LIVE: Veľká cena Japonska 2026 | Magazín F1 - F1online.sk

V poriadku, odteraz cokolvek co bude k Fernandovi kritika 3-4 nasobna oproti realite a budu sa ho tak snazit zhodit (lebo Helmutko chcel tym naskokom burat Puffove presvedcenie), bude OK, maj sa a pekny den.

A kde jsem psal, že je to v pořádku? Mimochodem sám moc dobře víš, že takovéto chování tu dávno probíhá, tak nevím proč se takto čertíš v této diskuzi

1 lajk

popcorn

3 lajkov

a man with a towel on his head has the letter c on the bottom

1 lajk

Certim, pretoze predvadzas metodu (vidim, ze ma uspech, tak gratulujem) a taktiky, na ktore si inak na seba velmi citlivy.

Kde som ja riesil s Helmutkom pravidla (ktore mimochodom opakivane tiez kritizujem, tak preco mi k tomu pises romany?), kde?
Napisal blbost Puffovi o zavode, ktory ani nepozeral. A iba na to som reagoval a on odpisal mne, ze je to realita, pritom nebola.
Neskor uz spomenul chybu, ved nic sa nedeje, nemali sme ani konflikt, urazky a nemam s nim ziadny problem, ci negativne emocie.

Tie mam s prekrucanim vyssie spomenutej reality. Riesil som naskok a ty riesis nieco ine…
Ja ta/vas nechapem.

V F1 vyhrava podvodnicky Mercedes s nelegalnym motorom.
Fernando a AM su bezmocne strateni na konci pola a tesia sa ze dokoncia VC slimacim tempom.
Zavody su uplna nudna umelina, pravidla strasne, neda sa na to pozerat…

A vy to dobrovolne pozerate, dalsie extra hodiny denne dalsia strata casu na fore o F1.
Preco take sebaublizovanie?
Len preto, aby sa oponovalo tym, co nie su az tak kriticky a presviedcat ich nonstop dokola a hadat sa a znechucovat to aj tym, co to tak nevidia?
Tak parada… viac uz k tomu nemam co dodat.

ved presne toto si spravil - zakvacil si sa do jednej nepodstatnej veci, o ktorej ani debata nebola. Puffov argument je, ze auta su rovnako rychle, tak aj zabava musi byt rovnaka. Tak to nie je a pritom ani rovnako rychle nie su.

4 lajkov

Suhlasil by som s tebou, ak by si svoj nezmysel hned uznal ako chybu, lebo o pravidlach mame podobny nazor. Tvoje ego to nedovolilo.

Hodnotis zavod co si nevidel.
Hodnotis film co si nevidel.
Ano, moje presvedcenie je, ze ludia by mali hodnotit veci, ku ktorym maju informacie a nie byt vsevedko na vsetko a este k tomu pridavat prehananie. A to nemyslim teraz na teba, ale ze je to sucast spolocenskeho problemu - povrchne hodnotenia, narabanie s faktami, utoky a prekrucanie.
Ak to tak nevidis OK a ak moja poznamka o nezmysle o 6 minutovom naskoku je to iste ako uvadzam vyssie, tak na to sa snad ani neda reagovat… :slight_smile:

Anto

:laughing: 4 kolá? A nie je to málo Antone Pavloviči?

Ok ja sa do buducnosti polepsim.

1 lajk

:man_facepalming: dalsi matti.

Spravil som obrovsku neodpustitelnu chybu a nezaratal som 5x30s za 5 kol za SC.

2 lajkov

Ďalší helmutko. Ak nebudeš diskutovať vecne, korektne a pravdivo, málokto bude brať tvoje argumenty a vyjadrenia vážne. Ináč teraz som to dočítal, reagoval som hneď na tú prvú hlúposť čo si napísal. A za ktorú si ešte obdržal srdiečka…

Jsou dokonce rychlejší.
A to jsme na úplném začátku pravidel, kdežto tam jsme byli skoro na konci.

Ale haters gonna hate.

takze tebe sa nove pravidla pacia?

Nie, ale po rôznych úpravách dávam tomu šancu.

1 lajk

uz som ti na to povedal, ze mne je uplne jedno ako su rychli. Keby si vsetci posadali do F2 tak by boli o 15s na kolo pomalsi, ale zabava by bola ovela vacsia.

Však to zábava je.
Kdo nejvíc kvici? Sainz, Alonso a Verstappen.
Jeden ztrácí 1s, další 2s a 4s.

Spíše nekvičí jen ten kdo je vpředu. Pokud je potlačen jezdecký um, je to :poop:

1 lajk

mas pravdu. asi by bola vacsia zabava keby namiesto GP odvysielali v priamom prenose nejaku diskuziu medzi tymito troma.

Zeptám se znalejších, dá se vyčíslit vliv aktivního aera na čas na kolo? :slightly_smiling_face:

Tak to v případě Suzuky vím naprosto přesně, 2,374s.

2 lajkov