Je, zatáčka nebyla jeho protože nebyl na vnějšku vpředu, hotovo!
Jako u Sainze
Sainz je Španěl…
Túto múdrosť vymysleli na základe teba a uchytilo sa to.
No jo, zase máš pravdu Tak teď už to zaklaplo, dobrý postřeh
Hele znova jsem si ti pustil, a vzhledem k pentli Sainze, a jejich vysvětlení, opravdu nevím jak by to bylo možné okecat
Jak jsem říkal, jednoznačně čisté
Jednoznačně, závodní incident, že mě to nenapadlo Žádný že neměl právo na zatáčku protože nebyl vpředu, proč taky
To jsou pomůcky jen pro jízdní spodinu
Ty si skryl, kdo hlasoval, aby nebylo vidět, že sis zase založil x účtů, aby sis to tam sám odklikal. Ale tak co, když tak stojíš o mojí pozornost

Ty si skryl, kdo hlasoval, aby nebylo vidět, že sis zase založil x účtů, aby sis to tam sám odklikal.
Neskryl, defaultne je to takto nastavené, keď vytváram poll. Ale kľudne sa s tebou stavím o čo chceš, že tie hlasy nie sú odomňa (hlasoval som normálne jedným hlasom) a žiadne účty som kvôli tomu nezakladal.
Vyber si či sa chceš staviť o peniaze, niečo vecné alebo definitívny odchod z fóra.

alebo definitívny odchod z fóra.
Však ty z fóra nikdy neodejdeš. Jsi na tom závislej
Ok, prijímaš stávku o odchod z fóra, že odomňa tam je len jeden hlas?
Já se s tebou vsadil před víc, než měsícem a furt tu smrdíš. Hezký večer
Bohužiaľ mená hlasujúcich sa už nedajú zverejniť (poll sa dá meniť max 5 minút po vytvorení).
Môžme si to ale zopakovať, či sa nájdu odvážlivci a zahlasujú znova.
HellHogr je…
- Rakovina fóra
- Odpad
0 účastníci
Tentokrát som to upravil podľa požiadavky @Triper , ktorý sa nevedel rozhodnúť. Teraz si môže zvoliť aj viac možností.
ty sleduješ vôbec F1?
podla mna tebe nedá spávať ten Alonso… lebo nič iné nevidím len zakaždým rozoberáš Alonsa…
mne ten syr pride uz mentalne rozlozeny

Jak jsem říkal, jednoznačně čisté
Víš co je nejlepší? Že řízení závodu vymazalo Leclercův čas z onoho kola protože překročil limity trati ve 12. zatáčce – když předjel Russella. To bylo po závodě potvrzeno v dokumentu 54, který uvádí osm smazaných časů kvůli porušení limitů trati během závodu. Dva z nich byly Leclercovy a jeden z nich byl za opuštění trati ve 12. zatáčce ve 32. kole.