LIVE: Veľká cena Japonska 2025 | Magazín F1 - F1online.sk

Máš tam chybu. *2008

2 Likes

No, tak Piastri zvýšil hru a umí se lépe adaptovat na různé charakteristiky monopostu, to pro Landa není dobrá zpráva

2 Likes

Za mňa u Kimiho sa dnes ukázali hneď 3 veci

1. Ako je RP Mercedesu oveľa lepšia ako QP, len kôli gume. Kde Russell ťažil z toho,že to dokázal zahriať, Kimi nie a tak vznikal veľký rozdiel. Akonáhle ani jemu nesadol outlap tak nedokáže kuzliť ani Russell

2. Ako je Kimi lepší pretekár ako kvalifikant. A ako sa dokáže rýchlo adaptovať v nich, kým na kolo mu to môže trvať trochu dlhšie, ale aj to by som čiastočne hodila na problém zo zahrievaním.
    Preteky mu zatiaľ sedia oveľa lepšie…ale rýchlosť paradoxne ukazuje tam kde je to podľa mňa o čosi ťažšie. No nepochybne ju má.

3. Ďalšie preteky, čo mu pomôžu na sebavedomie a snáď na tratiach čo pozná to pustí aj v Q o čosi viac. V sebe to určite má, aby tam to kolo rezol. A keď bude štartovať vyššie potom začne sranda podľa mňa :grin:

Ale ak takto dokáže jazdiť na vode, a v pretekoch na trati ako Suzuka, čo vôbec nepozná, tak sa teším na Európu a blízky východ, ktoré má predsa len najazdené.

1 Like

Samozrejme, ze islo, McLaren mal tento vikend lepsie auto. Len Norris nevedel nic vymysliet.

Mne je uplne jedno, ci je Norris voci Verstappenovi tvrdy alebo makky, zaujima ma len poradie po sachovnicovej vlajke. Ak je vysledkom Norrisovej agresivity vyjazd do travy, nie je co chvalit.

3 Likes

ved vymyslel tie boxy

1 Like

A opat nedela s holandskou hymnou. Vsetko je tak ako ma byt.

Byl nudnej jako ostatni, drzet formaci je zakladni skill, sledujeme F1 ne zavody do vrchu za vesnici.

1 Like

Tak to radši, ať příště nic nevymýšlí, když se sám pošle na trávu :grinning:

Jinak pod Vasseurem by se měla začít houpat židle. Za posledni roky vyhodil stamiliony eur, možná přes miliardu, a výsledky horší než za Binotta, kterej měl 0 podporu.

4 Likes

On někdo na někoho něco vymyslel? Normální nudný závod, když se prakticky nedá předjíždět. Jak vyjeli, tak dojeli :woman_shrugging:.

4 Likes

Ide o to čo ukázal a ako reaguje v aute.

Keby bol takto " nudný " nováčik RB tak polovica fóra chytá šok z eufórie.

A bola by to najlepšia akademia v galaxii

Tempo mal dnes skvelé

2 Likes

Nechapu, jak mužou Norrise poslat ve stejném kole do boxů jako Verstappena. To byl za mě největší fail celýho zavodu. :man_facepalming:

1 Like

toto som cital aj ja ale na nejakych pofidernych redditoch …

ja neviem ja Fredovi fandim, ale zacinam mat pocit, ze Elkkan ho tam dosadil, IBA aby urobil potrebne restrukturalizacie, a teraz ked to trva logicky dlhsie nez by si jeden myslel, nanho chce vsetky excesy hodit a potopit ho …
lenze koho tam dat?

ja by som bol za Franza Tosta

Ale jasně, ono to bylo vidět už loni. Měli velkou příležitost na PK a viděli jsme, jak to dopadlo. Do Ferrari musí jít tvrdá ruka, která tam vytáhne bič a Italové budou mít stažený půlky 24/7

Ale houno ukazal, jses normalni?

Dobre na tom smejem dneska :smiley: Tak to ale byva s hejtermi, konzistentnost nazorov ako vzdy nula bodov

2 Likes

Zajel to Lando dobre, to co slo to vyzkousel. Start mel vyborny, pokusil se predjet Maxe v boxech a kdyz to nevyslo tak si stezoval (to neni kritika, tak to ma byt, v zavode) no a pak cekal a nesel do risku. Moc dobre vi kdo je jeho nejvetsi nepritel a ten pred nim to rozhodne neni.

Oscat taky zkusil co jde. Donutit team k vymene pozic nevyslo, utoky na Landa nevysli, tak aspon po zavode pochvalil Maxe za vynikajici obranu v boxech, cimz defacto na trel oba. :grinning:

Jinak zavod by nuda, ale divalo se mi pekne. Drive of the day pokracuje v nastolenem trendu z minula. Jen dnes Yuki. Mozna je zazrak ze tu bestii dovezl, ale za me drive on the day je Kimi Andrea.

1 Like

Hamilton predbehol Hadjara.

1 Like

Úplně normální a správný postup v takové situaci, nemůžou riskovat s prvním autem. To je vždycky lepší kopírovat leadera a kdyžtak se “mýlit s ním”, než něco zkusit a možná výrazně ztratit.

1 Like

Fail první byl, kdy Piastriho poslali random do boxů, druhej fail byl, když poslali Landa ve stejným kole. No a třetí byl, když nezkusili prohodit piloty. Absolutně nezvladnutý závod od McL

4 Likes