jn ja som cerstvy tridsiatnik a odkedy mozem volit, mal som sa odstahovat uz velakrat, ale ako na potvoru som stale tu a moj zivot sa nezmenil… podotykam ze mam VS titul 2. stupna (pozn. poctivo ziskany, nie kupeny) a pracujem v danom odbore bez problemov… inak, dal si tisici koment, congrats, radsej uz tuto debatu utnime
ja som spokojny, ciel dosiahnuty zvacsa sa tu na dlzke 500 komentov dohadujete 2-3 ludia, takze podla mna som oproti tomu svaty, peace
Ja sice este nie som 30nik, ale poctivy VS titul 2. stupna mam tiez, pracujem vo vystudovanom odbore a nikdy som sa nechcel odstahovat. Jedine destinacie, ktore by som zvazoval su USA a Australia, ale je to komplikovany proces a kedze som tu spokojny a mam velmi dobry okruh ludi v okoli, tak sa mi do toho ani moc nechce. A v kazdych volbach volit chodim. Nechodim sice volit za niekoho (lebo na nasej politickej scene nie je nikto s kym sa uplne stotoznim), ale chodim volit proti. Toto boli prve volby co som vynechal, lebo sa mi nechcelo trepat cez pol Slovenska a aj tak by sa tu nic vyrazne nezmenilo. Ale som rad ako dopadli. Pan protikandidat ukazal svoju pravu tvar v povolebnej reci, za ktoru dostal kritiku aj v zahranici.
To je v pohode, Puff si obcas vymysla, netreba to brat vazne.
ono ked mas v ignore niekoho tak to ukazuje inak, aha
Hned je to hezčí, to forum že
Vymyšlíš si ty plus pár dalších. Zase to jen potvrzuješ
je to boj s veternymi mlynmi
jasne, tomu rozumiem, mne sa tiez nechce terigat do zahranicia (lebo, uprimne, ani tam nepadaju pecene holuby z neba a zivot je tam rovnako ak nie viac tazky ako tu)… aky je inak rekord na tomto fore v pocte komentov pri jednom prispevku? mozno sme ho uz trhli
1119 odpovedi…,
Tak s nima nebojuj a nevytvářej ty boje a bude klid
Na jaký číslo míříme? 2000?
To das uz v pohode aj sam. Povymienas par “cepicek”, priberies kamosa v zbroji a je vymalovane.
@Hedgehog ty jeden hnusny vytvarac bojov! A system ta ma pritom tu drzost nazyvavat “majitelom rovnovahy”.
Co je prirozeneho na tvrzeni, ze kazda rasa ma ruzne IQ?
Je zvlastni, ze mame mensi mozky nez meli nasi predci. Cca o 10%. Podle nekterych teorii, je duvodem zemedelska revoluce a nase specializace. Takze pravdepodobne blbneme.
A pokud to chces vztahovat na dosazene vzdelani je to nesmysl.
Dědičnost dosaženého vzdělání ve smyslu získání titulu je asi 30 %, dědičnost vzdělání ve smyslu osvojených dovedností a vědomostí je 50 až 60 %. IQ má tak pouze středně silný vztah ke vzdělání ve smyslu získání titulu, ale jeho vztah k dovednostem a vědomostem je silný.
Soucasti IQ, jsou i dovednosti. Takze kdejakej Inuita, nebo jihoamerickej indian, ma pravdepodobne vyssi IQ nez ty, protoze jeho dovednosti a znalosti prostredi jsou na urovni, ktera je mimo tvoje schopnosti. On je totiz na velikosti sveho IQ, existencne zavislej. My ne.
To je pravdepodobne duvod, proc mame mensi mozky. My uz totiz tak vysoke IQ, jako meli nasi predci nepotrebujeme. A protoze mozek potrebuje cca 30% energie, z celkove potrebne energii, tak proste blbneme.
Je zajimavy (a nechci te osocovat z inklinace k nacismu a jejich rasovym teoriim), ze podobny nazor meli Nemci za druhe svetove valky. Ale je zvlastni, ze ty mongoloidni rasy, kterymi pohrdali, nemeli problem si osvojit ovladani pomerne sofistikovanych stroju a zbrani a nemeli problem plnit takticke pokyny na srovnatelne urovni jako jejich nemecke protejsky.
A jen tak mimochodem. Vetsinu takovych tech skolskych dovednostich soutezi vyhravaji asiati. Evropane a Americane, nebo Rusove, nejsou prilis uspesni. Ale co se tyce patentu, coz by mel byt asi vystup, ma jich nejvice podanych rocne Cina, ale USA jsou druzi a v prepoctu na obyvatele jsou nejuspesnejsi Nemci a Americane (multikulturni zeme), jsou take vysoko. A prekvapive v prepoctu na obyvatele jsou velmi uspesni Rusove, coz byli podle nemeckych rasovych teorii “untermensch”.
Byl bych opatrny na tyhle proklamace.
Viem, aj on to vie, ze tu tisic komentarov bolo, len jemu ich neukazuje, len potreboval zas byt zaujimavy.
Ja si vymyslam? Bolo tu 1000 komentarov? Bolo. Tak co si vymyslam chromozomik?
To len na Slovensku maju vsetci ruzove okuliare ohladom zahranicia, lebo im o nom povedali ti, co tam chodia muklovat niekde na stavbu 6 dni v tyzdni po 12 hodin a byvaju v garzonkach, robia na zivnost a odvody minimalne. A potom pridu ako milionari sem a nadavaju na vsetko. Ale nech si skusia sa tam prestahovat, platit plne odvody a kupit si nehnutelnost, ze ci je to take ruzove (nepopieram, ze vyssia zivotna uroven tam je, ale nie je to vsetko tiez idealne).
Netusim aky je rekord, ten urcite dal Situs s Honzikom ked onanovali nad Alonsom sami dvaja.