Dnes jsem poslouchal vyjádření politiků na volby a přišlo mi, že kromě lidu neměl ze zvolení Pellegriniho radost nikdo.
Samozvaný ekonom plný exekucí dává zase nevyžádané rady.
Ano a RB začal vyhrávat tituly až přišel Peréz, nebýt jeho, tak nejsou tam, kde teď
A) lžeš B) žádné rady nedávám, už máš problém i schápáním psaného textu při vytváření lží?
Tak v prvom rade to zo seba Pellegrini robil sam…
Měl by jsi být někde na brigádě, místo toho plkání na fóru, aby si se z těch dluhů vyhrabal . A vem s sebou toho gamblera co si všechno lajkujete, ten je na tom ještě hůř.
Tak to mi odlahlo, ze to Pellegrini povedal, na jeho slovo sa dalo a da vzdy spolahnut.
Může to tak být, těžko říct.
Pravdou je, že Redbull je tak úspěšný nejspíš proto, že nikdy nenechali Alonsa ani nakouknout do zázemí.
A naštěstí to tak zůstane navždy.
Ja tym ludom ich nazor vobec neupieram, rozhodne si myslim, ze maju plne pravo ho mat a uricte by za to nemali mat ziadny postih. Rovnako si myslim, ze vysledky volieb sa urcite musia respektovat. Ale preco by som ja nemal mat pravo, si o tych ludoch mysliet, ze su so svojimi nazormi uplne vedla?
Buďto záměrně lžeš, nebo neumíš ani vyhledávat lidi, když je stalkuješ. Tak či tak je to smutný, prostě jsi odpad společnosti
Takže během sezon s Alonsem posbírali v součtu prvních 4 zavodů 120 bodů a během sezon s Vettelem 10. Dobré vědět náhodou. S tím přišel hezky.
Alo získal s AM za sezonu a 4 závody 230 bodů, Vettel 80b za celé dvě sezony. Nevím proč bot vytahuje tyhle směšné snahy o rypání
Spíš mě překvapuje že ho někdo neokřikne stylem…here we go again. Ale je to tak jak to je no.
Tak toto je normalne vlastny gol a sra.nie si do huby, za ktore by sa ani Honzo nehanbil. Najskor poslat Pelleho volicov doslovne do pi.ce a potom vyhlasovat, ze nikomu neupieras jeho nazor a respektujes vysledok volieb.
Aj ja si o volicoch PS myslim, ze su totalne vedla, lebo vacsina z nich je dodnes presvedcena, ze PS je pravica, ale pokial sa pamatam, tak nikdy som nenapisal, nech idu do pi.ce a podobne. A nikdy som o nich netvrdil, ze su to tupci a ine urazky, kedze mam aj znamych, ktori volia PS a vo vela veciach okrem politiky sa zhodneme a nesudim ich na zaklade politickeho nazoru.
Myslim, ze na tento pribeh o dlhoch a gamblingu je tu dost ludi zvedavych. Tak uz nebud tajnostkar.
Protože to jsou falešní pokrytci a jde jen o to proti komu je to namířeno
Na Slovensku vacsina ludi (hlavne mimo Bratislavy) oslavuje, len cast tej mensiny, co ho nevolila je agresivna a extremisticka, tak ju je velmi pocut. Pelle bol vzdy taky stred a vystupovanie ma na urovni (narozdiel od vacsiny nasich politikov) a toto velmi posilnilo jeho poziciu voci Ficovi.
Na druhu stranu agresivny urazeny Korcok uz za svoj povolebny prejav schytal kritiku aj od Cechov na Prime. Je taky obciansky a nadstranicky, ze uz si pomaly oblieka kabatik PS.
A aby sme neriesili len politiku, tak k dnesnej velkej cene a vykonu Red Bullu len dodam - TAKTO SA TO ROBI DO PSEJ MATERE.
Brutal comment.