LIVE: Veľká cena Japonska 2024 | Magazín F1 - F1online.sk

Najsmutnejsie na tom je, ze on sa vlastne ani prilis nepretvaruje. Casy, ked sa mafia skryvala za maskou socialnych istot su prec, dnes sa mafia k sebe hrdo hlasi a ludia si ju volia prave preto. Ja to nechapem. Uz len cakam na to, kedy z vazenia ohlasi vstup do politiky Mikulas Cernak a Slovaci si ho s nadsenim zvolia.

To je moj posledny prispevok k politike, cestne slovo.

5 Likes

alonso je novy ocon s tym penalta-joke? :smiley:

V pohode, Jos to neberie v zlom, lebo Jos alfasamec je. :joy:

Jos si len uziva progresivny kvikot ludi, ktori si mysleli, ze Korcok by ich spasil a spravil by z nas druhe Svajciarsko. Kvikot tych ludi, ktori sa oznacuju za najvacsich demokratov, ale kazdeho kto ma iny nazor hned oznacuju podobne ako miestny prezident PS-Karov:

2 Likes

Nemá někdo odkaz na toho Magnussena? Nějak to nemůžu najít abych to korektně posoudil :thinking: Jinak Russell Piastri, tam jestli trestat tak určitě ne Piastriho, ta pozice nebyla Russella a Piastri se vyhnul kontaktu :man_shrugging:

1 Like

hold your horses papa jos, kazdy nakoniec je stastny, slovensko ma predsa duhoveho prezidenta

No, TOP speed, jako co ten Stroll má? :thinking:

ja by som napriklad uprimne od charlesa taketo vyjadrenia chcel pocut castejsie, nepride ti, ze akosi vypustil vlastnu ambicioznost?

1 Like

To je ten paradox. LPGTDI komunitka velmi chce buzerantov vsade a ked maju moznost si jedneho zvolit za prezidenta, tak ho este okydavaju a idu proti nemu. :sweat_smile:

Ale ktora krajina je progresivnejsia ako Slovensko? Ktora krajina mala najskor prezidentku zenu a potom homosexuala? :joy:

Děkuji.​ ​

To sú povolebné emócie. Ja tiež nie som rád, že vyhral Pele, takže chápem príspevok Mifty.

1 Like

medzitym:

4 Likes

Ja chapem, ked ma niekto iny politicky nazor a navyse v sucasnosti, ked sa vzdy voli mensie zlo, ale keby ma niekto osobne poslal do pi.ce len za to, ze mam iny nazor, tak dostane tzv. Sitnerovku (kopacku na hlavu).

Kto si myslia, ze su, aby inym nadavali za iny nazor? (to plati o oboch stranach)

2 Likes

Ty davas doraz na vystupovanie a herectvo a nie na hodnoty a skutky? Hmmm,potom fakt diskutujem s niekym, kto sa v zivote len hlada.
Vdaka za tvoj nazor, ale z mojej strany sa k tomu uz viac nebudem vyjadrovat.

2 Likes

… to Alpine je opravdu nevídaný propadák.

nevies ake kolo to bolo?

1 Like

3 Likes

Pockaj, myslis to herectvo, ked niekto druhemu vycita jeho luxusny byt, ale pritom sam ma ovela hodnotnejsiu nehnutelnost, ktoru oznaci ako “chata v Senci” a tvari sa byt bezny obcas s priemernou mzdou?

Alebo to herectvo, ked raz za zivot ide vlakom, rozprava o tom tyzden, ze je ludovy a chodi vlakom a potom sa protikandidata pyta kolko stoji listok na vlak (pritom ani sa nespyta na ktorej trase)? :clown_face:

Boli dovody nevolit ani jedneho ani druheho. Ludia rozhodli, treba to respektovat. Korcokova slusnost sa ukazala v jeho povolebnom prihovore. Namiesto pokorneho prijatia porazky len nenavist, osocovanie a vyhrazanie sa. Ale nic ine som ani necakal, naznaky tam boli od zaciatku kampane aky je. A nech si o Pellem mysli kto chce co chce, keby prehral, tak by bol jeho prihovor na inej urovni ako Korcokov. Jeden to bral ako politicku sutaz, druhy ako osobny spor. :slight_smile:

3 Likes