a preto chces aby ho chranili ruski vojaci, ci nie?
tak ako @Max_is_faster_than_you poslal volicov Pellegriniho, alebo to bolo tento krat slusne ale razne?
Jsi totálně mimo. Kde jsem psal aby někoho chránili ruští vojáci?
Já bych se bez armády obešel velice rád.
Problemy s citanim? Stale su to len tvoje dohady.
To je to jeho uniformne videnie. Uz si si mohol na to zvyknut.
ja neviem, mas problem sledovat co si napisal? pytal som sa, ze ako vies ze europske tajne sluzby neodpocuvali tych v amerike a ty chces dokaz coho? Ja som sa ta predsa pytal, ze ako to vies.
Jo, ty by si rád daroval státy agresorovi, Československo Německu, Ukrjainu Rusku, Taiwan Číně…
Já si na toho rozumbradu zvykl už dávno.
Tváří se jako nejchytřejší na planetě, ale když dáš konkrétní dotaz, tak dodá maximálně omáčku kolem, ale maso žádné.
Na to jsi přišel kde?
bojis sa ma na nieco spytat Ferda?
Já už se Tě spýtal, dokonce 2x, ale zatím stále postrádám konkrétní odpověď.
Vies co, vyhral si. Nemam chut dalej natahovat tuto agoniu, lebo vzdy od teba dostanem iba toto:
Gratulujem. Aspon nejaka vzpruha pre teba, po tom volebnom debakli.
P.S. A nie, neodpovedaj, o dalsie “chromozoviny” naozaj uz nemam zaujem. …alebo odpovedz si aspon pre dobry pocit, ze si mal posledne slovo.
Drz sa.
reagoval si na mna 2 krat a nemam pocit zeby si sa ma na nieco pytal. A komu mám věřit? EU, která tuhle válku, kterou nemůže nikdo vyhrát podporuje? prisla mi to ako recnicka otazka.
Samozrejme ze som vyhral, s volicom Pellegriniho sa na internetovom fore neda prehrat.
Ale kdybys otázce nerozuměl, tak Ti ji můžu ještě zopáknout znovu.
Vybehol som na večeru a ostal na pár pív, takže mám dočasnú kvalifikáciu vŕtať sa do politiky.
Nedostatok dôkazov nedokazuje, že dôkaz neexistuje.
No v tomto prípade nejaké sú:
kudos za argumentacnu podporu.
No vidis. A nieco podobne som cakal od neho. Tu je vidiet, kto ma zaujem o debatu, ktoru vie aj niecim podlozit.
A teraz je na mieste opatovne polozit otazku. Toto su tie spravne hodnoty, ktore treba obhajovat? Ked sa “partneri” navzajom ubezpecuju o svojej podpore a pritom sa za chrbtom navzajom odpocuvaju? Toto je ta uprimnost, ku ktorej sa treba hrdo hlasit?
ty si to opat nepochopil, ved to je presne opak toho co si tu cely cas tvrdil ty, ze americke sluzby odbpocuvali Merklovu a nie je to rovnocenne partnerstvo.
Nato som sa ta pytal, ze ako vies ze americka strana nie je odpocuvana europanmi. Ty namiesto toho aby si priznal, ze to nevies si tu chytil zachvat.