LIVE: Veľká cena Holandska 2025 | Magazín F1 - F1online.sk

Je, zatáčka nebyla jeho protože nebyl na vnějšku vpředu, hotovo! :smile:

1 Like

Jako u Sainze :smiley:

Sainz je Španěl… :sunglasses:

3 Likes

Túto múdrosť vymysleli na základe teba a uchytilo sa to. :grin:

No jo, zase máš pravdu :smile: Tak teď už to zaklaplo, dobrý postřeh :slightly_smiling_face:

2 Likes

Hele znova jsem si ti pustil, a vzhledem k pentli Sainze, a jejich vysvětlení, opravdu nevím jak by to bylo možné okecat :smile:

1 Like

… ale dokázali to :smiley:

1 Like

Hlas ľudu - hlas boží.

@HellHogr ľudia majú o tebe jasno, dostal si oficiálne pomenovanie. :microbe:

Jak jsem říkal, jednoznačně čisté :sunglasses:

Jednoznačně, závodní incident, že mě to nenapadlo :smiley: Žádný že neměl právo na zatáčku protože nebyl vpředu, proč taky :smile: To jsou pomůcky jen pro jízdní spodinu :sunglasses:

2 Likes

… a Ham +5 na Monzu

1 Like

Ty si skryl, kdo hlasoval, aby nebylo vidět, že sis zase založil x účtů, aby sis to tam sám odklikal. Ale tak co, když tak stojíš o mojí pozornost

Neskryl, defaultne je to takto nastavené, keď vytváram poll. Ale kľudne sa s tebou stavím o čo chceš, že tie hlasy nie sú odomňa (hlasoval som normálne jedným hlasom) a žiadne účty som kvôli tomu nezakladal.

Vyber si či sa chceš staviť o peniaze, niečo vecné alebo definitívny odchod z fóra.

Však ty z fóra nikdy neodejdeš. Jsi na tom závislej

1 Like

Ok, prijímaš stávku o odchod z fóra, že odomňa tam je len jeden hlas?

Já se s tebou vsadil před víc, než měsícem a furt tu smrdíš. Hezký večer

1 Like

Bohužiaľ mená hlasujúcich sa už nedajú zverejniť (poll sa dá meniť max 5 minút po vytvorení).

Môžme si to ale zopakovať, či sa nájdu odvážlivci a zahlasujú znova.

HellHogr je…

• Rakovina fóra
  • Odpad

0 účastníci

Tentokrát som to upravil podľa požiadavky @Triper , ktorý sa nevedel rozhodnúť. Teraz si môže zvoliť aj viac možností.

ty sleduješ vôbec F1?

podla mna tebe nedá spávať ten Alonso… lebo nič iné nevidím len zakaždým rozoberáš Alonsa…

3 Likes

mne ten syr pride uz mentalne rozlozeny

Víš co je nejlepší? Že řízení závodu vymazalo Leclercův čas z onoho kola protože překročil limity trati ve 12. zatáčce – když předjel Russella. To bylo po závodě potvrzeno v dokumentu 54, který uvádí osm smazaných časů kvůli porušení limitů trati během závodu. Dva z nich byly Leclercovy a jeden z nich byl za opuštění trati ve 12. zatáčce ve 32. kole. :smile:

4 Likes