Len jedna poznamka. Ak si myslis,ze ten,co vyhral,je slusnejsi,tak si velmi naivny. Je to len pretvarka z jeho strany a jemu blizki ludia,jeho podporovatelia a koalicnici, su totalni hajzlici. Vrana k vrane sada,rovny rovneho si hlada.
Redbull: tam neni o com, vyzdvihnem urcite vykon Pereza, od zaciatku tejto sezony to vyzera, ze si utriedil divoke myslienky
Ferrari: za mna dobra praca na tejto trati, mozno trosilinku mrzi to FL ale tak ja som rad aj za poradie aj ako to dopadlo
Mclaren: Lando super vysledok a Piastri miernejsie sklamanie, nejak mu to zatial este vsetko nezapada do seba mi pride, a asi este stale “bojuje” s tyre mngmnt
Aston: Alonso dneska isiel jak pila, ostatne to je uz unho standard, u Strolla pouzijem emoji -
Mercedes: ani neviem ci ma nejak ich vykony ohurili, russelove overmotivated prejavy ale standardne pobavili, Lewis mi zato prisiel dneska extremne odovzdany
Zbytok: Yuki paradny vykon na domacej trati, Daniel paradny vykon posledny rok v kariere F1 jazdca (dufam, mam ho rad ako postavicku ale vykony jaksi nema)
Tak zas příště přátelé
kto vas sklamal najviac:
- Alpine
- Ricciardo
- Stroll
- Mercedesy
0 účastníci
Toto naozaj nie je forum na politiku, ale neodpustim si vyjadrit moj postoj, no spravim to raz a potom o tom uz diskutovat nebudem.
Mam rad diskusiu s rozdielnymi nazormi a voci rozdielnym nazorom som myslim si aj celkom otvoreny, alebo sa o to aspon snazim. No napriek tomu mam nejake zakladne hodnoty, pri ktorych ocakavam konsenzus a iny nazor tam pre mna jednoducho neprichazda do uvahy. Je pre mna nezjednatelne, ze Slovensko by malo vyznavat demokraticke hodnoty, pilierom demokracie su slobodne a kriticke media, ktore treba respektovat, pri vybere do statnych funkcii by mala byt klucova odbornost, Slovensko sa potrebuje orientovat na zapad a nie na vychod, Rusko predstavuje zasadnu hrozbu, korupcia a kriminalita by sa mali trestat, mensiny treba chranit. A v neposlednom rade, nazory by mali vznikat na zaklade faktov a nie emocii. Kazdy nazor, ktory sa pohybuje v tychto mantineloch, ktore su podla mojho nazoru velmi ferove, dokazem respektovat. No sucasna vladna koalicia nezastava ani jednu z tychto veci a spolu s nou aj velka cast ich volicov. A preto tam pre mna osobne nastava situacia, kde ,iny nazor" nielenze absolutne nechapem, ale mam aj problem ho respektovat. A z toho podla mna vznika aj situacia, kde sa ,ine nazory" nerespektuju. Na Slovensku bohuzial nepanuje absolutna zhoda na tychto zasadnych veciach, a v takej situacii sa ani nazorove rozdiely prilis respektovat nedaju.
Takze tolko k tomu z mojej strany a teraz sa mozeme venovat F1.
Mne prišlo, že Bottas to mal omnoho lepšie rozbehnuté na ten posledný bod než Yuki, akurát, by obe zastávky musel absolvovať pod RF, pit ho pochoval
Stake zjavne zacne zbierat body az pre audi dalsi rok
Trocha extrémny príklad ale chápem, kam tým smeruješ.
Ani vlak, ktory ti vybavil Marecek Mach ta nepresvedcil?
PSkari by ti hned povedali, ze si ficovolic, ruSSofil a Putinovec, ked s nimi nestojis uz tyzdne na namestiach len tak. Lebo ani oni nevedia preco tam stale chodia (kedze novela trestneho zakona uz je vybavena). Asi nemaju co ine na robote.
Cakal som takyto obrazok s tym, ze tam niekto napise Harabina. A taky obrazok som zatial nevidel. Harabinovci sklamali.
Oni testujú svoje zotrvanie v F1 asi
Jsou typy lidí, kterým se nedá věřit.
vlak sa mi matne vybavuje v suvislosti s inym machom ale to nejdem otvarat
Toto Wolff testuje svoje zotrvanie v F1
Úplný súhlas , no Jos mi nepríde naivný. Skôr chce často pôsobiť trochu ako alfa samec, teda minimálne tu na fóre (nič v zlom Jos).
Vystupovanie slusnejsie ma, inak su si velmi podobni. Ak si myslis, ze ten co prehral, by bol slusnejsi alebo nie je podrztaskou a papalasom a bol by nestranny, tak si velmi naivny.
PS: Nemyslim to osobne, len odpovedam rovnakou logikou. Velky rozdiel v nich za mna nebol. Bola to taka odveta parlamentnych volieb - koalicia vs opozicia.
Jáááj, ten od Žiliny?
Co ten Magnussen zig zag? Nic? Nebo 20s pro Alonsa?!
Chapem,ale ako alfa samec predsa musi byt realista a nie snilek.