přátelé, a naopak. Máš
dávám ti dislike
Prejektujes tu sam seba? Dobre vediet…
Ukoncim.to tym, ako to zacalo.
Ja som na Helmutka, ktory VC nevidel, reagoval a moj prvy komentar k nemu:
Na co povodne reagoval:
Ale neskor chybu uznal, len sme sa predtym chvilu zbytocne natahovali (nechapali?), co vobec nebolo mojim cielom a uz vobec nie zatahovat dalsich do nikam nevediacej multihadky.
Puffa som tebe spomenul preto, lebo toto si nazval ako detail.
Tak ja tak mozem oznacit tvoje detaily k nemu ohladne AM, lebo dianie na trati dalo za pravdu v podstate jemu. Ale to bolo ironicke prirovnanie…
Viac ma to uz nebavi, kludne odbacaj nadalej od toho co som naozaj pisal Helmutkovi a pis si co chces, ja uz nemam chut… ![]()
Tobě vyhlásil válku kde kdo. Se jako divíš po posledních týdnech? ![]()
Mně? Nikdo. Nebo o tom nevím.