LIVE: Veľká cena Japonska 2024 | Magazín F1 - F1online.sk

Ano, právě tam jsem si říkal že by to asi dal a taky by to nemuselo dopadnout špatně. Ale takhle si je tam pohlídal a před ním bylo hodně místa, takže lepší by to stejně nebylo. Možná by zvládl Alonso degradaci jako Ferrari, ale prostě s o půl sekundou horšími čísly a to pak není o moc stát. Ale je to dobrá zpráva že ty pneu dostávaj taky pod kontrolu.

1 Like

Josova pozice je podle mě oslabena a ani Max není v takovém vleku svého otce. Jos si chtěl ukousnout víc než dokázal sníst; s tím, že zrovna on může některé logické aspekty přehlížet, souhlasím. Sainzovi bych sedačku přál, dělá pro ni dost. Mercedes je tak trochu možný sňatek z rozumu - Aston si podle mě pojistí Alonsa i na další dva roky a Alonso nebude proti, Strolla v týmu budou držet otcovy peníze a zájmy, a Red Bull má, jak jsem napsal v jiném vláknu, najednou docela komfortní výběr mezi Pérezem (jakožto dvojkou, která - snad - obnovuje svou solidnost), Sainzem (s rizikem návratu politikaření ze strany neodbytných otců) a lepšícím se Cunodou (kterému to osobně začínám lidsky přát).

Jedině že by to Wolff myslel s Antonellim hodně, ale opravdu hodně vážně.

4 Likes

Game, set, match Bretnix😀

1 Like

Si sa pekne vyfarbil, demokrat. :clap:

Hezký od Tebe pro Fernanda :+1: :green_heart: :slightly_smiling_face:

1 Like

Cool trať, super závod…od třetího místa dál. A to je ten problém.
Chuť to sledovat jaksi klesá.

3 Likes

No ja som sklamany, dufal som, ze vyhra Korcok a ze zapreda celu nasu krajinu Sorosovi, Americanom a EU. Konecne by Slovensko zacal riadit niekto ako tak schopny, takto si ten stat musime aj nadalej riadit sami, hoci sme len neschopni postsedliaci a kym zvysok civilizovaneho sveta bude riesit aktualne vyzvy, my sa tu na nasom piesocku budeme hadat o potratoch, LGBTI komunite a neexistujucej hrozbe zatiahnutia do vojny a este sa budeme citit ako majstri sveta.

3 Likes

Vyškrtnout pět pozic tak naprosto super závod o vítězství :grin: Tam snad dojela 4 auta ve 4 sekundách, masakr :eyes:

Nahodou, moct niekoho slobodne poslat do pi.ce, je podla mna velmi demokraticke.

2 Likes

Stále máš dneska možnost sledovat zábavnější stream - turnaj kandidátů v šachách. :grin:

Já to nechci až tak shazovat, letos tohle byl suverénně nejlepší závod. (i když teda tohle není moc pochvala, protože ty 3 závody předtím byly přímo tragický :smiley: )
Kdo se dokáže motivovat na sledování závodu mimo top 3, tak to muselo být okej.
Akorát prostě z dlouhodobějšího pohledu potřebuju trochu napětí i na topu a to teď trestuhodně chybí.

Však to ode mě nebylo shazování. Dneska se Nakamury hodlám zeptat jak to má s F1, pokud teda jeho partie skončí tak rychle jako včera. :sweat_smile:

Pokud by se dostala F1 do bodu, kdy to bude vyrovnané i na čele, tak by to byla paráda, ale za celou dobu co jí sleduji je jasné, že do tohodle stavu se dostat je nesmírně složité. Ale stále věřím, že to jednou zažiju. :upside_down_face:

Do roku 2014 to bylo vyrovnané fest, turbo éra je katastrofa.

1 Like

Já bych to posunul teda ještě dál no.

Jen pro zajímavost, … Alonsovo zvolňování aby poskytl Piastrimu DRS.

2 Likes

Nemělo by to být aspon za 5 vteřin? :upside_down_face:

Já nevím co s tím, tohle je zvolnění snad o 300m dříve než je obvyklé, zavání to diskvalifikací.

1 Like

podle austrálie určitě, ale asi to nikdo nezkoumal, když Piastri dojel do cíle. Ale “potenciálně” nebezpečné to bylo…

Preco chcel Falonso Noriskovi poskytovat drs,ked bol za nim 15s?:flushed:

:smiling_face_with_tear:

1 Like