LIVE: Veľká cena Japonska 2024 | Magazín F1 - F1online.sk

2 Likes

Ani to nevím :face_with_hand_over_mouth: :face_with_hand_over_mouth: :face_with_hand_over_mouth:

Alonsa se zeptali zda záměrně poskytoval DRS Piastrimu: “Nevím, co říct po Austrálii. Mohli by mě diskvalifikovat na zbytek šampionátu.”

4 Likes

Homo hillbillis is taking over the world…

1 Like

Inak Williams je oficiálne bez chassis. Ani jedna neje vporiadku

3 Likes

Keby o tebe hovorili a pisali vsetky tie spinavosti ako o Korcokovi,ty by si to vyriesil jednoducho Sitnerovsky kopackou do hlavy. Casto sa tu tvoje agresivne vyjadrovacie metody nelisili od metod vraj toho a jeho ludi, ktory vyhral. To len na margo teba a obhajoby kvazi slusnaka.

3 Likes

Docela pekna velka cena. S Japoncema jsem si to vyridil a myslim ze na to jen tak nezapomenou. Koukal jsem se az od osmi.
Takze si myslim, ze to bude pristi tyden resit japonsky vlada a prijde do Cech nejaka demarse. Ale neda se nic delat, lidska prava jsou zakladni hodnotou.

Zavod moc pekny. Max jel skvele, Perez kupodivu za me vynikajici vykon.

Landovi podle me McLaren znicil zavod a ten co vymyslel jeho druhou zastavku v boxech, aby pokryl Russella, tak ten uz snad u McLarenu skoncil. Neskutecne. Piastri, bohuzel slabe.

Ferrari jedou skvele, driver of the day asi opravdu Leclerc, ale Sainz cely vikend lepsi, jednozancne.

Russell, dobre, Hamilton, no nevim ve svetle Sainzovejch vykonu, jestli Ferrari udelalo dobre. Marketingove asi ano, ale fakt potrebuje Ferrari marketing?

Alonso, vynikajici. Stroll se evidentne zlepsuj. Skoro bych rekl ze zatim jeho nejlepsi vykon za posledni dva roky. Ta vysilacka, byla jak od mistra sveta. Jen tak dal. Myslim ze tohle je jeho parketa, ten kluk se konecne nasel.

Tsunoda, fantazie. Zbytek asi nema moc cenu komentovat.

2 Likes

Korcok sam zacal spinavu kampan videom so psom ako podrztaskou. Vtedy ma definitivne presvedcil, ze ho volit nemam (dovtedy som aj chcel a scasti som mu veril nadhlad a nestrannickost) a potom ma v tom utvrdzoval celu kampan. Cela jeho kampan bol od zaciatku len utok na Pelleho, a tak to potom aj vyzeralo z druhej strany.

Ako hovorim, nerob druhemi to, co nechces, aby on robil tebe. :slight_smile:

Sitnerovsky by som vyriesil tych, co by mi osobne nadavali za to, ze mam iny politicky nazor.

2 Likes

pretacal som to teraz do casu 1:17 cca a bud som to prehliadol alebo sa to udialo az potom, nemam na to uz nervy :smiley:

Díky, vezmu to od 1:17 :slightly_smiling_face:

1 Like

Leclerc získal jezdce dne?
Za co?

:sweat_smile: taky bych to neriskoval.

Sklamal je tu asi nespravny vyraz. U vsetkych som mal nizke ocakavania a vsetci ich aj naplnili.

a sklamal ta vyslovene niekto teda?

Mozu si od Hamiltona pozicat elektricku kolobezku a skusit to s tym.

Piastri. 1515515515

za vykon v zavode, ferdo :smiley: lud rozhodol

Vyjel tam jednou z tratě, takže oproti ostatním bonus.

A o který výkon se jednalo? :grin:

2:26 normohodin :smiley:

1 Like