LIVE: Veľká cena Japonska 2024 | Magazín F1 - F1online.sk

opravím tě *F. Alonso

1 Like

No jen mi to dokazuje že FIA neměla validní argumenty na Australskou penalizaci, krom toho že se Russell vysekal což ale alibisticky prý nevzala v potaz. Jinak je obdobných počínání v telemetrii příkladů mnoho.

Pochopitelně Piastrimu, děkuji za upozornění, opraveno.

1 Like

Opravami zacni najprv od seba, hlavne velkymi pismenami na zaciatku vety a bodkou na konci. Neodpovedal si na otazku.

Však si odpověď dostal.

1 Like

Ved som ju sj lajkol.

Já vím, strašná dominance RB :grin:
Reálně ale bylo i 2010-2013 fajne.

No budme rádi že za ně už v tu dobu nejezdil Verstappen.

Meziroční zlepšení závodní rychlosti pro Suzuku:

Aston Martin: -1.860s
Ferrari: -1.745s
Haas: -1.478s
RB: -1.355s
Mercedes: -1.270s
Red Bull: -1.188s
Kick: -1.116s
McLaren: -0.957s
Alpine: 0.088s :-1:

2 Likes

Ked ma nejaky chudak uraza za to, ze mam iny nazor, tak si nic ine ani nezasluzi. Dnes si totiz cast ludi mysli, ze si mozu len tak urazat hocikoho za hocico a potom sa aj politicke suboje hrotia do takychto extremov prave kvoli takymto ludom. :slight_smile:

PS: Ten kopanec do hlavy treba brat ako metaforu, je to narazka na Situsa, ktory ma chcel kopat do hlavy, ked som ho vyargumentoval do kuta, ale za bezdovodne urazky by som facku na prebratie a spametanie obetoval. Lebo tito ludia, ktori si myslia, ze mozu urazat len za to, ze s niekym nesuhlasia, ziju v pekne pomylenej realite. Mam v okoli aj volicov Korcoka aj Pelleho, kazdy ma svoje dovody, ale nikdy som nikomu nepovedal, ze nech ide do pi.ce alebo ho neurazil len za to koho volil. :slight_smile:

Nevim kde na to chodis.

Auto vyrobene v Anglii, nejprodavanejsi? Nezda se podle dat.

Nejprodavanejsi auto v Evrope roku 2023 je Tesla model Y. Nekdo se muze hadat ze je to Toyota Corolla ve vsech specifikacich. Je to ale jedno, Tesla se vyrabi v Nemecku a je to “americke” auto a Toyota v Turecku a je to “japonske” auto.

Nezamestnanost, klesa obecne v Evrope. Starne nam populace.

Pro srovnani. Nezamestnanost za rok 2023 GB je 4,9%, Nemecka je 2,8%, Ceska 3,7% celkove EU - 6%.

To co tu pises je, jak bych to rekl slusne, no nepravda. Nezamestnanost VB byla nejnizsi od roku 1975 v roce 2019 - 3,9 % . VB vystupuje z EU v roce 2020 a nezamestnanost okamzite stoupa na 4,8%. Leden az Brezen 2024 pravda byla nezamestnanost 3,7%, jenze celorocni nezamestnanost za rok 2023 je 4,9. A obavam se ze to ze tri mesice v roce, maji lidi praci, asi nebude stacit.

To je jak kdybych rekl, ze tvuj denni prijem je 30 000 korun protoze jsi 15. Brezna dostal mesicni vyplatu.

Seriozni experti prorokovali, ze Britanie na brexit doplati. Coz se stalo. To Brexiteri tvrdili jak se Britove budou mit dobre a jak prachy co se plati Bruselu pujdou do zdravotnictvi. Jo jo i sam Farage potvrdil ze to byl nesmysl.

A tohle tvoje tvrzeni na zaver:

Jsem uz vysvetlil. Tady s tebou polemizovat nebudu. Chces tomu verit, ver. Klidne jdi demonstrovat proti tomu, kdyz ti chce EU zajistit vyssi mzdu a ty veris svemu zamestnavateli ( pravdeposobne z Nemecka), ze je to pro tebe nevyhodne a ze bys prisel o praci.

Pak to stejne dopadne tak, ze ty, pokud budes moct, pujdes delat do toho prokleteho Nemecka za dvakrat tolik a za tebe bude u nas jezdit Ukrajinec, kteremu to bude stacit.

Nevim kde a co delas, kolik mas penez, jak casto jezdis na dovolenou a jake auto mas v garazi a kde bydlis

1 Like

Ti dám si takhle ze mě dělat srandu :frowning:

2 Likes

Tak ostan sklamany, lebo teraz Pelle zapreda nasu krajinu Putinovi a Rusku, vystupi z NATO aj z EU a staneme sa ruskou koloniou.

2 Likes

Ale tak, zase to nepřeháněj, člověče. :wink:

To bola ironia pre ultraliberalov a ludi ako @Max_is_faster_than_you, ktori su samozvani najvacsi obhajcovia demokracie, ale ked demokracia da iny vysledok ako si zelaju, tak vsetci su ko.koti a vsetci maju ist do pi.ce a cely narod je tupy pre nich.

Tak ako Pelleho tabor strasil Korcokom, tak presne tak isto Korcokov tabor strasil uplnymi nezmyslami a zacal s tym prave Korcokov tabor a rovnaka karta pouzita na nich sa im uz nepacila. Vobec nic sa u nas nestane, Pelle jasne povedal, ze ziadne zahranicnopoliticke smerovanie slovenska sa nemeni, len Korcokovci z neho chceli spravit za dva tyzdne aj rusofila aj proeuropskeho ultraliberala. :sweat_smile:

Najskor z neho robili proruskeho agenta a Ficovu podrztasku, ked sa im to hodilo pred prvym kolom a pred druhym kolom, ked potrebovali odlakat harabinovcov, tak z neho robili liberala a proeuropskeho politika. Cirkusanti totalni. :clown_face:

4 Likes

OK. :wink:

15151515

1 Like

To len pre kontext, aby si chapal ako to funguje na Slovensku a o com boli kampane.

Ja som nevolil, politicky som niekde v strede medzi nimi, nesuhlasim ani s jednou stranou, ale Korcokova arogancia a osobne utoky, ktore ukazal v kampani a to ako sa tvaril, ze je obciansky kandidat, priemerny clovek a to jedine dobro, tak z toho mi bolo na grcanie. :slight_smile:

3 Likes

Pardon, že ti do toho vstupuju, ale tady nejde o diskuzi realných čísel. Tady jde o pocit a přesvědčení jedné strany, která nechce ty čísla vidět, protože je přesvědčená o tom, že to ví nejlíp a hází se takovéto nesmysly. Co EU znamená ví každý ekonom. Ekonom, který prohlašuje něco o vystoupení EU a soběstačnosti je ve skutečnosti skalní odpůrce EU za každou cenu. Já neříkám, že je v EU vše správně nastaveno, to určitě není, ale hlavní principy funkční jsou a VB to značně pociťuje, ve výsledku takové Skotsko nechce dělat referendum o vstup do EU za sebe jen tak ze srandy.

1 Like

Tak Hilter taky vyhrál ve volbách, problém nejsou demokratické volby, problém je ten, kdy se záměrně lže, manipuluje se a vytváří se rozdělování společnosti.

1 Like

Meziroční porovnání Astonu po prvních čtyřech závodech.

Sezóna 2023 - 87 bodů
Sezóna 2024 - 33 bodů

Alonso zase zmrvil skvělé auto po Vettelovi tak jako pokaždé když někam přijde.

1 Like