Neviem preco by som mal rozlievat caj.
Ale kazdy mame iny nazor, pre mna boli dost podobni a hotovo. Ty mas iny nazor, respektujem a chapem, ze dost ludi volilo Korcoka a tym to pre mna hasne.
Neviem preco by som mal rozlievat caj.
Ale kazdy mame iny nazor, pre mna boli dost podobni a hotovo. Ty mas iny nazor, respektujem a chapem, ze dost ludi volilo Korcoka a tym to pre mna hasne.
ak alonso odide kvoli tomu z astonu tak je u mna mlady stroll len rozmaznane decko co sa hodi o zem ak neni po jeho
Ja tu úprimne nechcem riešiť politiku, jednak to nerozoberám zo svojou rodinou a s kamarátmi už vôbec ani v práci ale len jedna myšlienka ktorá vyjadruje môj postoj k všetkému čo sa tu deje. Bezohľadu na to či ide o parlamentné, prezidentské alebo iné voľby.
Najviac čo mi vadí v dnešnej dobe je neakceptácia názoru z druhej strany (ktorú sám popisuješ). Proste niekto určil čo je “to správne” a keď si náhodou nešiel voliť PS/Ivana tak si dezo, rusofil a podobne. Automaticky máš všetky nadávky a nálepky a hotovo.
ALE! to platí aj z druhej strany. Keď volíš Ivana a PS tak si automaticky americký agent, vojnový štváč, platený šorošom bla bla.
Toto mi dnes vadí najviac. Nulové rešpektovanie druhého názoru a automatické útoky a urážky.
Takže TOTO DO KAMEŇA:
spill the tea to ja pouzivam ked chcem vediet detaily
Korčok je grandiózny narcista, ktorý to nevie skrývať (vo väčšine rozhovorov to je dosť vidno) a Pellegrini sa vie lepšie predať.
Ja som podobne, ako Jos nebol voliť, obaja sú obracači kabátov, Korčok mal taký výtlak, len preto lebo sa zdal, ako lepšia voľba oproti Pellegrinimu, ak pôjde do politiky (za nejakú stranu), tak na takéto čísla môže zabudnúť.
Bylo to od něj strašný, takže jeho frustraci chápu. Teď ji jen otočit správným směrem, ne frustrací do týmu.
Já to ted s tím vstáváním poslední dva zavody prostě nedaval, viděl jsem poslední kola a Alonsa opět před Mercedesem a hlavně před dotírajícím Russelem - taková klasika tuhle sezonu. Alonso je pro ně asi celkem bolehlav ve slabším Astonu, to mě těší.
Krasne si opisal PS fanatikov ako je @Max_is_faster_than_you
Je uplne rovnaki ako Harabinovci, len z opacneho tabora.
Aj kvoli ludom ako je on ma tesi, ze to vyhral Pelle. Lebo chleba kvoli prezidentovi lacnejsi urcite nebude.
jak sa da otocit frustracia spravnym smerom ked ma mlady doslova VSETKO co moze mat, na to aby uspel, vlastne teda okrem talentu zjavne
No styď se
@Hedgehog stotoznujem sa s nazorom Jasona. A nemusim ani caj rozlievat (nepoznal som tu frazu).
@jason_bourne1995 ver tomu, ze Korcok si velmi rychlo oblecie kabatik PS.
Jinak mě nepřišel Aston na rovinkách vůbec pomalej, spíše naopak takže jsem byl zmatený ze slov Strolla.
Alo měl lepší pace, než co bylo v Austrálii. Ano ztráta je furt velká, ale ne tak šílená
Aj som rozmýšľal, že tam zo srandy napíšem Iča Blatníka aby som pobavil volebnú komisiu (viem, aké to vie byť mdlé, bol som dva krát v nej), ale radšej som to nechal tak.
ja som nemal chut absolvovat 2x 10h cestu vlakom, o nic ine mi nejde
Pohoda treba si nastaviť priority.
Dá se říci že v závodním režimu zde stáhli tak 3-4 desetiny, takže dobrý posun. Samo otázka je kolik dělalo samotné rozložení tratě.