LIVE: Veľká cena Japonska 2024 | Magazín F1 - F1online.sk

no ved, a preto nesermujem takymi infantilnostami…

No vidis to je presne dovod, preco ty na takuto debatu nemas. :wink:

Nepsal p EU tajných službách? Asi neví, že nic takového neexistuje a píše totální slátaniny, ještě zjisti co byla kauza watergate, tak už nebude spát vůbec

Ja sem ze Sudet. Ja se nemusim stehovat, me si vezmou Nemci. No a pokid by se jim nechtelo, tak frcim do Italie, nebo Spanelska.

Odletim, az Rus preleze Tatry, nebo Dunaj.

2 Likes

takze ked sa tu tak ohanas, povedz mi ako vies, ze data z wikileaks na ktore odkazujes nie su podvrh?

1 Like

Ale no tak skus. Ved pre teba, studnicu vedomosti a nadgalaktickej inteligencie nemoze byt predsa problem popisat aspon jeden fakt o ktorych sme sa bavili hoc aj infantilnou formou.

1 Like

Ako vies ze su? Daj si do googla, najdes aj mnoho inych zdrojov.

uz odlieta deklik? :sweat_smile: neviem teraz na ktoru z tych taranin mam reagovat. tak mi to sem odcituej a slubujem, ze zareagujem k veci.

1 Like

Mozeme kludne ist odzadu. Daj dokaz, ze rovnako konali aj spravodajske sluzby z Europy.

takze Merklovu odpocuvali viacere zdroje? alebo tajna sluzba rozposlala email 200 novinarom?

1 Like

Čekáš marně. U mě se taky chvástal jak si vše umí najít, ale když jsem dal konkrétní dotaz kolik lidí už na Ukrajině zemřelo na Ruské i Ukrajinské strany, tak hraje mrtvého brouka.

Ano, okrem USA ju opocuval aj tvojho kona brat. :rofl:

No já čekal, kdy prestaneš davat info antiUSA a proRusko, ale nějak si nepřestal

Tak vies, predsa len databaza znalosti Dennika N nie je tak velka a havinko nam steka zakazdym, ked tam nic nenajde. Taky chromozom style. :rofl:

2 Likes

mam dokazat, ze som sa pytal, ze ako vies, ze neodpocuvaju aj britske a francuzske tajne sluzby? to je otazka? ano pytal som sa. mam ti dat na to link, kde som sa to pytal? je to o par odsavcov vyssie…

Teraz uz neplati co si blekotal o @Max_is_faster_than_you a jeho spravani?

Daj dokaz, ze rovnako konali aj spravodajske sluzby z Europy.

…ides. Ja si zatial behnem po pukance. :wink:

Já Ti na Amerikánce seju, mě zajímá osud mých vnoučat.

este mi pridaj moju citaciu kde to tvrdim. pretoze narozdiel od teba sa stale v tomto vlakne nestracam.

Poslal som ta do p.ce? Daj dokaz … jaaaaaaj pockat, zase nic.