LIVE: Veľká cena Holandska 2025 | Magazín F1 - F1online.sk

Přesně, měli hned říct že bez trestu, protože to na trest není :slightly_smiling_face:

Pekne Honzi, pekne. Urážať ľudí len preto, že napíšu, že ich hádky nezaujímajú, a preto, že dnes Stroll zase vyfarbil Alonsa a ty si z toho frustrovaný.

Tobě dobře jeblo v palici.

1 Like

Díky že si to vzal na sebe. :smiley:

2 Likes

1 Like

Za nás vždycky, jeden za všechny, a to jsem já :muscle: :smiley:

2 Likes

To je pravda. Ale to automaticky neznamená, že všetci ľudia, ktorí nosia boty na suchý zips, sú nedorobenci (alebo aký výraz tam presne bol). To je len Honziho prípad. Nevylučuje to však to, že sú aj intelignentí ľudia, ktorí si šnúrky zaviazať vedia, a predsa si dajú suchý zips (napríklad Evka na tej fotke), lebo sú napríklad pohodlnejšie. Lenže Honzi túto voľbu nemá.

Ty seš ta síla rozumu a svými lajky nám dáváš najevo že máme přestat. :smiley:

2 Likes

Modelovej trest, takže je to třeba řádně okecat, a ty to víš :face_with_hand_over_mouth: A Sainzovi ještě 5s navíc, aby to někdo odnesl, chápeš :smile:

2 Likes

Podle mě docela funny narážka od Hella a ukazka tvé sprostoty, ty to budeš ovšem vstřebávat zase pul roku. :smiley:

2 Likes

Ty vole, ty tu vymýšlíš předlohu pro knížku, jen aby sis obhájil svůj komplex ze mě, to je neskutečný :rofl:

1 Like

Dejve ty si objavil kameň úrazu. On proste reagovať musí. Lebo je to primitívny jedinec, ktorý sa nevie ovládnuť. :grin:

S Honzim je to sranda, on je ako na ovládanie. Vytočiť ho zvládne hocikto. Veľmi dobre to ide aj tebe s tým ako ho trollíš:

Nezvláda to chalan, od teba to nečakal, ty si mal byť predsa na jeho strane, keď už ten zlý ježko ho podrazil. :grin:

Preceňuješ ich Michale, tak ako Alonsa. :joy:

Tak ono není potřeba se ani snažit, Jos se sundá svojí blbostí v jednom max dvou příspěvcích po sobě :smile:

2 Likes

Z teba tu majú komplexy predsa všetci Honzi, ty si tu ten, kvôli ktorému tu všetci sme. :grin:

Trest pro Leclerca by byl zásah do samotné podstaty závodění. Byla by to rána do srdce všech věrných fanoušků F1! Hanba!

PS: trest pro Saize je solidní sr ačka :smiley:

Konečně si to pochopil. Ale tak holt hloupí jedinci mají často komplexy. Stačí na tom pracovat, třeba se z toho někdy dostaneš

1 Like

No, buď se pravidla berou vážně, nebo ne. A když už to dovedli u Sainze k dokonalosti, měli by v precizní práci pokračovat :face_with_hand_over_mouth: Vlastně nemůžou jinak, pravidla nepustí.

1 Like

Jenže v těch pravidlech není nic, co by podpořilo pencli pro Sainze🤔

Kdepak, mám tendenci přeceňovat naopak sebe. Takže opět jen nesouhlas s obojím, a jede se dál :smiley:

2 Likes

Konečné slovo je vždycky na tom, kdo vynáší rozsudek.
Věřím v racionalitu komisařů!

1 Like