Ano, právě tam jsem si říkal že by to asi dal a taky by to nemuselo dopadnout špatně. Ale takhle si je tam pohlídal a před ním bylo hodně místa, takže lepší by to stejně nebylo. Možná by zvládl Alonso degradaci jako Ferrari, ale prostě s o půl sekundou horšími čísly a to pak není o moc stát. Ale je to dobrá zpráva že ty pneu dostávaj taky pod kontrolu.
Josova pozice je podle mě oslabena a ani Max není v takovém vleku svého otce. Jos si chtěl ukousnout víc než dokázal sníst; s tím, že zrovna on může některé logické aspekty přehlížet, souhlasím. Sainzovi bych sedačku přál, dělá pro ni dost. Mercedes je tak trochu možný sňatek z rozumu - Aston si podle mě pojistí Alonsa i na další dva roky a Alonso nebude proti, Strolla v týmu budou držet otcovy peníze a zájmy, a Red Bull má, jak jsem napsal v jiném vláknu, najednou docela komfortní výběr mezi Pérezem (jakožto dvojkou, která - snad - obnovuje svou solidnost), Sainzem (s rizikem návratu politikaření ze strany neodbytných otců) a lepšícím se Cunodou (kterému to osobně začínám lidsky přát).
Jedině že by to Wolff myslel s Antonellim hodně, ale opravdu hodně vážně.
Game, set, match Bretnix😀
Si sa pekne vyfarbil, demokrat.
Cool trať, super závod…od třetího místa dál. A to je ten problém.
Chuť to sledovat jaksi klesá.
No ja som sklamany, dufal som, ze vyhra Korcok a ze zapreda celu nasu krajinu Sorosovi, Americanom a EU. Konecne by Slovensko zacal riadit niekto ako tak schopny, takto si ten stat musime aj nadalej riadit sami, hoci sme len neschopni postsedliaci a kym zvysok civilizovaneho sveta bude riesit aktualne vyzvy, my sa tu na nasom piesocku budeme hadat o potratoch, LGBTI komunite a neexistujucej hrozbe zatiahnutia do vojny a este sa budeme citit ako majstri sveta.
Vyškrtnout pět pozic tak naprosto super závod o vítězství Tam snad dojela 4 auta ve 4 sekundách, masakr
Nahodou, moct niekoho slobodne poslat do pi.ce, je podla mna velmi demokraticke.
Stále máš dneska možnost sledovat zábavnější stream - turnaj kandidátů v šachách.
Já to nechci až tak shazovat, letos tohle byl suverénně nejlepší závod. (i když teda tohle není moc pochvala, protože ty 3 závody předtím byly přímo tragický )
Kdo se dokáže motivovat na sledování závodu mimo top 3, tak to muselo být okej.
Akorát prostě z dlouhodobějšího pohledu potřebuju trochu napětí i na topu a to teď trestuhodně chybí.
Však to ode mě nebylo shazování. Dneska se Nakamury hodlám zeptat jak to má s F1, pokud teda jeho partie skončí tak rychle jako včera.
Pokud by se dostala F1 do bodu, kdy to bude vyrovnané i na čele, tak by to byla paráda, ale za celou dobu co jí sleduji je jasné, že do tohodle stavu se dostat je nesmírně složité. Ale stále věřím, že to jednou zažiju.
Do roku 2014 to bylo vyrovnané fest, turbo éra je katastrofa.
Já bych to posunul teda ještě dál no.
Nemělo by to být aspon za 5 vteřin?
Já nevím co s tím, tohle je zvolnění snad o 300m dříve než je obvyklé, zavání to diskvalifikací.
podle austrálie určitě, ale asi to nikdo nezkoumal, když Piastri dojel do cíle. Ale “potenciálně” nebezpečné to bylo…
Preco chcel Falonso Noriskovi poskytovat drs,ked bol za nim 15s?