Matti, stačilo napsat, že bude upozorňovat na nesmysly, které jsou spojené s názory co se ti nelíbí a nesmysly co jsou spojené s názory co se ti líbí budeš ignorovat ..
Ale já se tu nerozděluju na tohle, já mám svůj názor na současný stav F1 a ten není na základě ostatních, ale tak jak to vnímám já a jsem přesvědčený, že by si reagoval naprosto stejně, kdyby Mercedes nevyhrával
OK, tak uz ste dvaja… aka nahoda ![]()
Stacilo uznat, ze mi vypisujes o pravidlach, pritom ja som pisal o inom, ale ty sa musis hadat a pouzivat taketo praktiky, maj sa.
Ne tak mi to vysvětli, takže si upozornil Helmutka na to, že to jeho “tvrzení” byl nesmyl s těmi 6 minutama, je tak? Dobře a proč si takhle nereagoval na Puffa, když psal, že jsou letos rychlejší, než byly loni monoposty?
Navrhuji dýmku míru ![]()
Prvně jsem četl dýku
ale samozřejmě dýmku míru podporuji ![]()
A nemám moc čas a nepochytil jsem pointu. Ale je dobrý že jste do toho zažraný, protože já z F1 jen zvracím ![]()
Vydrž ještě tak dva týdny a budou rušit další závody díky Trumpetě
Jo, to reálně hrozí. Vymlouvaj se na válku, ale pravdou je že tuhle šarádu nikdo nechce ![]()
Proč by na to reagoval, když rychlejší jsou?

no ale rekuperacia na prednej naprave nie je a pravidla su najhorsie ako kedy boli.
Zábava to je. Asi jako Teletubbies pro tříleté.
Ale šampionát vede dítě Neschopnelli, takže je v tom symbolicky subverzivně postmoderní útok na existenciální jádro závodění. Dospělí mají depku (tím myslím Verstappena) a dětičky se baví (tím myslím Kimiho a Tota).
Posadil bych do toho třináctileté, protože tohle je závodnická školka. Pokud se za pět let vrátí normální závodění, dnešní potěr bude hotový, protože nebude tu zatáčku schopen projet naplno. I když bude mít čtyři želva ninja tituly.
Zas ti uklouzlo pero na tablet?