DoTD biased ale dobre
Malo dnes prsat, toto bolo o nicom
Nejdramatičtější jsou většinou kvalifikace, to je špatné.
Co keby sme od dneska v ramci vykonnosti vsetci spravili dohodu ze budeme vzdy obe auta priemerovat a hodnotit vysledok z oboch?
Zavod kopiroval Q.
V tej Max zasiel perfektne a dnes zasluzene vyhral, gratulacia.
McLaren timovy vysledok velmi dobry, PJ bude zaujimavy…
Zvysok uz pre vykonnost monopostov odpadol, Hadjar naozaj super
Dnes k počínání McLarenu nemám moc slov a jsem zklamán, protože proč se nepokouší maximalizovat svůj výsledek? To prohození tam rozhodně mělo být a když by to nevyšlo pozici vrátit, neb Lando na to prostě skutečně neměl. To že to nezkusili pro mě znamená větší nelibost že Piastriho v té Austrálii zastavili.
Lando mal na helme Liberty Walk? dobre som videl?
Nice one
Takže byl nejlepší Alonso, protože Stroll dostal asi 4 kola. Ten jezdil ještě v Číně.
Bortoleto v najhoršom aute nie je o moc horší ako Hulk. Lawson Doohan skôr podpriemer. Hadjar pozitívne prekvapenie aj rýchlosťou aj vystupovaním
Veď ja mu to nevyčítam ja som sa len pousmiala
Na Ollieho sa zase zabúda
Ty si nevidel ake auto mal lando tento vikend? Ty ako hlavny fanusik japonskych aut???
Co to s tebou je
(LW R33)
Tak dneska jsem mistrovství Maxe už viděl
Alonso řikal že potřebují cokoliv, že už rychleji jet nemuže. Skvělý výkon od něj.
Stroll odkedy si isiel skratit cestu najazdom do strku uz neni to co bol predtym … mozno ma piesok v uchu
Alonso vlastně dost slušný závod, přesto zklamání, na body prostě zdaleka nemaj. No a Stroll v tom Astonu, to bylo opravdu na ručník. Nevím zda měl nějaký problém, ale co kolo to půl sekundy na Alonsa, hrozné a s velkou mezerou poslední. Aston tohle musí praštit do koulí.
Tak to si vybral zrovna ten najhnusnejší zo všektých gen. čo mohol.
Bosozoku style pomaly, uz len trojmetrove vyfuky do neba
Edit: a nesuhlas, zrovna Calsonic 33ka je peak
Verstappen
Kimi, Leclerc, Piastri, Hajdar, Bearman, Alonso
Albon
Zbytek
Stroll
Pošlem ti fotku na konci roka