LIVE: Veľká cena Japonska 2025 | Magazín F1 - F1online.sk

DoTD biased ale dobre

Malo dnes prsat, toto bolo o nicom

2 Likes

Nejdramatičtější jsou většinou kvalifikace, to je špatné.

2 Likes

Co keby sme od dneska v ramci vykonnosti vsetci spravili dohodu ze budeme vzdy obe auta priemerovat a hodnotit vysledok z oboch? :smile:

Zavod kopiroval Q.
V tej Max zasiel perfektne a dnes zasluzene vyhral, gratulacia.
McLaren timovy vysledok velmi dobry, PJ bude zaujimavy…
Zvysok uz pre vykonnost monopostov odpadol, Hadjar naozaj super :slight_smile:

2 Likes

Dnes k počínání McLarenu nemám moc slov a jsem zklamán, protože proč se nepokouší maximalizovat svůj výsledek? To prohození tam rozhodně mělo být a když by to nevyšlo pozici vrátit, neb Lando na to prostě skutečně neměl. To že to nezkusili pro mě znamená větší nelibost že Piastriho v té Austrálii zastavili.

2 Likes

Lando mal na helme Liberty Walk? dobre som videl?

Nice one

1 Like

Takže byl nejlepší Alonso, protože Stroll dostal asi 4 kola. Ten jezdil ještě v Číně.

3 Likes

Bortoleto v najhoršom aute nie je o moc horší ako Hulk. Lawson Doohan skôr podpriemer. Hadjar pozitívne prekvapenie aj rýchlosťou aj vystupovaním

4 Likes

Veď ja mu to nevyčítam ja som sa len pousmiala

Na Ollieho sa zase zabúda

Ty si nevidel ake auto mal lando tento vikend? Ty ako hlavny fanusik japonskych aut???
Co to s tebou je

(LW R33)

Tak dneska jsem mistrovství Maxe už viděl :stuck_out_tongue:

Alonso řikal že potřebují cokoliv, že už rychleji jet nemuže. Skvělý výkon od něj. :fire:

2 Likes

Stroll odkedy si isiel skratit cestu najazdom do strku uz neni to co bol predtym … mozno ma piesok v uchu

Alonso vlastně dost slušný závod, přesto zklamání, na body prostě zdaleka nemaj. No a Stroll v tom Astonu, to bylo opravdu na ručník. Nevím zda měl nějaký problém, ale co kolo to půl sekundy na Alonsa, hrozné a s velkou mezerou poslední. Aston tohle musí praštit do koulí.

Tak to si vybral zrovna ten najhnusnejší zo všektých gen. čo mohol.

Bosozoku style pomaly, uz len trojmetrove vyfuky do neba

Edit: a nesuhlas, zrovna Calsonic 33ka je peak

2 Likes

:+1::+1::+1: Verstappen
:+1::+1: Kimi, Leclerc, Piastri, Hajdar, Bearman, Alonso
:+1: Albon

Zbytek :-1:
Stroll :-1::-1::-1:

4 Likes

Pošlem ti fotku na konci roka :camera:

1 Like