LIVE: Veľká cena Japonska 2025 | Magazín F1 - F1online.sk

A to ho tu včera někteří posílali do důchodu. Jako jedinej získal místo na startu

1 Like

Treba mat na pamati, ze to bolo naozaj tesne, aj Lando, ktory na to nemal, stratil na Verstappena len 1.5s. Piastri sa Landa drzal a vyzeral byt rychlejsi, ale tiez mu v tom pomahalo DRS. Ak by ich prehodili, stalo by ich to nieco malo casu a to im tiez mohlo prehrat preteky.

Ale pre McLaren to tento vikend musi byt sklamanie, s tym autom, ktore maju, musi byt cielom vitazstvo. Uz vcera si to pokaslali, keby startovali z PP, ci pripadne z prvych dvoch miest, bol by z toho easy win.

A Norris sa dnes tiez zrovna neblysol, ten vyjazd do travy na vyjazde z boxov bol uplne zbytocny a pokojne ho mohol stat vitazstvo. A co je pre neho este horsie, Piastri vyzeral rychlejsi.

4 Likes

Minimálne Hulka a Georga by som dnes dala ešte dom neutrálnej kategórie a Tsunodu v podstate tiež

Asi nejdramatičtější moment celýho zavodu no. :saluting_face:

1 Like

Piastri tento rok celkově vypadá rychlejší a hladovější

Gratulácia Verstappenovi k víťazstvu. Vcelku nudné preteky rozhodla včerajšia kvalifikácia a štart VC.

1 Like

Mclaren sa uz urcite vo vyvoji sustredi na dalsi rok, preto ich Max dnes zdolal. :smiley:

Jednoznacne sa dnes ukazalo, kto je rozdielovy jazdec.
Leclerc dnes tiez velmi dobry vykon, vytazil maximum, ale celkovo je tempo Ferrari sklamanim. Pacil sa mi aj Antonelli. U Russella nechapem, preco to v polovici neodstavil a neposetril motor, kedze dnes na vitazstvo evidentne nemal a jeho nic ine nezaujima.
Hamilton bol dnes dost slaby, ani na konci s lepsimi pneumatikami (na rozdiel od Antonelliho) vobec nic neukazal. Hadjar naopak skvely vykon.

5 Likes

Je to přesně tak, neumím si představit prohození pozic, když leader šampionátu má ztrátu na první místo 1.5 s. Jinak Lando opravdu slabší víkend, druhé místo si vybojoval v kvaldě :woman_shrugging:. Důležité pro všechny je hlavně výrazně neztratit a vozit “velké body”.

4 Likes

Norris spravne vycitil, ze to mohla byt potencialne jeho jedina sanca dostat sa pred Verstappena, tak do toho isiel.

3 Likes

Nevím.
Poprvé za dlouhou dobu (fakt nepamatuji, kdy naposled), jsem odsledoval celý závod bez livetimingu. To se mi nestalo ani nepamatuji.
Takže těžko se něco hodnotí.

Charakteristika auta Norrisovi nesedi tak velmi ako minuly rok, na The Race o tom pisali aj dobry clanok. To je tiez pricina, preco sa rozdiel medzi nimi dvoma zmensil.

4 Likes

mne zrovna Ferrari pride, ze uz idu na 2026 - ajtak sa Hamilton bohvie ako dlho bude zzivat s autom, leclerc bude ako vzdy davat feedback aby bol nakoniec uplne k ho.vnu, miliarda vysielaciek ktore koncia ako meme material, zabudnute zapojenie vody ako vzdy, divne strategie, divne gumy a vsetko

ano som frustrovany, ale iba trosku

1 Like

Dneska byli vsichni lini, asi jako ja, jdu delat haji, papa

Obrázok

Absolutne nespravne to vycitil, keby sa vtedy zaradil za Verstappena, bol by hned za nim a mohol sa s pomocou DRS cez neho dostat. Rychlost mal dobru. Verstappen sa napriek vyhode cerstveho vzduchu drzal pred McLarenmi len tesne.

2 Likes

No Norris dnes perfektně bránil Maxe, dobrá strategie :smiley:

1 Like

On se taky nikdy nezavděčí, jednou je proti Maxovi měkký, teď zase moc agresívní… Ono vlastně dnes nešlo nic moc vymyslet.

5 Likes

Ferrari jede na 2026 už od 2019 :thinking:

2 Likes

uz od 2008 priatelu

4 Likes

Réžia to tam šupla zo 4x jak sol do otvorenej rany ale išlo to skoro bez komentára :smiley:

1 Like