LIVE: Veľká cena Japonska 2024 | Magazín F1 - F1online.sk

…a potom si na to zle Slovensko pride ten milionar dat urobit zuby. (a ze takych niekolko osobne poznam…) :wink:

1 Like

vsetko je naopak :smiley:

O co ti ide? Zase chces len vytvorit nejaky boj, ako ta s chromozomom pozname! :joy:

1 Like

Na Slovensku je krasne. Ja byl v Tatrach a Banskej Stiavnici. :grin:

1 Like

Otocim otazku, co na tom prirodzene nie je? Kazda rasa ma svoje specifika a mierne sa lisime vo vela veciach.

To som nikdy nerobil, IQ nema nic so vzdelanim (navyse v dnesnej dobe, kde vacsinu odborov dokaze vystudovat doslova hocikto). :slight_smile:

Aha, tak asi bylo 1000.
Takže se omlouvám. :grin::+1::beers::beers:

Presne tak, zuby, preventivnky u vsetkych doktorov, kadernicka, atd. A namiesto toho, aby svoju rodinu prestahoval do zeme zaslibenej, tak po 40ke, ked uz ma odrobenych 20+ rokov ako mukel a uz tolko nevladze, tak sa vrati naspat, lebo zistil, ze v zahranici by si nehnutelnost zo svojej mzdy nekupil. :smiley:

1 Like

Na Slovensku vie byt aj krasne a dobry zivot a aj zle a zly zivot, zalezi len na cloveku. A co sa tyka miest, tak Tatry stoja za viac ako jednu navstevu (odporucam aj Vysoke aj Nizke), tak isto sa oplatia napriklad aj Bojnice, Slovensky raj a mnoho inych miest. Tak ako CR nie je len o Prahe, ale napriklad sa mi velmi zapacili aj Valtice, Lednice a mnoho inych miest. :slight_smile:

1 Like

Jen se neboj, Slovensko bude. Mas pravdu, byl jsem na par mistech v Evrope a okolo ni, byl jsem i v Karibiku, ale me osobne Slovensko naprosto uchvatilo. Ta krajina je pro me osobne uchvatna. Verim, ze i jinde muze byt takhle krasne, ale Slovensko se rozhodne neztrati.

Ano Valtixe, Lednice znam, je tam moc hezky, ale me tam proste chybi hory, nebo chceli nekdo, kopce. Ta krajina a okoli, je samozrejme zvlnene, ale za me, prilis malo.

Zemi mate krasnou. A nutno rict ze Tatry, jsou nejkrasnejsi ceske hory. :grinning::wink:

Predejdu ustepacnym pripominkam. Ano Tatry jsou ceske hory.

Jednoznacne je nas tam vic nez Slovaku. Pro mnohem vic Cechu tam letaji helikoptery a jezdi zachranari. Umira nas tam nejvic ze vsech. A pokud uz meritkem toho ze jsou nase, neni to, ze tam chodime v sandalech, tak uz nevim. :grinning:

4 Likes

V tom se neshodneme. Soucasne IQ testy nejsou schopny merit jine dovednosti, nez ty, ktere souvisi se vzdelanim. Dle teto logiky, by negramotny genius, nebyl pravdepodobne schopen testem projit.

Tim bych to uzavrel. Kazdy ma svuj nazor na vec.

1 Like

Ja mam rad aj hory aj more, a preto je jedno z mojich najoblubenejsich miest je Makarska riviera (Chorvatsko), kde su tie pohlady neskutocne. Priamo nad morom su 1700m hory. Bol som rozne po Europe a USA, ale taketo miesto som inde nevidel. :slight_smile:

3 Likes

Suhlasim. :slight_smile:

Tatry su krasne, mam pochodene dost aj z NT aj VT, ale osobne ak mozem odporucam Slovensky Raj. …napoviem len tolko, ze slovicko “raj” tam naozaj nie je nahodou.

2 Likes

Tlakoval jsem si čerpadlo na bazén…
A hádej, co se stalo. :grin::grin:

Bola doba, ked si padajuce laviny zlizli najviac CR turisti a pamatam si jeden vtip z toho obdobia:

• Idu dvaja chlapi v zime po vysokohorskom chodniku ako tak pozeraju na tie vysoke stity naokolo jeden hovori druhemu: “Tak, teraz staci ceknut po cesky a zosype sa to na nas”.
4 Likes

Si hodně rychle dotlakoval? :grinning:

Naštěstí to vyletělo jen ze závitu, tak nakonec pohoda. :grin::+1:

Kdyby tě videl bezpečák, tak máš 100k pokutu :grinning:

Tak ten je fakt dobrej. :rofl::rofl::rofl:

1 Like