Já navrhuji odpojení Moravy a Slezska od Čech, stejně ti pražáci volijou po svým, proti zbytku republiky a bez rozumu selského.
Připojili bychom se ke Slovensku a zbytku bloku, řídili bychom to ale my z Brna.
Berete?
Taky Baníkovec?
V princípe sme zistili, že táto planéta je skazené miesto a nám neostáva nič iné, len si zvoliť zlo, ktoré najlepšie pasuje k našim čiernym dušiam
Planeta, je podla mna v pohode, len ludstvo je hlupe. A plati to uplne rovnako pre pre vsetkych bez rozdielu veku, pohlavia, rasy, vierovyznania, politickeho nazoru atd. … a napriek tomu vsetkemu, na vsetkych tych rozdielnych stranach barikady sa najdu aj taki, co za to stoja. Len skoda, ze niektori si toto nevedia/nechcu uvedomit a stale si idu to svoje.
Timčo bože ako ti závidím. Ja zo západného ruzzka nemám veľa možností kam odísť
Treba mam spatnej odhad. Na konci roku 2022 jsem si myslel ze je Rus vyrizenej a bude klid. Urcite bych vam to nepral. A tobe uz vubec ne. Fandit Landovi, takovymu smolari. To by sis nezaslouzil.
ok tak aby sme pokorili tu hranicu 1000 komentov, rypnem si aj ja: podla mna tieto prezidentske volby nijako nezmenia kazdodenny zivot beznych slovakov (tak ako vsetky ostatne doteraz), takze neviem, preco by som mal panikarit alebo sa nejako vzrusovat… kym riesis denne take veci ako ci mas z coho zaplatit ucty a dat co detom jest, netrapi ta politika… ci by tam bol korcok alebo pelle, v SR prezident vela neurobi a je jedno, komu bude pomahat (korcok by pomahal opozicii, cim by tiez beznym ludom moc nepomohol, lebo prezident ma byt nadstranicky a sledovat zaujmy vsetkych obcanov)
On to tvrdi vzdy, ze protistrana trepe bludy a len on ma patent na pravdu, vzdy chce od protistrany dokazy, odkazy a linky a ked ich dostane, tak prepne na styl Hogr. A sam ziadne dokazdy a odkazy nikdy nedoda. Wikileaks su podvrh a Assange je sudeny zo srandy.
Hore sa to miftymu podarilo.
Tak zase povedzme si narovinu, co nejaky Assange moze o tom vediet a vobec, co su nejake Wikileaks oproti renomovanemu Denniku N?
Hoši ty vaše alobalove čepčiky s paskou na ruce, to je fakt směšný
Niekto vidi Sorosa, niekto Putina, len chromozom vidi “cepicky”. Cim to asi tak bude?
Je fakt zarazejici, jak se lidi domnivaji, ze zmena politicke reprezentace, neovlivnuje jejich zivoty. Pritom to ma primo fatalni dopad.
Nebudu se bavit o vas a o ere Meciara atd. Pujdu k nam.
Meli jsme tu v 90 letech za ery OH obcanskou angazovanou spolecnost. Nastoupil Klaus a prohlasil ze penize nesmrdi (nadsazka) a ze nezna zadne “cerne” penize. Vysledek?
Divoka privatizace, spolecnost prostzpuje egoismus, kazdy kouka na to jak urvat co nejvic a podnikatelske prostredi bere jako normu, ze ocurat stat a obchodniho partnera je nejlepsi cesta, ktere neni nemoralni, protoze neco jako moralka je prezitek. Klausuv vyrok “vice takovych Kozenych”, byl sveho casu legendarni.
Kdo je Viktor Kozeny zde:
Resultat? Zdefraudovani politiky, zvlastne mistni. Vyraz kmotri ( v zapadni evrope organizovany zlocin) je v ceske kotline vyhrazen temer vyhradne bossum na nejruznejsich urovnich mistnich samosprav a sefum nejruznejsich spolku. Od FSČR - Berbr, po ČTS - Kaderka. Typicky predstavitel politickeho kmotra byvaly clen ODS Alexandr Novak.
Politika rozhoduje o tom, jaky budes mit zivot. Je to naprosto krucialni vec. A dopady, nejsou, jak si lide mysli, v horizontu desetileti, ale nekolika malo mesicu, max jednoho roku. Zmeny jsou okamzite.
Soroš je hlavou státu a začal válku?
Necital som ten clanok, ale nemoze to byt sposobene tym, ze rasy, ktore maju vyssie priemerne IQ sa rozrastaju ovela pomalsie ako rasy, ktore maju nizsie priemerne IQ? Ci bol ten vyskum robeny aj presne podla rasy, ze kazdej rase sa znizuje IQ? (len spekulujem)
Hitler by měl z tebe radost
Absolutny suhlas.
Len su ludia, ktori sa citia, ze maju patent na rozum a oni su ta jedina pravda a ti tu kvikaju ako prasce a hromadne slubuju odstahovanie sa. Uz druhykrat za polroka.
(snad ta tisicka padne)
Ved jasne, Dennik N je biblia pre lepsoludi, ktori maju patent na rozum a pravdu. Volebna noc bola krasna, ked som prepinal medzi smutnym Leskom na Markize a konspirujucou Todovou s bezdomovcom Simeckom (vyzeral tak).
Honziku, co s tym ma Hitler? Je prirodzene, ze kazda rasa ma prirodzene trosku ine vlastnosti. Jedna rasa je viac inteligentna ako ina, druha je zas fyzicky zdatnejsia (bavime sa v priemere), atd. Ak za tymto vidis rasizmus, tak si pekne chory na hlavicku.