Femini Racing
By ma kleplo a1515151551
Tohle Piastri myslím prokaučoval, Russella mohl díky Fernandovi udržet za sebou, dneska mu to budiž lekcí, že Alonso nebyl soupeř, ale možný spojenec.
Tak sa teda tesim, ze aspon dnes v Suzuke nevyhral Pellegrini.
To by si měl checkovat brzdy před každým závodem
kde je vlastne Hannah Schmitz? mam pocit, ze som ju nevidel ani v australii
Este mame 4 roky aby sme dominovali co tak isto mebude
Na cestě z RBR údajně, spekuluje se o Ferrari
Podla mna to boli celkom pekne preteky s roznymi strategiami.
Najmenej napatia bolo bohuzial na cele, ale ked Verstappen nevypadne, je dost tazke ho ohrozit, najma na tomto okruhu. Z jeho strany skvely vykon ako skoro vzdy.
Ale za Red Bullmi to bol pekny strategicky suboj, aj ked aj tam sa pole vykonnostne trochu roztahuje a Ferrari sa coraz viac etabluje ako jasna druha sila. Pekny vykon zase od Sainza, celkom nechapem, preco najvacsie ody na dobry vykon dostava Leclerc, ktory skoncil jasne za nim. V prvom stinte dobre manazoval pneumatiky, ale vikend si pochoval vcera v kvalifikacii a zasluzene konci az za Sainzom.
Dobre isiel aj Norris, skoda, ze nezdolal aspon jedno Ferrari, myslim si, ze aspon u Leclerca to bolo realne. Sainz bol asi prilis daleko. Naopak Piastri dnes trochu sklamal a skoncil za dvoma autami, ktore boli podla mna jasne pomalsie.
Pekne vykony Russell a Alonso, aj ked teda Mercedes vyzera velmi slabo, na viac ako P7-9 rychlostne momentalne zda sa nemaju, co je celkom velky prepadak. A perspektiva zlepsenia sa zda byt v nedohladne.
A zasluzeny bod pre Tsunodu.
Tragicki boli dnes ako uz tradicne Stroll, Sargeant a s hlupou chybou uz v prvom kole aj Ricciardo.
Alonso výborný profesorský výkon Ferrari skvělá rychlost a práce s pneu, McLaren prokaučovano, Mercedes ostuda, Stroll naprosto příšerný, sekundu na kolo od Alonsa.
Paistri dnes velmi slabý závod a konec vůbec nezvládl. Dneska největší tragedie byl Stroll, to co předvedl na trati je na ručník
Demokrat.
Toto je cista fantazia tento progresivny kvikot.
PS: Volit som nebol, vyberat medzi dvoma pokrytcami a podrztaskami pre mna nemalo zmysel. Ale Korcok vo svojom prihovore po prehre dokazal, ze ludia zvolili toho slusnejsieho, ktory to neberie osobne. Nerob druhemu to, co nechces aby on robil tebe.
Skúšame rôzne setupy ako moc sme dominantný.
Posledne závody robili taktiku fanúšikovia v IG komentároch, zatiaľ to vychádza.
@HellHogr, treba dať pocítiť konkurencii občas, že možu vyhrať. “Sneak peak” aby neboli úplne demotivovaný
@don.pindulanda no, treba si užiť do 26 lebo potom je to hod kockou.
rozlej caj prosimta, nejak mi to uniklo
Formula nás drží na vodami politiky.
Podobne… Co uz narobime teraz
co hovoris na frustraciu mladeho? mi pride, ze sa aston vratil niekam na zaciatok minulej sezony
Aston se vrátil k tomu, že preferuje vykonnost před pohodlím juniora a je to vidět i slyšet